Вили привет
голямо шоу беше, а и малката остана доста доволна. Сега си търсим други идеи за през уикенда, но нещо не можем да си изберем 
как да й обяснявам че трябва да се храни по-бързо не знам. На детската съм сигурна че никой не им настоява, а аз май съм свикнала каквото и сложа да чакам докато го изяде
да не ми остане гладно гарджето
Знам че не е много правилно, но мисля че почти нищо не яде на детската, като си дойде е гладна ... не знам дали не си внушавам вече - ама така ще - започна д апосвиква да се храни изцяло сама, макар и по-бавно
Пък и до Коледа ще се поотпусне още малко, аз исках просто да я изравня цялата че се беше пооскубала от постоянните опашки които правим. Пращам скайп на ЛС 
Чудим с екакво да мислим да се забавляваме - пък и нали не съм на работа и имам по малко свободно време
между ангажиментите и домакинските задължения

,
, но има време може да дописва писмото
.Ние сме й купили нова кухня, по-хубава, със светещи тип "керамични"
, дано й се зарадва, тя обича такива неща.
, важното е да се забавлява .Дъска си имаме и мноого я използваме, от едната страна е с редове за писане, а от другата магнитна и си лепим фигури и букви, много си я харесва.Нали не ходи още на ДГ и си играем на училище с нея, последно купих страхотни "учебници" -книжки, като за тази възраст...много съм доволна, за формите, цветовете, животните, обноските и т.н.Микрофон също е добра идея за подарък, на Лора миналата Коледа й подариха, мноооооого пее и танцува с него.Ако ми хрумне още нещо интересно като идея за подарък пак ще пиша....Хрумна ми - дъска за гладене или тоалетка за гримове - за момиченцата де
, ама за него може и да не стигне писмото до дядо Коледа
и всяка година става все по-весело
.
иииииииии целувки
!