Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 293
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • На черешатааа
Момичета,да попитам- от къде мога да си взема тестерчета на фондьотен.Искам да си поръчам от Ягодка,но така насляпо не ми се ще  Sad.В нашия град абсурд да има такива неща,днес и в Бургас търсих,но нямаше.Може ли да се поръчат от някой сайт. Rolling Eyes, по точно на ести лаудер.Благодаря предварително

# 286
  • София
Момичета,да попитам- от къде мога да си взема тестерчета на фондьотен.Искам да си поръчам от Ягодка,но така насляпо не ми се ще  Sad.В нашия град абсурд да има такива неща,днес и в Бургас търсих,но нямаше.Може ли да се поръчат от някой сайт. Rolling Eyes, по точно на ести лаудер.Благодаря предварително

Точно от Бургас съм си взимала тестерчета и точно на фдт на Ести. Провери ли в Триата и в магазинът им по Богориди ?  Thinking

# 287
  • На черешатааа
Да, в триата казаха,че нямат -само в магазина може  Crossing Arms, а за богориди изключих.В друг  имаха само на кларинс,но аз от него не искам Rolling Eyes

# 288
  • София
Да, в триата казаха,че нямат -само в магазина може  Crossing Arms, а за богориди изключих.В друг  имаха само на кларинс,но аз от него не искам Rolling Eyes

В Трията все им свършват тестерчетата бързо и за това препращат хората към магазина, аз от там си взех.

# 289
  • На черешатааа
 Cry кофти,вече не съм там.Но поне да ми бяха казали,дори в адската жега щях да отида Laughing

# 290
  • На черешатааа
 Hug но благодаря за отзивчивостта   Hug

# 291
  • София
Някой ще поръчва ли от Саса тези дни  Embarassed

# 292
  • Варна
Момичета при направената ми поръчка от Ягодка във вторник до днес съм получила само един мейл,но парите са ми изтеглени,кога се получава тоз втори мейл.
На следващия ден,пробвай да си провериш статуса на поръчката като въведеш номера на поръчката ти в сайта(там където пише order no )

# 293
ха сега поръчката ми от саса е 2093кг,на митница ли ще ходя?и ще се плаща ли нещо?

# 294
  • София
ха сега поръчката ми от саса е 2093кг,на митница ли ще ходя?и ще се плаща ли нещо?

Леле, какво поръча толкова ?  Crazy

# 295
Днес не трябваше ли да излезат новите Special Purchase? Confused

# 296
Момичета при направената ми поръчка от Ягодка във вторник до днес съм получила само един мейл,но парите са ми изтеглени,кога се получава тоз втори мейл.
На следващия ден,пробвай да си провериш статуса на поръчката като въведеш номера на поръчката ти в сайта(там където пише order no )

Мерси много парфюма пътува,проверих го.

# 297

ами парфюм,лосиони затяло,кремове.......

# 298
  • София

ами парфюм,лосиони затяло,кремове.......

Дано не са обявили реалната стойност, че може и да те резнат на митницата иначе  Confused

# 299
  • Пловдив
Днес не трябваше ли да излезат новите Special Purchase? Confused

Мисля, че по принцип излизат на 15-та дата, но в повечето случаи няколко дни по-рано. Утре сигурно ще са вече на линия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт