ОКТОМВРИЙЧЕТАТА не кротуват – в корема на мама те яко лудуват.

• 11 635
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Наде , мойта количка например не е с дръжка която се обръща, но самите кошове могат да се обръщат както искам.

О, Никози, добре завърнала се и чакаме снимки от морето по гол тумбак. hahaha

# 151
Марианче, другите дрешки са ми купени от нормални магазини, като гледам да купувам единствено намалени, тъй като тези на нормалните цени, ще ги има и после и винаги мога да отида и да си ги купя. В момента навсякъде има намаления, просто трябва да се ходи и гледа. Най ме кефят H&M, почти всеки ден има нещо ново, намалено.
Рени, а в KIK дори няма нужда от намаление  Wink. Аз имам на 5мин от нас такъв магазин.

Марианче, не се коси толкова. Това с нощничката и аз го правя  Rolling Eyes.
Само дето аз съм вече +13кг на 167см и съм като слонче, добре че само на корема трупам, а много мъничко на задника.

# 152
Здравейте, мами!
Казвам се Валентина и съм бременна в седми месец с момченце, терминът ми е 23,10,2008 г. от гр. София съм. Бих искала да се присъединя към вашата компания!

# 153
Ванче, страхотни дрешки. Особено ескимосчето Simple Smile

Никози, добре дошла обратно. Дано си заредена със слънчево настроение.

vilieva 1, добре дошла при нас Simple Smile Леко бременеене и раждане.

# 154
Ох, много пишем брех, докато напиша и после се връщам да чета 5поста.

Никози, добре дошла! Прати някоя снима да си оплакна очите, че море няма да видя тази година.

Гери, поздравления за количката. Има ли и допълнително към нея бейби порт или нещо подобно.
Аз сега съм харесала още един модел количка, ще го пусна по някое време да си кажете мнението.

Аз от 15 съм на курс за кърмене и трябва да се оправям. А то един мор тука, ужас как ще се добера до там  ooooh!.

# 155
vilieva 1, Добре дошла сред нас!

Никози, еййй море, море, дано сте се изпишкали и за нас)))

vanche_mamche,ма то едно да си бях харесала, щеше да е добре, но това което с Пуки си бяхме харесали еднос трахонто одеалце се беше изчерпало. Харесах си един комплект за новородено и той свършил, щяло да го има след 12 седмици, хубаво ама до тогава живот и здраве няма да ми върши работа))) А ти направо да ни накупип нещица от Н&М и да ни ги пратиш, то със сигурност по-ефтинко ще ни излезне отколкото от БГ да се пазарят.

# 156
Енигма честито дипломиране! Много професионални успехи   bouquet Hug
Добре дошли на върналите се от почивки и да разказвате и да дадете снимки Simple Smile
Страхотни покупки, вече така ме сърбят ръцетеееее......... август ще нападна магазините Simple Smile

# 157
  • Варна
Момичета, горещо ви препоръчвам това http://nani.bg/product_info.php?cPath=19_70&products_id=1087 . Аз си го поръчах и получих. Много е мекичко и приятно. Забележете че  е 100 % памучно трико. Яд ме е че няма други десени, че да поръчам още едно. Освен това в сайта пише, че има едно чаршафче, а в комплекта получих две чаршафчета .
Поръчах и това, но е твърдо и грубо някак си http://nani.bg/product_info.php?cPath=19_70&products_id=331

# 158
Пуки това наистина е много хубаво, но по принцип на ТАС нещата са много качествени  Peace
Също така имайте предвид, че във Фокскидс има много големи намаления в момента, а стоката е качествена. На малкия комплекти, които купувах по 20 - 30 лв. сега са по 10 лв.  Mr. Green
Обаче навън какъв е мор  ooooh! Разходих се с колата до центъра на гарда ни и в момента ме боли глава от слънцето  Rolling Eyes

# 159
  • Бургас
Майлили не си мисли глупости Naughty на мъжа ти му харесваш сега даже повече от преди.
Нали изглеждаш по този начин щото носиш неговото бебе.Сега с тая нощичка само ще му раздразниш апетита,а нали ви е забранен секса,та горкия човек само ще си те гледка отстрани.

Гери такава количка има мой колега и са много даволни-бебока е на 7м и досега нямат забелжка.

vilieva 1 дано ти е забавно с нас.  bouquet

Никози добре завърнала се  Hug

Наде я да не му обръщаш внимание на тоя комплексар #2gunfire

# 160
mananaа фокс кидс, имат ли сайт или е само магазин  newsm78. Да дадеш линкче или координати, плиис  Hug

# 161
  • Варна
Днес яко ме тресат нервите и сега най-вероятно ще си разтоваря малко от тях тук Twisted Evil-аз пък да ви кажа съм възмутена от глезли като секретарката на Пуки-да дойде тя да работи на моите условия и да църка,че туй не и е добре,онова я опъпчило и т.н.както и доста други мами с работодатели-бостанджии

Цяла нощ не съм спала,защото имах бъбречна криза-втора за цялата бременост, през първата ходих до Спешното, останах вечерта там и вместо да си лежа вкъщи както всички доктори ме посъветваха,аз отидох на работа,че беше по годишно приключване и сакън да не ощетя отдела с човек по-малко...
Е не ме питайте как издържах-това беше във 9-10г.с. ,по същото време с кризата получих и първото кървене-пак не лежах, а работих по 12часа

Днес съм пак на крак-криво ми е, боли ме,не съм спала-ама нали новичката няма пълномощни още за банките и не може да ме замести момичето

ПОпитах още веднъж за отпуска от 18август-само седмица преди 45дн.ми болничен-отговора беше-
ех, още една седмица толкова ли ще ти дотежи
Няма да ми дотежи,защото ще си я изкарам вкъщи,ако трябва и сто болнични да намеря

# 162
Момичета, горещо ви препоръчвам това http://nani.bg/product_info.php?cPath=19_70&products_id=1087 . Аз си го поръчах и получих. Много е мекичко и приятно. Забележете че  е 100 % памучно трико. Яд ме е че няма други десени, че да поръчам още едно. Освен това в сайта пише, че има едно чаршафче, а в комплекта получих две чаршафчета .
Поръчах и това, но е твърдо и грубо някак си http://nani.bg/product_info.php?cPath=19_70&products_id=331
Пуканка, продуктите на тази фирма ТАЧ, тя е турска, са страхотни, аз си купих от Истанбул един комплект чаршафи на ТАЧ и съм очарована от качеството.
Мацки сега влизам от няколко седмици да погледна какво се случва с форума, че имах други ангажименти, много нещо сте изписали Laughing
Бях в отпуска малко, полежах си в къщи, че имах бая силни контракцийки. Правиха ми преглед за разкритие, ма то много боляло беееее #Crazy Изревах на умряло.
Вече съм 14 кила отгоре, буре съм голямо #Crazy
Валентина добре дошла при нас.
Лек ден на всички Party

# 163
Инче магазините им са в мола на Стамболийски - поне за там знам. Предполагам, че може да има и в Скайсити центъра. Сайт мисля, че нямат, но като пуснах търсачката видях, че имат магазин и в Бургас  Grinning

# 164
  • София
Ванче, другата година идвам на шопинг поход при вас. Така ме е яд, че въпреки приличните доходи на западноевропейците, търговците им пускат качествени стоки с огромни намаления, а ние тук в БГ такива работи не виждаме. Ядът ми е към БГ де  Simple Smile
Ванче, радвам се, че си доволна от ларедутската си поръчка!  Simple Smile От няколко места чувам, че детските им неща са най-добри. Аз напоръчах в 3 размера, май зависи от габаритите на детето все пак. Дано да може да носим всичко.

Пуки, и аз много харесвам чаршафите на ТАС. Защо не отидеш директно в техен магазин, може да има повече разнообразие. То на практика в по-скъпия комплект са си два такива, така че и не излиза толкова скъпо.
Писах ти преди няколко часа на кю-то, но май не си видяла.

На плажуващите и завърнали се мами, добре дошли! Чакаме снимки.

Хаха, Недялка, хич не помислих, че го дразня! Определено се впечатли  Crazy Дано само да гледа, а да не му дойде на акъла да пипа (чуждо), че аз сега може и да лежа ама все някога ще стана  fight Майтапя се, за толкова години не ми е дал повод да си  мисля такива неща. То пък остана и докато чака най-вълнуващия миг в живота си да си прави експерименти навънка.

Валентина, добре дошла сред нас!

Наде, я не му се впечатлявай на тоя комплексар! Аз едно време имах такъв колега, страшно тъпо парче, жена му изкарваше повече от него и го командореше и той съответно си избиваше комплексите в офиса и се правеше на шефче.

Тони, много ми стана мъчно как на цялото ти себераздаване не срещаш грам разбиране. Аз не бих си чакала тиквения медал, а бих се погрижила за бебчето си. За съжаление има и такива работодатели. За да те разведря малко имам следното предложение - защо не вземеш папагалите на Пуки, че да облекчи секретарката  Laughing Майтапя се, дано ти е поотминало малко.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 16:20 от mylili

Общи условия

Активация на акаунт