Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 305
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • София

vilian, да споделиш после като тестваш продуктите.  Hug

# 256
  • Варна
Момичета, някакви отзиви за това  Crazy

# 257
  • София
Момичета, някакви отзиви за това  Crazy

Има, има и то хубави.  Laughing

# 258
  • Варна
Ммммм  Crazy освен да се пробва  Whistling

# 259
  • София
Момичета, да сте тествали нещо новичко, интересно, я се похвалете.  Flutter

# 260
Здравейте, върнах се от море и бързам да докладвам за скрабовете на Елиша Кой от Саса. Разкошни са  bowuu
Добре дошла !  Hug Моля те сподели кои ползва точно  !

# 261
На Ив Роше двуфазния разгримъор е страхотен и е само 11 лв, препоръчвам го с две ръце.  Peace Heart Eyes
може ли да те помоля за линк,че не го откривам.

# 262
  • Варна
На Ив Роше двуфазния разгримъор е страхотен и е само 11 лв, препоръчвам го с две ръце.  Peace Heart Eyes

купуват го от бг  Peace

# 263
благодаря,мел.мислех,че не го изписвам правилно,а то било от тук  ooooh!

# 264
  • София

Да, от Бг е, има го в Бонжур и в магазините на Ив Роше.  Wink

# 265
момичета,доволни ли сте от продуктите на кларинс?до сега не сьм използвала нищо,а чух добри отзиви.искам да си купя почистващ лосион,може и някакьв флуид,дневен и нощен крем (предпочитам дневния крем да е и сльнцезащитен).препорьчайте ми.

# 266
  • Варна
момичета,доволни ли сте от продуктите на кларинс?до сега не сьм използвала нищо,а чух добри отзиви.искам да си купя почистващ лосион,може и някакьв флуид,дневен и нощен крем (предпочитам дневния крем да е и сльнцезащитен).препорьчайте ми.

Ползвала съм следните:

Instant Eye Make Up Remover - не е лош, бих казала доста добър, но на мен сега фаворит от двуфазните почистващи ми е Биотерм
Water Purify One Step Cleanser w/ Mint Essential Water ( For Com … on or Oily Skin ) - това за мен е най-добрият тоник, каквато и да ми е другата козметика, тоникът неизменно е този
Ultra Foaming Cleanser ( All Skin Type ) - не ми се пенеше добре нещо, не ми харесва
Prevention Plus Multi-Active Night Cream - не лош, на сутринта кожата стои "сочна"

Дневен и околоочен също съм ползвала, но щом не съм ги запомнила и не съм ги повторила, сигурно не са ми харесали.

# 267
Mims-Mims,благодаря ти много.нощният крем дали става за 26 год?май да,мисля да го порьчам.

# 268
  • Варна
Mims-Mims,благодаря ти много.нощният крем дали става за 26 год?май да,мисля да го порьчам.

Ами не знам, нямаш ли възможност да отидеш в някоя парфюмерия, ще те консултират най добре. Кларинс имат толкова разнообразна гама от продукти, според типа кожа, възрастта и т.н..... Така ще се ориентираш какво е точно за теб и после спокойно ще поръчаш. Като цяло иначе тази козметика според мен е доста добра Peace

# 269

Decleor  Foaming Cleanser  
Впечетления:
1. Аромат - леко цитрусов, но не парфюмиран - не знам защо докато се миех ми напомни почистващ препарат с аромат на лимон  Blush
2. Консистенция - сравнително гъста нанася се леко и равномерно. Не се разпенва наистина
3. Отстраняване на грим - перфектно острани спирала
4. Недостатък - не харесвам измиващи продукти без дозатор, защото много бързо свършват  Crossing Arms
Извод: за последен път си поръчвам почистващ продукт за лице, който не е под формата на пяна.
За поръчалите продукта остава удоволствието от използването му, тъй като беше на доста добра цена и не трябва да съжаляват.
Тези които не го поръчаха също не трябва да съжаляват, защото не пропускат нещо особено

Общи условия

Активация на акаунт