Щастливи АВГУСТинки раждат свойте сладки беболинки

• 15 195
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
 Мелфин, нямаш ли уговорка с лекар? Защото моя каза, че по всяко време може да ми направи. Вчера очния ми написа препоръка за секцио.
 Слънчогледче мило, много съжалявам, че сме те разстроили. Наистина в такива моменти най- много се чувства празнотата, която е останала след загубата. Макар и виртуално ние сме с теб. newsm51

# 211
Здравейте Мами, не съм писала много от давна, но сега няма как да не споделя щастливата новина с вас. Вчера 1 Август в 12.25ч. станах мама на момче Дениз, 3020г, 50см. И двамата сме добре, пожелавам леко раждане на очакващите и честито на вече обебелите се мами  Hug  Heart Eyes 

# 212
Здравейте,момичета!Аз отдавна не съм се разписвала,но от 2 седмици лежа в Майчин дом за наблюдение и овладяване на високото кръвно. Днес по изключение съм в домашен отпуск за ден. За съжаление ще трябва да постоя още 10-тина дни и към 15 август ще изваждаме бебка,ако сама не е проявила инициатива. Честито на всички,които вече гушкат своите бебчета! Да са живи,здрави и много да ги радват!

# 213
Честито момче, снежана01:)))
Всичко най-добро ви желая:)

мм2, неприятно е, че си в болница, но по-добре там, когато има проблем:)
Скорошна среща и лек престой, знам че не е приятно и аз си полежах там преди време. Но накрая всичкос е забравя:))
Скоро гушкане:))
  bouquet

# 214
  • Бургас/Пз
Днес аз съм щъркела. Ето СМС-а който получих на обяд в 13.30ч., но чак сега имам възможност да ви пиша.
Роррi /Поля/ от Бургас
"Днес в 11ч родих нормално син Христо - 3кг, 50 см. И дамата сме добре"

ЧЕСТИТ СИН НА МАМА POPPI, да й е жив и здрав малкия Христо и голям да порасне.

ЧЕСТИТО И на Мери Джей, Baduizm, НА ЯНЧЕ и на Снежана 01, да са им живи и здрави бебоците!!!!

# 215
Много благодаря на Pipilote! Успех на всички

# 216
Baduizm, честито бебче!Да ви живо и здраво да ви носи много радост!
Добре дошла,Теди Hug!

Като гледам как се увеличават бебчетата с всеки изминал ден и час - направо нямам търпение вече.Не ме свърта.Има още време до термина, а вече не ми се чака.Моят лекар ме "успокои", че преносването обикновено се повтаряло, та съвсем ме отчая.В понеделник съм на консултация - каза , че тогава ще ме прегледа да види има ли изгледи за скорошно раждане, ама аз много се съмнявам.Засега никакви признаци - само неболезнени подготвителни контракции.Аз не ,че знам какво да очаквам, защото първото ми раждане беше индуцирано.Не започна спонтанно.Ще видим.Ама вече яко се изнервям Close #Cussing out
Дано да е скоро.

# 217
  • SZ
Еееееееееееех,имаме нови бебоци!!!

Честито на мамите снежана01,Baduizm и Роррi !!! Да са живи и здрави бебчовците и много радост да ви носят! И бързо възстановяване на вас!

Олеле,Снежка е с моя термин,ако се не лъжа! Идва,идва,чак не ми се вярва! Е все пак ще ми е по удобно към края на другата седмица,може би!Ха ха ха!

# 218
Baduizm PoPPI и Снежана 01 честито мамчета да сте живи и здрави да се радвате на прекрасните си дечица.  bouquet
А на Теди добре дошла миличка пожелавам ти скоро да срещнеш малкото човече. Hug

# 219
Честито на мама Попи и на Снежана!Дано момченцата ви да са късметлийчета,здрави и послушни!  bouquet

# 220
Честито на Baduizm, Snejana i Poppi !!! newsm51
Много здраве и късмет на бебоците,мамите и татковците!
Добре дошли на новите бъдещи мами!   bouquet
Еееехххх,Valeni, де да можех да го убедя моя мъж,че кекса ще свърши работа...ама,уви,не става... smile3516.Страх го било да не направи нещо на бебето и не,та не smile3515
Благодаря на всички за куража,който ми давате  love001 Ама нещо не  мога да намеря "позите "за обръщане.Доколкото си спомням имаше една с ъс стоене на 4 "крака"-това ли едната или се бъркам? newsm78

# 221
Ками, на 5-та страница от тази тема съм отговорила на Диди за обръщането. Прочети там, за да не се повтарям.

# 222
 smile3525 smile3525 smile3525СнеЧестито на Baduizm,Poppi  и жана!Ей много момчета бе,да са живи и здрави!

Добре завърнали се на мамаГалка 23 и Верчето!

Добре дошли на новите мами в редичите на августинките!

Слънчогледке,съжалявам за майка ти мила  action032И моя баща е покойник и знам много добре какво изпитваш,още повече тежи когато липсва майка!
мм-2 стискай още малко мила,с теб сме!

# 223
Еййййййй, само за малко ме нямаше и още 2 бебчета.

Честит Дениз на мама snejana01  smile3525

Честит Христо на мама Poppi  smile3525

Живи и здрави да са им и много да ги слушкат  Hug

magy m78 , имам уговорка с доктор, но до сега говорихме за вариант нормално раждане, но ако в понеделник каже, че ще е секцио бих искала аз да си избера дата, ама може ли.....  newsm78

mm2, не се притеснявай. Щом имаш проблем с кръвното наистина е по-добре да си под наблюдение. Всичко ще бъде наред. Сигурна съм  Hug Ако си дочакам термина, пък и дори по-рано да се разраждам, ще се засечем в МД  Hug

Ех, момичета, толкова ме е шубе от това раждане  #Crazy , ама да минава по-бързо, че така от неизвестното е още по-страшно май  Shocked

# 224

Благодаря за съчувствието момичета!  Hug Ще се постарая тази "слабост" да не се повтаря и да продължавам да се държа "мъжки" както досега  Cry

Честито на Baduizm, Snejana i Poppi !!!   smile3525 smile3525 smile3525
Добре завърнали се на мамаГалка 23 и Верчето!  Hug Ще чакаме и техните разкази.

Общи условия

Активация на акаунт