LaRedoute - кодове - 7

• 33 003
  • 501
  •   1
Отговори
# 435
както и за червените страници

Това не са ли При мини?  Thinking Защо тогава става с някои такива? 

Нямам представа дали "pages rouges" /червените страници/ e еднакво с "prix mini".  Hug
"Prix mini" се отнасят до определени стоки, а те говорят за цели страници.  newsm78
за тях червените страници да не са Aubaines newsm78

# 436
Аз съм го получила само на моя личен акаунт. На другите го няма. Детските неща са много сладки. Само заради тях си заслужава да се пуснат поръчки.

# 437
  • София
Страшно персонален код няма що WinkСамо дето пускат оферти ,на които им липства подаръка и не можем да се възползваме от тях #Cussing out Гадини  #2gunfire
Ядосах се Crossing Arms

Тактика, разбира се!  Laughing Нали разбираш, че щом един код е валиден чак до 14.09., а те ти го пускат сега, ще направят всичко възможно да те подтикнат да влизаш в сайта, да проверяваш дали е налична раничката и през това време да пускааааш поръчки.  Mr. Green

# 438
  • София
Според мен просто е рано да го пускаме. След 2 седмици подаръците ще са налични и ще можем да се възползваме от кода. Просто малко търпение - има време до 14.09.

# 439
  • София
за тях червените страници да не са Aubaines newsm78

Според мен си много права, да знаеш!  Simple Smile  Hug

# 440

Според мен си много права, да знаеш!  Simple Smile  Hug
[/quote] ами като чух червените страници веднага се сетих за тях Simple Smile

# 441
  • Бургас
На мен ми е пратен този код, обаче не ми работи.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 442
и на мен не ми работи на вас кога ви е пратен че ви работи и на тези при които става можели линкове с какво точно?

# 443
  • Бургас
И аз получих и на 3те ми акаунта новите кодове!  Peace

Намалят с 15 евро, премахват и доставката, а за подаръците-ще са налични след 3 седмици.
Ами, ще почакаме, дано наистина след толкова седмици да са активни кодовете.  Grinning
Иначе си е супер оферта, откъдето и да го погледнеш!  Mr. Green

# 444
ООхгххххх, и миналата година имаше един такъв код с една парка... СУпер условия, но липсващ подарък  ooooh!

# 445
  • Бургас
ООхгххххх, и миналата година имаше един такъв код с една парка... СУпер условия, но липсващ подарък  ooooh!

За парката на Анн У. ли?
Ако е за нея, в последствие се появи и беше активен кода.

# 446
  • Пловдив
А ще споделите ли с кои кодове точно сте пуснали поръчките си?  Praynig

elku - elena понеже има няколко за кафевите чанти  Rolling Eyes

21040 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=6544372    Peace

И при мен същото се получи - със същия код дойдоха червените чанти

А с код 27839 за червената кутия, дойде шалтето  #Cussing out

# 447
Вече намалям машината за хляб - приема тези обици:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4209192& … ue&ksource=-1
и описаните на 1-ва страница, но в бяло: http://www.laredoute.fr/vente-boucles-d-oreilles-anne-weyburn.as … 6&prodcolor=2

Сега пък се чудя дали си заслужава. Излиза 50 лв. Прави ли нещо друго освен хляб - например козунак? Знам, че много момичета я поръчаха - доволни ли сте?
Чудя се дали да не отделя ощя 50 лева и да купя от тук.

# 448
...
Сега пък се чудя дали си заслужава. Излиза 50 лв. Прави ли нещо друго освен хляб - например козунак? Знам, че много момичета я поръчаха - доволни ли сте?
Чудя се дали да не отделя ощя 50 лева и да купя от тук.

Зависи.
Добра е за двучленно семейство като нашето - хлебчето, което вади, е 400 гр., много е вкусно  Crazy  Козунак не прави, но меси тесто за козуначени кифлички.
С други думи - ако искаш повече функции или сте 3-4-ма души, по-добре си вземете машина, която вади по-голям хляб.

# 449
  • София , Монтана
Току що получих това http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=37127c57282871704a ама не съм сигурна дали не е персонално. Влизам там, където пише VITE! VITE! и ми се отварят кодовете:
- за DORA - 74128
- за SPIDERMAN - 74136
Дано и при друг да проработят.  Laughing
Само някой може ли да каже при какви условия намалява 15Е и дава БД? Rolling Eyes

Кодът предлага няколко "екстри":

1.подарък комплект Дора /чанта+малка чантичка/ или Спайдърмен /раница+портмоне/.
2.15 евро отстъпка.
3.безплатна доставка при два поръчани артикула.
4.изпращане на каталог.

Работи при следните условия:

Валиден е един път до 14.09.2008г. за колекция Есен/Зима. Не се отнася до вече намалените цени, стоките, отбелязани като "nouveautés" и "exclusivités web", продуктите от секция "кухня и ко", продуктите  Repetto и  Converse, стоките с "prix rouge" /червена цена/, както и за червените страници, с изключение на секциите за малка и голяма електротехника, картина, звук, играчки.

Значи трябва да имам само 2 продукта в кошницатат за да действа  newsm78 .Аз мислех да са повече нещата.

Общи условия

Активация на акаунт