На балкан или на море в Карлово и Сопот си е най-добре-2

• 16 754
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
  • Карлово
ох, аз нещо съм настинала и такава глава ме цепи

# 196
Ето ме и мен  Hug.Добре ,че се разболях и аз ,та да стигна до форума.И ние минахме през хрема и кашлица ,а сега за капак и аз с болки разни...та тия дни ще ви чета с удоволствие Peace

# 197
Туттка какво си пострадала Sad

# 198
  • Карлово
минавам само набързо да ви покажа двете книжки от артскау, пристигнали са в четвъртък, но днес успях да си ги взема, много им се радвам
http://community.webshots.com/album/567583547BBZpIQ

# 199
Микки,честити да са ти!Много са хубави!Ние тая седмица няма да сме на ясла-болни сме,на антибиотик за първи път.С възпалена сливица,неминаваща хрема вече втора седмица,кашлица мокра.Като я преглеждаха едва и видяха гърлото от секрети.Нещо страшное,особено през нощта така се кашли,че ме е страх да не се задави нещо на сън.Не ми се искаше да пропускаме точно сега в началото,о няма наяин.А и температура вдигнахме вчера вечерта.Ще се лекуваме,дано и мине по-бързо.

# 200
Ин оздравявайте бързо Hug,не вини яслите за болестта вируса койтовърлувавмомента е много гаден в къщи илина градина един като се разболее и всички смев кюпа.
Мики много са хубави книжките при първ среща ги донеси да ги видиме и на живо.
Тутииииии как си мило....????  bouquet

# 201
  • Карлово
Ин, бързо да оздравявате! Hug
Вируса наистина е ужасен, днес бяхме на консултация, само три деца са били, всички други болни. Бавно  Mr. Green приближаваме 11 кила, вече 10700 и 74 см.
Имам си и колетче от Редута, с евтините гуменки и една жилетка за Ангел+лот от три полота. Сега чакам и за Мартина едно колетче.
Къде има торти за РД? Обиколих Каприза, Пилев, утре отивам и до Войнягово. Другаде?

# 202
Мики,знам че в Левски има цех,но къде е незнам Embarassed и мисля че и в халите има по-поръчка.Даже гледах и такива със снимката отгоре,в смисъл твоя снимка и изглеждаха много готини,но тя Марти май искаше с принцеса?Ти оздравя ли?Тути а ти как си?

# 203
Бимбе,не виня яслите за вируса,тя в неделя ги пипна сополите,миналата.И от там тръгна всичко.Просто си е болно времето.Ние с баща и не ходим на ясли пък и ние сме разкиснати Laughing

# 204
Ин и аз съм със същия вирус май SadМного тежко преминава ,а при мен и гърлото  много боли-чак не мога да дишам...
Микки,имам инфо за цеха в Левски/колежка ми беше собственичката/Ако искаш телефон,кажи!
Бимбе,Стели оздравя ли?  bouquet
Бебешорче,вие как сте?Нацелувай Мари  от мен Heart Eyes
Здраве и късмет на всички Peace

# 205
  • Карлово
Торти вече поръчах, записвам си за Левски обаче за РД на Ангел. За пореден път се убеждавам, че винаги могат да ни изненадат децата. Тортата за градината ще е със Скуби Ду. Shocked Пък аз мислех, че харесва принцеси newsm78

# 206
Абеза торти колкото и тривиални да са аз Пилевските най си ги харесва пресни,красиви и на приемливи цени.Иначет ортите  Неделя Heart Eyes,обачеееееееее нещо не ми се връзва да изсипя 100 лева самоза торти Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Тутка Стела е добре пихме един сироп за кашлица -Флудитек се казвасвършичудеса кашлицата на Стеламиназ два дни.Доктор ЕлиСветлева Mr. Green Mr. Green Mr. Green ни го изписа,чудесен педиатър е Thinking
Айде вземайте се в ръце до събота да оздравеете всички и да направиме едно мамешко събиране на обредния,че времето ще е екстра и да се видиме Wink

# 207
Еееее аз пак ще пропусна ....... май ще ходим на балкан  Simple Smile

# 208
балкана и къде беТин,оф аз като чуя за ходене  hahaha Joy

# 209
  • на пистата
балкана и къде беТин,оф аз като чуя за ходене  hahaha Joy
мда,ти може ли
бимбе,влюбена съм в будоара,веско от сутринта ми вика,че миришел страхотно,за първи път да го чуя от неговата уста за някое мое мускалче
микки,мисли подарък за марти
аз декември ще направя 30години,ще ви каня на ресторант,от сега казвам,че искам мини купър,да няма после недоразбрали Joy

Общи условия

Активация на акаунт