Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става!

• 17 772
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
anni78, честито! Изглежда наистина се е получил голям купон! Включвай се по-често...

Ние излизаме навън, а на мен така ми се спи... Tired

Вст, хайде на кафе в новата квартална атракция... Mr. Green

# 271
Здравейте  Hug
Нана, да ти е живо и здраво голямото момче  Laughing  bouquet
Анди, добре дошла  Hug Много неприятно случка с хладилника - и ние преди няколко седмици бяхме изключили без да искаме камерата и сутринта ни посрещна ужасна смрад  ooooh! Лошото е, че трудно се отмирисва фризера след това  Sad Гого е страшен на снимките  Heart Eyes А новата атракция  Laughing я посетихме за първи път вчера  Laughing На Лори определено й хареса  Peace, нищо че не е кой знае какво. За съжаление сега виждам предложението ти, пък и Лори нещо не ми харесва - започна да киха  Sad Дано да не е нещо сериозно, че да може да празнува милото в събота  Praynig
anni78 от снимчиците наистина лъха страшно настроение. На мен ще ми е интересно да ни разкажеш и нещо повече - за съжаление не съм запозната с този ритуал  Embarassed
Ади и ти се изгуби някъде тези дни  Hug Много са хубави снимчиците на Найа - със Сашко и Боби са просто приказни  Heart Eyes Дани съвсем ни забрави  Sad Още ли скитосват?

# 272
  • гр.София
 Честит празник на днес родените августинчета newsm59  ura
 Този архив ако я кара така-ще разчитаме на майките да почерпят Confused.

Ади, Ани 78- страхотни снимки!
 Сашко и Ная- хм...,много влюбени изглеждат Simple Smile !
 Елиона видях, а къде е Димана?
  Ани78, не го ли правихте отдавна сюнета?  То си е цяла сватба. Малкият е като принц. И най-се радвам,че и теб те има на снимките  Flutter

Анди, Вст-сега няма ли поне мъ-ъничко да разкриете,за какво говорите?  Пък и новини не съм гледала.

Нана-да ти е жив и здрав Митко!

# 273
Честит рожден ден на днесните пораснали дечица! Растете здрави и да имате само прекрасни истински чисти детски мигове!
На мамите и татковците с най-чудесни моменти с мъниците!
Nana, да ти е здрав мъжа и да ви слушка!

Найа е станала голяма хубавица! А как се целуват само, влюбено!

На Сюнета на Криси, болезнено ли беше.anni78 разкажи повече за традицията, моля те!Как се чувства после?

AndyB, добре дошли и е хубаво, когато тати помага за хладилника.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 15:53 от pepejeans

# 274
Честит рожден ден, днешни августинчета! Да сте здравички и засменички!
vst_80, ние, когато отидохме за първи път, също имаше рожден ден и изобщо не сме чакали, а направо питахме и ни разказаха, показаха. Важното е децата да си изкарат хубаво

РS. Изобщо ли от снощи никой не е писал или аз не виждам друга тема?

# 275
pepejeans, мисля да пропуснем обрязването на Гого... Mr. Green Не че не ми харесва да го видя облечен като Малкия принц... Wink

Еййй, ама вие къде сте в тази жега.... newsm78

Ех, blanc, хайде и ние в щата Орландо да се похвалим с едно прилично заведение...преди около година направиха спортен център (в който Бойко играе тенис) и сега отвориха кафе, добре оградено отвсякъде, с детско игрище за футбол с изкуствена трева, пързалка, люлка и много пръснати топки... Mr. Green Лошото само е стелаж с чипс, който е на самообслужване.... Laughing

# 276
  • у дома
преди около година направиха спортен център (в който Бойко играе тенис) и сега отвориха кафе, добре оградено отвсякъде, с детско игрище за футбол с изкуствена трева, пързалка, люлка и много пръснати топки...  Mr. Green Лошото само е стелаж с чипс, който е на самообслужване....  Laughing

а тази "патица" гого мнооооооого си я обича и с удоволствие би поплувал с нея Mr. Green

# 277
Честит Рожден Ден на родените днес и вчера! Да са много здрави, палави и игриви!  bouquet Hug
А някоя щастлива мама на рожденик да се обади и почерпи. Wink

Дано да оправят архива скоро. Този път ще си го копирам някъде. Wink

Къде се губите всички тези дни? Вчера ми беше много уморено от разходката в жегата, а Тони допълнително ме уморява като не иска да заспива.
Днес ходих до работата и се разбрахме с шефката да поработя малко за да ми се актуализира заплатата и после си пускам отпуск поне до края на ноември с вариант за удължаване, за да мога спокойно да почета за държавните изпити. Така че на 02.09. съм на работа.

Лек ден на всички. Hug
Аз си правя експерименти в кухнята.  chef  Mr. Green

# 278
  • гр.София

Дано да оправят архива скоро. Този път ще си го копирам някъде. Wink

И аз.
 И да кажеш после,какво си сготвила.

Честит празник на днешните рожденици Tada

# 279
AndyB, съжалявам. Поправих се, макар и късно. Как да изкупя вината си? Не ми се сърди Hug
И ние се замисляхме по този въпрос да го направим, но само така остана.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 09:13 от pepejeans

# 280
  • у дома
Аз си правя експерименти в кухнята.   chef  Mr. Green

аз знам  Whistling Mr. Green Mr. Green

# 281
Момичета, много благодаря за пожеланията  Heart Eyes  newsm24!
Напоследък се изгубих, защото започнах да работя в къщи и ми е доста натоварено, почти не спя. Двата купона на Стефчо за РД - с децата и с половината рода, минаха чудесно. Остават ми още 2-3 празника и приключвам, тогава ще кача и снимки.

Честит 2-ри РД на всички мушмороци, които не сме поздравили! Да са много щастливи и палави /което значи, че са здрави/!  bdbaloni

# 282
Честит Рожден Ден на Маги на Дидика! Да е много здрава и щастлива! 

Честит Рожден Ден и на Мариян на Divas! Много здраве и щастие! 

Честит Имен Ден на всички именици! Много щастие, здраве и сбъднати мечти.     

Аз си правя експерименти в кухнята.   chef  Mr. Green

аз знам  Whistling Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Репетирам с направата на тортата за Тони. За сега се справям, но не ми остана много време да я украся като хората. Но следващия опит ще е по-добър. Все пак с еполучи това което исках.  Wink
Снимки ще покажа като направя вече тортата за рождения ден.

# 283
Честити втори рожден ден на всички сладурковци! Бъдете здравички и много щастливички!

РС И аз ще си копирам архива, като стане активен.

Целувки и лек и спокоен ден!

Днес отивам при Дани и другата седмица си го взимаме при нас, окончателно и съм много щастлива

# 284
  • София
здравейте,
честит рожден ден на всички празнуващи днес  newsm59  bigdance2 Да растат щастливи, здрави и добрички  Laughing .

Честито и на всички именници   bouquet.

Днес съм последен ден на работа преди дъъългааа отпуска. Така че няма да ме има известно време....ще пробвам да влизам в нета, ама там където отиваме връзката е.... ooooh!. Така, че ви пожелавам весело изкарване на рождените дни  Heart Eyes .

За общия рд съм много за, само ако може да е втората половина на септември, че смятам освен отпуска с Миташки, септември да сме малко ергенчета  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт