® E-bay - тема 13

• 50 341
  • 863
  •   1
Отговори
# 645
maiche точно така правя после попълвам някакви неща ,но ми дава все грешка.

Iliana_, голямо нещастие, как го преживяваш? Rolling Eyes

След 7годишния крем имам нужда от малко почивка от ИБей  Laughing

# 646
teo_71, напиши е-мейл на Paypal, за да ти погледнат акаунта.

bouquetБлагодаря-кагато имах проблем с плащането с АмЕ и ми изписваше че картата ми е предоставена на друг акаунт изпаднах в ужас/защото е с много голям лимит/и бях им писала по 5 писма на ден ooooh!.Слава богу няма проблем и злоупотрба с картите,но на всичките ми писма и запитвания-писах и на адмиснистрацията на ибей-получих само един стандартен отговор в който обясняваха че ще разгледат проблема ми и т.н.Но резултата е такъв-изневиделица сле д рефаунда се "появи' и "зачезналата"АмЕ Laughing-и сега правя тия смешни маневри за да си избера от коя карта да платя Tired
Все пак е нещо-не ми се занимава в момента с нищо да не се объркат пак нещата повече-а и скоро излизам в дъгоочакван 15 дневен отпуск отвсякъде Naughty Hug

# 647
Днес пристигнаха маратонките Хейлис, страхотни са. Да ви кажа, че ако ви искат над 10 лири за пътнически на такива, си е обирджийство направо. На моите пишеше 7.71 лири /платих 10/, за колет от 1КГ 300грама, с кутия са, пуснати са на 12, вчера са били тук. Сега остава и синът ми да се научи да ги кара. Обух ги...и да ви кажа, че ми се вижда сложничко, изпонадраска ми паркета  из нас  Close

# 648
Набелязала съм един уред от италиянския ибей, тежи около 15 кг излиза шипинг до България 17.40 евро, възможно ли е да е толкова малка сумата newsm78 newsm78 (има ли някой който пазарува от там и да е наясно с шипинга) , питах продавача няколко пъти на английски дали това е цената, но не ми отговаря, при предишен въпрос пак на английски ми отговори, възможно ли е да не ме разбира Thinking.

# 649
Днес пристигнаха маратонките Хейлис, страхотни са. Да ви кажа, че ако ви искат над 10 лири за пътнически на такива, си е обирджийство направо. На моите пишеше 7.71 лири /платих 10/, за колет от 1КГ 300грама, с кутия са, пуснати са на 12, вчера са били тук. Сега остава и синът ми да се научи да ги кара. Обух ги...и да ви кажа, че ми се вижда сложничко, изпонадраска ми паркета  из нас  Close

дай линк към продава4а моля те 4е моита как е меркалийка за такива Peace

# 650
  • welcome to the Jungle
 Само да се отчета - изпуснахме онази бетонпома Heart Eyes
Но всяко зло за добро - открих такива, които са на продажба, а не на търг, в австрийското и-бей, така че скоро проблемът ще е решен.(Сърдечно благодаря на всички ви, които бяхте готови да ми помогнете   bouquet Hug Mr. Green

Щом постигнем заветната мечта - ще я снимам да я покажа тук.
 Blush

# 651
MeрСедес, колко е голямо твоето момченце? Моят син е 7 годишен, взех му такива 34н. , обу ги няколко пъти и толкоз. Верно, че не е от много упоритите и бързо се отказва когато не се получава нещо. Дано вие имате по-голям успех с тях. А сега избирам едни 36н. за едно момиченце, което умее да кара ролери и по принцип е по-упорита и има голям мерак за Heelys.

# 652
  • Варна
Момичета, как бяха буквите означаващи ширината на обувката?
F широко ли е тясно ли е... newsm78 ако ги знаете как са поред обещавам да си ги запиша!

# 653
Flash*, аз си записах за детските обувки Clarks.  Е са по-тeсни,  F  е нормалната ширина, G -  по-широки, а H  са доста широки.

# 654
MeрСедес, колко е голямо твоето момченце? Моят син е 7 годишен, взех му такива 34н. , обу ги няколко пъти и толкоз. Верно, че не е от много упоритите и бързо се отказва когато не се получава нещо. Дано вие имате по-голям успех с тях. А сега избирам едни 36н. за едно момиченце, което умее да кара ролери и по принцип е по-упорита и има голям мерак за Heelys.

Ами скоро ще стане на 11, вчера ги пробвахме и двамата, сложничко е, но ако упорства може и да стане. Моя дори и ролери не е карал.... Thinking

# 655
Здравейте! Имам нужда от спешна помощ!

Платих нещо, което продавача обеща да е с оригинална кутия, сега ми заявява, че не можел да намери кутия и щял да го изпрати без кутия, а и с голямо закъснение. А на мен ми трябва за подарък и не го искам така, при тези условия.
 ОСвен това ме притеснява че няма оценки, ама бързах и пропуснах тази важна част.

Платих вчера, мога ли да пледирам за нещо сега чрез ПП или ибей, или трябва с него да се оправям? Ако пусна диспут за неполучено стока?
Сега си пишем, той ми поставя условия да съм му платяла таксите и опаковката дето я бил купил и тогава щял да ми върне парите.
НЕщо се ошашках... Confused ДАйте съвет!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Цитат
Ok no worries, if you tell ebay we have mutually agreed to end the deal then i will be happy to refung you.

Как да информирам ибей, че сме се разбрали и да ми върне парите? НЕ трябва ли да си ми ги върне първо?  newsm78
Взех да параноясвам, моля някой трезво мислещ да ме посъветва.  #Crazy

# 656
Редактирам се...
Върнал ми е парите. Peace
 Пише, че са изпратени в картата, но ги няма, а и в баланса на ПП ги няма... newsm78
Няма начин да си ги дръпне обратно нали?  Rolling Eyes
Изглупях тотално  Blush

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 13:34 от Зи

# 657
  • виртуално
няма начин, спокойно.
Само от Take action маркирай стоката като mark as payment sent - за да не му преведеш отново парите ( аз щях да я свърша тая глупост първия път  Embarassed )

# 658
Рапунцел newsm51, мерси! Успокои ме, че ме ядоса тоз...
А след колко време ще се появят някъде в картата?  Tired

# 659
  • виртуално
аз съм с AmEx - 3-4 дни

Общи условия

Активация на акаунт