), съм и първокласничка...Положението в милото родно "образование" с всяка изминала година става все по-плачевно
Но няма да се оплаквам. Живи и здрави сме! И аз съм от тези с новопридобита, но втора ръка кола, за да разкарвам порасналото ми момиче на тренировки(художествена гимнастика и плуване редуваме). Тя се справя страхотно в училище - на тестовете изкарва максимален брой точки! Ама то с такава луда майка друго не може да се очаква
от градинката, та се наложи да си обясняваме наличието на лоши думи и че възпитаните деца не ги използват. Много е смешен като ги изговаря бавно, отчетливо с нежна усмивка в очакване на реакцията от наша страна 
, а ние да поклюкарстваме някой уикенд ...
.
Ама така е, защото не се отделяме с нея изобщо, навсякъде сме заедно, не съм я оставяла и за час на някого сама. 
.Ние скоро обикаляхме в Джъмбо, но и там не видях толкова готина.Много ми харесва.Миме, а има ли начин да ти пратя парички да ми купиш и пратиш
ЪЪЪЪЪ, само ако имаш възможност, ако не е удобно няма да се сърдя
. 
.Днес реши, че ще се приспива сама, защото така щяла да е готова да стане кака.Иначе все повече иска бебе Аморе /знае му и името-това, което пишка и ака/ за подарък.Еееееееех реклами, понякога попадат право в целта.Нещо не ми е присърце да дам 60-80 лв.за кукла, която ще оставя мокри следи по диваните
.
?
Препоръчани теми