66 шишета на 66 ЩАТСКИ шосета

• 13 654
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Забравих да кажа, колко съм впечатлена че толкова много от вас са с по-млади от тях мъже.

А аз не се оплаквам от руската свекърва, просто ей така си намирам на приказка. Ако имаме номер 2 пак бих я поканила да поживее с нас да го гледа.  Mr. Green И тоя път ще съм по-лейд бак. И аз така реших да си избирам битките със свекърите и като се ядосам си казвам, че един ден и аз на това дередже ще бъда.

Синът ми току що приготви супа от "моркОфи и картофи".  Laughing

Абе Анет, Блажка, знаете ли, че и аз не съм показвала пищови. Аз такива играчки умишлено не купувам, има време според мен. Не съм чак да не го споменавам, но определено не си говорим за пищови в къщи. Но и не го и крия. Може да е малко от по-чувствителните  Mr. Green

# 91
Koй пита6а за картините?
По принцип най сигурния метод за пренасяне на картини е като се смукнат от рамката и се нажият на руло,но това се рави от някой който разбира как....не е 4ак такава философия ,но все пак се внимава,по този на4им могат да се пренесат много картини заема6ти малко мяо,сухраняват се в така наре4ните туби-кръгла дълга кутия за 4ертежи и подобни.Аз ли4но пренесох бая картини и мои и на познат по този на4ин,после се сглобява рамка-дуржена на кояо се опъва самото платно..после ве4е се слага вън6на рамка по пожелание.Вайен е и момента с документите на картини които са с голяма стойност.

За ТАЙМ АУТА ,аз го практикувам от скоро  с Валката,помага много но изискава спокойствие и търпение докато проработи.Прилагам когато съвсем издивее и спре да обръ6та внимание какво говоря и да ме игнорира.обяснявам 4е така не се прави и когато мама или тати кажат не6то трябва да се слу6ка и правилата в къ6ти са за да се спазват.водя го в стаята му и го слагам да седне на един стол той ве4е знае 4е когато се успокои и спре да пла4е може да се върне към преди6ното си занимание.Все по рядко го наказвам ако мога така да се изразя за6тото той все пове4е запо4на да 4ува и да се съобразява с някои не6та които сме казали 4е не се пратя в къ6ти.Като цяло има малко не6та които неискам да прави в нас,предпо4итам да се 4уства свободен в къ6и ,но 4уканетос  4ук по мебелите и подобни майсторски умения са само за навън,е най накрая схвана детето!

Пи6тови и подобни игра4ки в нас съ6то няма но скоро няма и да има.От както не6ия татко бе6е и Ирак и когато говорехме по скайп и се гледахме винаги бе6е е оръжие не по негово желание просто на принципа винаги готов,малкия бе6е по6турял и все пита6е "ко туй"  и аз няма как да игнорирам обеснявах 4е тати е военен и носи оръжие и 4е така трябва.Но като се върна мъжо малкия повтаря6е "но гън,дади хоме" просто за него оръжието е 4е тати няма  да го има пак и го натъжава много явно,както и уноформине които са скрити ве4е

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 19:58 от amoritka

# 92
Анет, доживях!  Laughing За първи път не съм съгласна с теб, по повод това! Simple Smile
за мен неуважение към родителите на бащата на децата е неуважение към него самия.

Аз имам претенциите да съм много толерантен човек. За разлика от много други уважение давам даром. В началото. Ако обаче отсрещната страна не желае да го заслужи или откровено не ме уважава мен, семейството ми, близките ми, децата ми или който и да било ( това уравнение прилагам към всички, не е само за близки хора) няма земна сила, която да ме накара да отговоря със същото уважение като преди просто така заради спорта.

В такъв случай, за мен " уважение" към мъжът ми ще бъде да се държа настрана и да не правя селски скандали всеки път щом се спомене въпросният човек ( било то свекърва, свекър, балдъза, внучка и прочее). Мисля, че ако той ме уважава мен, в една такава ситуация не би и изискал повече, а както се казва- нека си имаме уважението!

Рая, изчервих се! Simple Smile

Биз вярно, и аз точно това щях да кажа за по-младите мъже Wink

# 93
Абе Анет, Блажка, знаете ли, че и аз не съм показвала пищови. Аз такива играчки умишлено не купувам, има време според мен. Не съм чак да не го споменавам, но определено не си говорим за пищови в къщи. Но и не го и крия. Може да е малко от по-чувствителните  Mr. Green
Моите деца имат по един пластмасов меч, от времето, когато учеха за рицари. Пищови - някой им беше подарил веднъж водни, но не знам къде са. Мене в случая ме издразни насилственото изолиране на детето (така ми прозвуча, и се извинявам, ако самата аз съм прозвучала прекален рязко).

# 94
Засега спрягаме Клиъруотър и Нейпълс райони...

Само внимавайте с Марко Айлънд. Хубаво е, обаче обществения плаж не струва. Плажовете на хотелите са хубави, но няма достъп.
Айде, и аз имам 2 момчета за спазаряване  Flutter

# 95
  • Чикаго / София
Най-накрая да се запиша в една тема, след като изпуснах предишните 2 или 3!  Не остава време. Дори не съм ги чела.

Чаршафи си нося от Бг и си ги ползвам безпроблемно вече 8 месеца. От тук не съм купувала. Сега се смейте, ама аз си носех и одеяла от Бг - 4 на брой - и тях си ги ползвам. Все пак имахме 8 куфара. Най-малкото което носех, бяха дрехите. Wink

И аз да се запиша в отбора на по-големите от мъжете си! Sunglasses

Аааа, да, за гладенето - не гладя нищо!

За свекървите - моята е много точна- проблеми с нея нямам! Пу, пу!

Ева, добре дошла!

Хиър, не мога да повярвам какви майки има - визирам свекърва ти, все пак е майка! Shocked

Ние сме добре, оцеляваме, дет се вика. Laughing Децата са на градина вече 3та седмица. Малко бяха болни събота и неделя, та пропуснаха понеделник в градината, но вече са добре. Затова пък нас с мъжото ни мъчи едно гърлоооооо! Пфу, отдавна не ме е боляло така. 

Отивам хвърля едно око на предишната тема!

# 96
Тандури тортите са разко6ни!!!Следва6тия път и аз 6те у4аствам ,дано дотогава да имам пе4ка  Mr. Green

# 97
Аз срещу свеки ако съскам (рядко, но се случва), е да се намирам на приказки. Сериозни оплаквания нямам, пу-пу, да не й е уроки  Sunglasses.
-
Отивам да гледам торти smile3508- темата я следя от самото начало, 5 кг качих само от очакването  Simple Smile.
-
Ева, добре завърнала се.
-
Някой гледал ли е The Dark Knight? Отвсякъде чувам, че трябва да се гледа и трябва да е на кино, а не на двд заради ефектите Crazy.
-
Отивам да резервирам хотел за романтичен уикенд в баш северна КА  Flutter.

# 98
В тоз хубав ден в опасна близост до уикенд-а дайте да си говорим за душеприятни неща, техники на релаксиране, изкуство, обувки и секс, плс!  Praynig Praynig Praynig

В неделя ще ходя на брънч с приятелки, по женски. Планирам зарязване на мъжа, вероятно в комплект с детето. Ще се отдам на клюки, сладки приказки и почивка.

Ей, перфектно си го замислила, ама къде е сексът в картинката  smile3532

Биз  Crazy тнкс - оказва се, че и аз съм имала с какво да впечатля една жена  Crazy Crazy

Чета сега значи WSJ/In Style - The Feminine Side of Power Dressing и съскам злобно и завистливо по разни СЕО-ки във Валентино ансамбли... та да ви питам вие как се обличате на работа и доколко си позволявате да сте "женствени", особено е тоз горещ сезон...  newsm78

...имам спомен от една "дама", твърде високо по стълбата на бенкинга, която направи височайшо посещение при нас, но за зла беда беше забравила да си сложи сутиен сутринта, та и се очертаваха мн. ясно зърната /апропо- хубави гърди, хубав а..с/... та от момента в който я фиксирах и реших, че за мен това е тотален непрофесионализъм, нямаше значение какво говори и как го казва... зърната говореха по-високо от нея...   #Crazy

Торти няма да гледам пък и комплименти няма да ви правя, вие прекалявате с изкушенията!

# 99
Анет, доживях!  Laughing За първи път не съм съгласна с теб, по повод това! Simple Smile
за мен неуважение към родителите на бащата на децата е неуважение към него самия.

Рая, изчервих се! Simple Smile
Ани защо , тортата е много красива ( а колко въпроси ще те питам на 3ти , приготви се  Wink)
  Съгласна съм с теб  Тандури- и аз се старая да я уважавам и игнорирам всяко нещо казано или направено "докато" не започне да вреди на семейството ми ( особено децата)Но всичко си е до човека отсреща , понякога просто не се получава дори и при добро желание.

И ние между другото се чудим , дали да рентваме кондо или на хотел. Но ако обществените плажове не са добри , май по-добре хотел?  newsm78

# 100
Агенте, мче и през сутиен се виждат зърната.  Аз лично мразя сутиена, за мен това е устройство за инквизиция и го слагам с голям зор. Слава богу, работя в нон-профит с облекло казуъл и си ходя без сутиен, по джапанки, без ръкави, с плажна рокла, както си искам да ми е удобно.

# 101
Антъни ме разсмива. Като чуе народна музика и хора, когато превъртаме каналите, че като почне да танцува - вдига ръчички нагоре и се завърта, прикляка, слага ръце отзад зад гърба, а преди малко си махна лигавника, за да го развее като кърпичка и да води хоро. Laughing Това всичкото е копи-пейст от каквото вижда по ТВ.

Има ли класове по танци за такива дребни дечурлига? Поне да канализирам толкова многото енергия, която блика от него. Едното ще е плуване, то е ясно; другото танци, па макар и американски Crazy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
G - да поздравиш Джена, че и тя ни позабрави, улисана в купуване на палати  Grinning
.......................................
Аааааааааа, G - рапорт даден! Предадох лично! Имаш специални поздрави!

От коя -  Jenna или Ангелина?
--------------------------------------------------------
Още добавки - много хубави деца виждам в другата тема. Atalanta, чудесни са и двамата. ЕйДж съм го изпуснала.Sad

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 23:23 от Джи

# 102
Уф, много ме дразнят такива списания като почнат да раздават съвети, дето хич не са приложими в действителността. Иначе за облеклото съм с теб, ако исках да блесна с гърди, шях да съм в друга, доста по-добре заплатена професия. Simple Smile В моята си искам да ме чуват като говоря, а не да се съсредоточават върху определени атрибути.  Laughing
Още си спомням със смях една баба продавачка на графа, дето много убедено ми обясняваше как моето било  "свободна професия" и нямало проблем да имам джужки, паетки, дантелки и т.н. ooooh!

Джи, на места тук има балкански тансови състави, но по-скоро за възрастни, може пък и за деца да има.  newsm78

# 103
Въпрос на време е да ме уволнят, ако се появя без сутиен, предполагам, че някой ще се появи да ме сектирдоса в рамките на първите 60 минути.

Агентката, секс.. Зорница се чеше по главата... секс.. какво беше това?!  Grinning Laughing

# 104
Здравейте, Джи и Ева! Антъни  Laughing

Аз гладя летните дрехи на децата (тези красиви рокли не може да се носят на хармоника!), чаршафи-торби и калъфки за възглавници, както и моите ризи. Ризите на мъжО и панталоните/костюмите ходят на химическо и се връщат, самички.

Шишетата не се сушат, щото много дъжд вали в някои щати.

Свекърва нямам. Починала е преди да се запозная с мъжа ми. Харесвам неговите роднини повече от болшинството мои.

Хиър, свекърва ти е дзвер и половина! Само игнор му е майката на тва чудо!

Тайм аут си е закон в нашата къща. Няма лабаво. Ако сега не ги хвана изкъсо, кога?

Общи условия

Активация на акаунт