® E-bay - тема 13

• 50 349
  • 863
  •   1
Отговори
# 630
 PeaceДа-и аз така мисля че ще стане Rolling Eyes-намери и имейла и ги прати така с послание някакво Laughing Hug

# 631
Мерси, ще пробвам, тя ги заслужава, за втори път пазарувам от нея, толкова прилежно всичко е опаковано, в лилава оризова хартия, слага кратичко писъмце вътре...изобщо много съм доволна. Аз май и бях първия клиент, тъй като нямаше никакви оценки.

# 632
  • into the blue
Аз купих на щерката едни маратонки на Дора,а за мен един крем на Шийседо на далавера цели 3$,келепира е голям,само да дойде в срок на годност  newsm17

# 633
 PeaceДано-аз след две разочарования реших с козметика-асобено бяла-от ибей да не рискувам Naughty-парфюмчета и макияж може би Thinking

# 634
  • into the blue
teo_71, и твоите ли бяха за бракуване,както на Илияна(какво ли стана с нейната козметика) и как се развиха нещата при теб?

# 635
 Crossing ArmsНа Ланком-изсъхнала спирала,каменни сенки и 6 годишен крем Sick-добре че веднага реагираха на оплаквателното ми писмо/с лека заплаха за диспут и отрицателна оценка/-и получих пълен рефаунд-иначе ми бяха пратили и купон за отстъпка при следваща поръчка и подарък-дозичка от душгел на Шанел-нещото което единствено си заслужаваше и уползотворих с удоволствие Crazyцяла ден ми ухаеше банята Laughing
Засега откъм козметика оставам при ягода и бютив-фаловете са по-малки Mr. Green

Да питам нещо-може ли по принцип/не съм пробвала/ да се промени вече поставен фийтбек и как става newsm78

# 636
  • into the blue
Благодаря за инфото,не можеш да  промениш оценката.

# 637
Отваря ли ви се ebay?на мен от следобед ми дава грешка и мн. съжеляват.

# 638
Американския - да, но с английския и аз имам този проблем... Отварям, но не мога да търся.

Тъкмо се заканих на ученическите раници. Ако сте срещали интересен продавач - споделете  Hug

# 639
проблема ми е с de
оправи се

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 23:24 от mona25

# 640
teo_71, и твоите ли бяха за бракуване,както на Илияна(какво ли стана с нейната козметика) и как се развиха нещата при теб?
При мен си тече диспута разменяме си по някой ред с продавача ,който е категоричен да върна крема да преценял той дали съм права и след това ще ми върне парите.
Кога мога да ескалирам диспута ?

Аз съм в отпуск от он-лайн шопинга загубих си портмонето със всички карти  Close

# 641
  • Балчик
Може ли някой да ми каже дали мога да променя максималната цена, която зададох и сега съжалявам. Rolling Eyes

Iliana_, голямо нещастие, как го преживяваш? Rolling Eyes

# 642
Може ли някой да ми каже дали мога да променя максималната цена, която зададох и сега съжалявам. Rolling Eyes

Iliana_, голямо нещастие, как го преживяваш? Rolling Eyes

Ако използваш снайпер и все още не е заложил максималната ти цена - можеш. При мен е като кликна на бутона update.

teo_71, напиши е-мейл на Paypal, за да ти погледнат акаунта.

# 643
  • into the blue
Наистина много неприятна ситуация,мисля,че беше до 40 ден от плащането максимум.

# 644
  • Русе
При мен си тече диспута разменяме си по някой ред с продавача ,който е категоричен да върна крема да преценял той дали съм права и след това ще ми върне парите.
Кога мога да ескалирам диспута ?

Аз съм в отпуск от он-лайн шопинга загубих си портмонето със всички карти  Close

Когато отвориш диспут имаш 20 дни да се разбереш с продавача,ако не се разберете ескалираш диспута т.е. оставяш ПП да реши.Опцията вдясно - второто кръгче.Ако не го направиш ПП автоматично затварят диспута.Датата я виждаш горе на снимката.

Да се похваля преди няколко дни получих две пратки едната декларирана за 80$ и другата за 99,99$.И на двете не съм плащала мито  Laughing

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 09:19 от maiche

Общи условия

Активация на акаунт