Гърция - 12

• 28 111
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
mummy много благодаря за отговора и линка.

# 106
Здравейте, мами
Искам да ви попитам вие как си пътувате до България. Аз имам проблем, тъй като ми се налага почти всеки месец да си пътувам от Атина до София за по няколко дни. Досега го правех със самолет, но след няколко доста страшни полета напоследък ме хвана яко параноята и направо изпитвам ужас да летя. Няколко пъти пътувах с колата ама ми идва в повечко да го карам сама тоя път натам и насам за 4-5 дни. Уф, май съм в безизходица. Четох за някакъв нощен влак, с който някои пътували. С автобуса си е жива мъка. Та как си пътувате исках да попитам.
Благодаря ви

# 107
Аз също се присъединявам към питането и по конкретно за този нощен влак,някой има ли информация Благодаря предварително

# 108
май Олимпия беше казвала,че има един бг и един гръцки влак, пътуващи нощно време до атина...гръцкият бил по-удобен и чист... ама кога кой пътува  newsm78
ето тук някакво разписание, но ми се струва,че се налага прекачване в солун...или пък някои от вагоните продължават за атина... най-добре да се обадите до информация в БДЖ...

# 109
Здравейте момичета,да се включа и аз с едно въпросче?Знае ли някой дали продават боза някъде в Солун?Синът ми е луднал по нея и досега не съм открила.Чух че можело да се приготви в домашни условия.Запознат ли е някой?Аз не успях да открия нищо. newsm78 newsm78 newsm78

# 110
ето ти 2 рецепти,но не знам дали са сполучливи,аз така лютеница ,докато си намеря си правих в домашни условия.  Simple Smile

http://www.omda.bg/BULG/COOK/boza.htm
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/recipe_12

# 111
Благодаря ти,ще се похваля ако стане.Стискайте палци  chef  chef  chef

# 112
Здравейте мами,
извинявайте че нахълтвам в темета Ви,но ви моля за съдействие.
Престои ни кръщенка на дъщеря ни, искам да й купя или ушия рокля такава каквито съм ги виждала в Гърция по булчинските магазини, моля да ми дадете някой сайт за да разгледам модели. Също приемам и предложения за аксесоари за самия ден, свещи, покани, торти,сладки и каквото вообще се сетите
Благодаря Ви предварително  bouquet

# 113
Виж няколко, не открих сайт на англииски.http://www.gamosorganosi.gr/cgi-bin/style_3n.pl?kodsel=150      http://www.vaptisi.gr/          http://vaptisi.hi.gr/vaptisi_htm_gr/vaptisisite.htm         

# 114
май Олимпия беше казвала,че има един бг и един гръцки влак, пътуващи нощно време до атина...гръцкият бил по-удобен и чист...
Добра памет, браво   bouquet
Време е и аз да съм полезна  Peace
Значи от София влакът тръгва в 17ч, в Солун сме около полунощ, там се прикачват вагони и в 6ч сутринта сме в Атина.
От Атина пътуваме обратно в 23ч и около 13ч сме в София.
Това е за нощните влакове със спални вагони - мен ме устройва с децата, пък и се заключваме в кабината и готово...
Не мога да изтърпя много и непознати хора около мен, еле пък с бебетата ми (да ги пипат, говорят глупости, пушат и да не се съобразяват кога спят).
При теб обаче пътят е по-кратък, затова разгледай линка към разписанието, който ти е дала pepelja6ka и виж какво те устройва  Peace
Успех!

# 115
ivataso много благодаря , чудесни идеи ще се възползвам   bouquet

# 116
  • загубено
Здравейте, мами
Искам да ви попитам вие как си пътувате до България. Аз имам проблем, тъй като ми се налага почти всеки месец да си пътувам от Атина до София за по няколко дни. Досега го правех със самолет, но след няколко доста страшни полета напоследък ме хвана яко параноята и направо изпитвам ужас да летя. Няколко пъти пътувах с колата ама ми идва в повечко да го карам сама тоя път натам и насам за 4-5 дни. Уф, май съм в безизходица. Четох за някакъв нощен влак, с който някои пътували. С автобуса си е жива мъка. Та как си пътувате исках да попитам.
Благодаря ви

Олимпия ти е отговорила.
Само да добавя че от Атина влака е по чист,от София е малко мръсен че не го почистват преди тръгване.
Но сменят чаршафи,има климатик и се пътува сравнително добре.
Пред автобуси и шофиране ,предпочитам влак Peace
Със самолет пътувах последно преди година,ми Олимпиаки беше доста раздрънкан и имаше голямо закъснение.

# 117
Добро утро,
благодаря ви за отговорите момичета.
Това за влака ми звучи добре и ме устройва. Аз иначе пътувам с Аегиан и съм доволна, обаче пусти страх, не мога да живея все в стрес.
Имам само няколоко въпроса, щото досега с влак не съм пътувала. Ако взема това спално купе, за което казва Олимпия, в него ще има и други хора, нали? И колко струва  двупосочния билет?
Лек ден ви желая, момичета

# 118
Момичета, ще може ли някоя да ми преведе на гръцки едно пожелание, " На добър път и приятна почивка в Гърция", че наши приятели немци тука отиват на почивка на един от островите и искам да ги поздравя.
   Предварително благодаря!  bouquet

# 119
zwezda :
καλο δρομο και ζεστή διακοπές στην Ελλάδα Hug

И аз мисля да пътувам с влак,мисля,че е на същата цена както с автобуса Peace

Общи условия

Активация на акаунт