Щастливи АВГУСТинки раждат свойте сладки беболинки

• 15 197
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
И аз съм розов щъркел  Grinning

Днес в 14:40 мама Миссто е родила принцеса Ясмина с грациозните мерки 2500 гр, 47 см. Да е жива и здрава прекрасната госпожица и мноооого щастие, късмет и любов да я спохождат оттук натам !

На мамите Бадуизъм, Попи и Снежана, както и на техните рожби от сърце пожелавам същото   bouquet  bouquet  bouquet

# 226
Досега се опитвах да ви изчета.Като гледам май само аз нямам никакви болки свързани с идването на раждането.Да ви питам този босилек за какво точно се пие?Кога трябва да почна да го пия.Като получа болки или преди да ги получа.

# 227
Честита Ясмина на мама Миссто  newsm51

Жива и здрава да е малката принцеса  newsm51

# 228
  • SZ
Хоп,още един беб!

Честита принцеса на мама Миссто!Да е жива и здрава и много красива,като карасивото си име!!!

Абе днес нещо Мишито ми се губи,дали....

# 229
Да са живи и здрави всички нови бебета, както и техните семейства!!!
Дано тези, които наближават термин да раждат скоро и леко!

IANCHE дано бебо е добре и аз ще се помоля.

Относно мъжете дето ни ядосват, то май си е синдром. и аз спрях да се впрягам. То ако нещо ме заболи ми се отговаря - ми бременна си затова.  ooooh! Наистина в момента бебетата са най-важното, пък другото все ще се нареди. Нека не се ядосваме. Wink

# 230
Момичета съжалявам ако сте казали някъде и не съм разбрала.
За босилека - тези стръкове пресни ли трябва да са или сушени. Защото тук в Англия не знам къде да ходя да купувам. В интернет има само разни чайове с босилек ама то май не е същото, пък имало 10 различни вида босилек и въобще много сложно ми се вижда.
дали да не си купя сушената подправка за ядене и това да сваря.

Ако може някой да ме посъветва много ще съм благодарна.

# 231
      Ехааааааа, най-после момиченце! newsm18 newsm18 newsm18Да е жива и здрава малката Ясмина!

# 232
ЧЕСТИТИ ВИ / НИ НОВИ БЕБЧЕТА - ЯСМИНА НА МИССТО, ДЕНИЗ НА СНЕЖАНА, И ХРИСТО НА ПОППИ!  ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ КЪСМЕТЛИИ И ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТЕ! newsm51 smile3525 newsm51

Селена, ако не се лъжа някоя мама беше казала, ме ако босилека е сух се слага 1 щипка от три пръста във 200 мл вряща вода. Пие се при започнали контракции за по-бързо разкритие и раждане. Но като видях май го пият и от по-рано. Ако можеш да си намериш сух, то вземи си сух.

mm2, по-добре ще сте в болницата под наблюдение, затова издръж още малко! Изпращам ти цялата си положителна енергия и стискам палци всичко да е наред!  Hug

Hug Heart Eyes Peace

# 233
Коте,много ти благодаря! Отивам да се поразходя на 4 крака,само да не си падна на главата... bouquet

Честита принцеса на missto!newsm51 Да им е жива и здрава и много щастлива!!!

# 234
VALENI благодаря ти за бъзия отговор. Утре ще се разтърся, че то знае ли се може да ми потрябва скоро  Simple Smile

Стискам палци на всички мами, които имат притеснения и проблеми. Всичко ще бъде наред само спокойствие. Леко раждане, пък и защо да не ви пожелая приятно и вълнуващо раждане  Grinning

# 235
ЗДРАВА, ЖИЗНЕНА И ЩАСТЛИВА ЯСМИНА НА МИССТО !!!
newsm51 smile3525 newsm51

# 236
  • Бургас/Пз
Честита принцеса  Да е жива и здрава малката Ясмина на мама Миссто

На тези, които наближават термин да раждат скоро и леко! На тези които им предстои сек;ио стискам палци.
Ние сме много добре, днес голяма разходка му ударих, но изгледи за раждане - никавии. Не че бързам, ама вече имам чувството че коремът ми е върху циците. Едва дишам. Wink

# 237
Абе аз ли съм тъпа или не мога да разбера мога ли да пия тоя босилек и преди да имам болки и по колко?

# 238
Абе мамчета Гитца ни защури с тоя босилек.То и аз мисля да сваря една шипка че нямам стърк.Гитце бързо кажи от къде го взе тоя стърк босилек че мисла да си кипна два стърка  и да си приготва отварата и като ме хванат болките пия я и изчезвам.....Много мило ми става като всяка душица иска и тя босилек да пие.Току що си намерих листенца босилек в къщи но сух но нищо ще направя отварата вярвам че и сух става....

# 239
Вече не е модерно да се пие кафе.Модата сега е босилека.Утре ще отида на пикадили там има пресен ама няма кой да ми каже какво да го правя.По колко се слага и мога ли да го пия ей така просто без да нямам болки

Общи условия

Активация на акаунт