Чайки, водорасли и море- това иска АПРИЛското дете!

• 12 398
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
ЛУРДЕС и аз вчера точно за това проверявах - за новите априлки! Ох ще ги чета всеки ден с кеф!Много се вълнувам и аз  Hug
Темата наистина е за заковаване  Hug
Айде и ние след 30 мин ще поемаме към парка Simple Smile

# 226
ето я и наща лига  Joy Joy Joy Joy Joy

# 227
  • София
Milenag, дай ги тия снимки на мъжа ти и тия от Палма-та, де... Само обещаваш Wink

И кво стана...понеже още са им малки пи*****, дайте да им мерим лигите  Joy Joy Joy

Мисля си след толкова откровения (направо Зона "Романтика" станахме) сега остава някои от нас да обяснят чудатите си ник-ове и напълно ще загърбим анонимноста Simple Smile

А новите Априлки и аз ги дебна от известно време Wink

# 228
За ника- колкото и да е чудно на много от вас, той няма нищо общо с акварелните бой (макар че съм завършила рисуване де).
Има архангел Акуариел - ето повече инфо - http://www.cherokeeangel.com/archangel_aquariel_and_aquamarin.htm.  В никакъв случай не съм религиозна фанатичка (както сигурно бихте си помислили  Rolling Eyes), просто в училище рисувахме икони, аз бях нарисувала Архангел Гаврийл и се позаинтересувах от архангелите и си харесах този архангел и  това име Wink

# 229
Cenitelkata, видях ти поста, но едни приятели ще ни идват на гости уикенда. Все нещо се разминаваме   Sad

Знаете ли дали на бебе може да се дава сок от диня и как може да се направи сок? Питам защото преди малко ядох диня и детенце все в ръцете ме гледаше (на рекламата с бебето с течния шоколад приличаше). Реших да и дам да си близне, малиии това дете като подивя, и като започна да ближе, смях ви казвам. И само да дръпна парчето далече и тя започваше да се набира да става и да си го стигне. Чак ми стана жал. Давах и така няколко пъти да го облизва, и накрая като спрях такъв рев му дръпна. Е, сещайте се как и запуших устата  breastfeeding

# 230
  • Стара Загора
Здравейте!

Малеее, вратът ми се схвана докато изчета всичко, ама и темите които сте обсъждали са страшни. Аз най-напред да се похваля, вече официално си имам диплома вкъщи, вчера я взех, иначе се дипломирах преди почти година ooooh! Поли и тя идва с нас, много слушка ама се е изморила доста, днес почти цял ден спи, ама все пак са си 450км.

Пък сега романтичната история. С моя мъж сме заедно вече от 8години, а скоро ще станат 4 откакто сме женени. Запознахме се пред блока, в който жевеехме. Малко е дълго за обяснение, но сме живели 2 години в един и същи вход без изобщо да сме се виждали  #Crazy Най-голямата заслуга обаче е на свекър ми, че го беше накарал да боядисва решетките на терасите Mr. Green, беше любов от пръв поглед Blush
Снимковия материал ще закъснее, че сега се уча как става номера с качването, нещо не ми се отдава.

# 231
мусито аз имам едни много хубави снимки на тебе и мъжа ти и на Поли от Мальовица-ако искаш да ги кача тук? Наистина много добре сте излезнали  Hug

# 232
мами, исках да ви питам - правихте ли вече кръщене на бебо

# 233
мами, исках да ви питам - правихте ли вече кръщене на бебо

ние да на 5 юли

# 234
  • Popovo
Не сме го кръстили още, плануваме да е догодина на Гергьовден.

Червен конец не съм слагала, имаме си подарък от свекърва ми, едно нещенце( не го знам как се казва) осветено и купено от църква против уроки закачено на количката.

Ценителка, и ние нямаме брак, мъжа ми все иска, аз се дърпам. Да ме питат защо, няма причина. На твоето момченце да му изям гънките, пу-пу.

Бибобибо, аз така давах сладолед. Така ме гледаше в устата и мляскаше и се облизваше с езиче, че ми стана съвестно и му дадох да опита.

Ника ми е такъв заради брат ми. Той ме е кръстил  Mr. Green, все не му оставаше ред от мен за огледалото.

Мусито, честита ти диплома   bouquet

И Гого така се лигави, все са му мокри дрешките отпред и се точат, точат едни дълги  Mr. Green

# 235
  • Стара Загора
Мирка, ще съм благодарна да ги качиш, поне ще е сигурно, че ще се видят. Аз се преборих със снимка.бг, да видим сега какво ще стане Mr. Green

Това би трябвало да са мъжа ми и щерка му

А това е от сватбата

# 236
Тази е от Палма де майорка

Ваня, нещо не излизат снимките.

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 20:10 от milenag

# 237
Ами сега пък ще пиша мноооого дълго!!!
Bibobibo и Koketka – аз пък “захраних” с фрапе – ама с бяло, да ви се оправдая – и млекце има вътре...много се облизваше и й хареса...
Musito – ха честита ти диплома
Еее, ама айде вече престанете с публикуването на тези хубави снимки!!!!

Sisee – мнооого се радвам, че прие насериозно моя дедлайн, за първенците обаче ще има награда (тюююююх, сега и това трябва да го мисля!!!).
Верчо и Сисе – радваме се на страхотните ви нови постижения – “мама” и смехът на глас...А на Акварел специално на лични и направих комплимент за Габи...Доли_дог – е ти се изказа, че при момченцата е по-различно...и Елица не си играе така...
Емма – бръбръм...карайте внимателно!!!
Днес Елица си навря в устата едно назъбено топче, закачено на чесалка за зъби (синьото слонче на Чико), обаче след това си стиснала устата и не може да се сети да я отвори и като почна да реве – и аз се шашнах, щото тя стиснала с уста топката и пищи – добре, че таткото се покоен, че го извади...направоооо...и езичето й беше на резки от топчето!!!
Анилинда – радвам се, че сте оздравели!!!

Мноооого чужди мъже си харесах...И трябваше с тях да започнете, а не с някви с актьори!!!
СЕГА ЗА СНИМКИТЕ:
Голди – мъжът ти наистина прилича на “шефа” – много хубава история... Хиксита – ега ти и мацката си...
Верчо – за мъжа ти няма да се изказвам, че се познаваме лично с теб и ще ми е неудобно да си говорим другия път... Embarassed
Дороти – много ви е сладка снимката със захарчето...
Cow – направо си ударила Киндер-сюрприза с тоз мъж)) И ти си много готина!
Дидимора – наистина си ми една кикимора Peace
Пролетна фея – пожелавам мнооого здраве на многобройното ти семейство!!! smile3501
МиленаК – много интелигентен тоз мъж беееее....!!!
Миленни – големи сте сладури миналата година...
Исанеее – и мамата, и щерката са голееееми принцеси...
Мусито  - страхотна принцеса си на сватбата!!!

А сега и ние...

Един ден след като му казах, че чакаме бебе...малко се дърпа, ноооо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238830&pid=6721299

Тук сме в клуб "Алкохол" и това е последната ми "консумация на алкохол" - после забременях и така...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238830&pid=6731688

И това е сигурно единствената снимка. на която той ме е прегърнал, а не аз него
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238830&pid=6731739

А това е голямото ми доказателство, за моята голяма любов към моя мъж...Той нали лети с параплан...тук в един мразовит ден го чакам самотна под един баир да кацне (под дървото съм аз!!!) Two Hearts
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238830&pid=6732615

# 238
Milenag, дай ги тия снимки на мъжа ти и тия от Палма-та, де... Само обещаваш Wink

И кво стана...понеже още са им малки пи*****, дайте да им мерим лигите  Joy Joy Joy

Мисля си след толкова откровения (направо Зона "Романтика" станахме) сега остава някои от нас да обяснят чудатите си ник-ове и напълно ще загърбим анонимноста Simple Smile

А новите Априлки и аз ги дебна от известно време Wink

Ванче, що да не ги мерим пи***** , ама ще игнорираме дамите или пък може да ги заинтригуваме.

# 239
Ценителката, в първа лига сте!!! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт