На балкан или на море в Карлово и Сопот си е най-добре-2

• 16 765
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
Тути,благодаря добре сме Simple SmileМари е нацелувана вече ама иска още Wink,те целувките никога нестигат Heart Eyes.Вчера видях Мимчо-вече си има помощничка за близнаците.Ох искам да попиша малко,но човечето иска внимание .Отивам...

# 211
 FlutterБрех ,че скромна таз намейка бе newsm78.Мики дааааааааподарък какъв?????

# 212
О Ели верно че беше наборка, за купъра ще си помислим Laughing
Аз мислех, който иска семейно да се съберем пред коледно някъде да се повеселим. Може и при Тутти Simple Smile Давайте предложения.

# 213
  • Карлово
може предколедно! приспиваме дЯцата и идем, с новото време в 20:30 всички спят Party

# 214
Брей нашта мома заспива към 9,30-май не си е сменила часовника, милата.Ех,Микки как само ме изкушаваш с тези календари и книжки-само да знаеш Laughing.Книжките каква цена са?И непрекъснато ли има промоции?

# 215
  • Карлово
бебешор, да, постоянно има промоции, тези книжки са с 30 стр за 7,99 долара

# 216
  • Карлово
В артскау има промоция на табелки за кучета, но стават и за ключодържатели, със снимки по избор, за 2 долара бройката. Ако някой иска, пък не е наясно как става, да свирка, само си пригответе по две снимки. Идеален подарък за Коледа на цялата рода.

# 217
Добро утро,мами!Ох да знаете какъв ечемик ми излезе но окото Sadчак не мога да си го отворя.Вчера си легнах в нормално състояние,а сутринта-Бенджи,Закс и звездният принц Joy,та ще ходя една да ми бае,така предния път си го оправих,но ако нестане.Микки на теб ще разчитам за кърма Praynig-пък и да не е за окто все има къде да я сложа-например в на Мари нослето ,че си има малко сополки WinkТа днес ще съм маскирана със слънчеви очила-инкогнито Laughing

# 218
  • Карлово
Бебешор, хич ме няма в цеденето, но ще се пробвам заради теб. Тъкмо вчера разправях на Бимба, че баща ми също има проблем с очите и се пробвах да му изцедя, едва един пръст на бурканче от пюре успях да събера.

# 219
ох мики,незнам ечемик ли е какво е.Ама гадна работа де и с тези очила цял ден не е си работа #Crazy,но и гледката без тях не е приятна Cry,та мисълта ми дали и кърмата ще помогне и напразно да те мъча да се цедиш.

# 220
  • Карлово
Преди три години след около два часа и половина се роди Мартина. По този повод да почерпя. До сега надувах балони и украсявах, искам утре като се събуди да намери къщата празнична.

# 221
Микки,честита рожденничка!
Да ви е жива и здрава, пожелавам и щастливо детство и палаво разбира се  Simple Smile
Весел празник в градинката  bouquet

# 222
Микки,честита ти рожденичка!  bouquetНа тебе мъничко дете с душа дълбока и красива -желая ти от все сърце да бъдеш във живота най-щастливо!Много красиви и изпълнени с щастие дни и желая и безброй лудории! Heart Eyes

# 223
мили мами,на 7 ноември ще бъдем с децата във вашия район .
Моля ви,препоръчайте ми хубаво и чисто хотелче  bouquet

# 224
Хотел "Ел парайсо" и е на сносни цени.

Общи условия

Активация на акаунт