Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 081
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Като усещане - прави кожата много гладка, все едно има пудра върху нея, но не като прах, а като допир. Леле как го обясних  ooooh! Матира, изравнява тена с течение на времето. Стяга леко порите без да опъва кожата. Аз го ползвах върху крем, нещо което много ме учуди като ми го каза една консултантка в Гърция. Като казвам невероятен, имам предвид, че при мен действаше добре. Дано да не подведа някого. Все пак, сигурно има значение и другата грижа. Само серумът едва ли ще е толкова чак чудодеен.

# 481
  • София
Mims-Mims , с какъв крем комбинира серумчето, сутрин и вечер ли го ползваше и само над крема ли го нанасяше и аз съм учудена от този метод.  Thinking

# 482
  • Варна
Mims-Mims , с какъв крем комбинира серумчето, сутрин и вечер ли го ползваше и само над крема ли го нанасяше и аз съм учудена от този метод.  Thinking

Няма го в Ягодка да ти го покажа, беше от някакма whitening серия, защото ми бяха излезнали петна. И мен ме учуди това, обикновено серумите се нанасят под крема ама... Ами пробвай и по двата начина, аз често си правя експерименти и нарушавам правилата. Понякога ефекта е по-добър, отколкото ако си стандартен. Peace

# 483
  • София

Няма го в Ягодка да ти го покажа, беше от някакма whitening серия, защото ми бяха излезнали петна. И мен ме учуди това, обикновено серумите се нанасят под крема ама... Ами пробвай и по двата начина, аз често си правя експерименти и нарушавам правилата. Понякога ефекта е по-добър, отколкото ако си стандартен. Peace

А сутрин и вечер, над дневен и нощем крем ли го нанасяше ?

# 484
  • Варна
Само денем го нанасях, вечерният ми крем беше доста различен и не си заслужаваше.

# 485
  • София
Момичета, продавам този фдт на Guerlain, ако някой го иска, да ми пише на лични.

# 486
  • София
Само денем го нанасях, вечерният ми крем беше доста различен и не си заслужаваше.

Mims-Mims, мерси много за инфото, като ми свърши другия серум на Шисейдо, веднага почвам този и ще споделя отзиви.  Hug

# 487
Леко извън темата. Някоя да има опит с Български пощи? Издирвам една пратка но на телефоните, които намирам в интернет никой не отговаря, а имейлите, които им пращам също остават без отговор. Започвам да се ядосвам. Не търся линк за проследяване на пратки - това го знам, искам да говоря с някой, който да ми обясни как пратка от Европа закъснява с две седмици. И ако така и не пристигне къде да подам жалба.

# 488
аз съм чакала пратка и повече от три седмици, но защо така незнам кой може да отговори  Thinking

# 489
Любителки на парфюмите, хайде да опитаме да вкарат България в шипинг листа на този сайт http://dejavuperfumes.com/women-fragrances.html, ако получат 100-200 мейла в рамките на седмица, надявам се да се замислят, иначе оферират интл.шипинг 15 долара, но България я няма в падащото меню. Малка фирма ми изглеждат, така че може и да са по-отворени към нови клиенти, нямат богат избор, но пък на някои неща цените дори и с шипинга, но поделен на два парфюма, са направо недостижими.
Ще пусна това съобщение във всички теми, кадето се коментират парфюми, дано повече хора им драснат по два реда!

# 490
Напиши едно примерно писмо - за тези не пишещите на английски и го дай;

# 491
  • София

Това според вас като пудра ли трябва да се ползва или като руж? Много ми харесва как изглежда... но не мога да му измисля приложение

# 492
Руж, аз също му се чудя.

# 493
  • Плевен
Дайте предложение за крем с който да заменя Total Тurnaround-a. Кожата ми е смесена, на 29г съм . Много добре ми понася, но май ми се иска да пробвам нещо друго. В сайта на Клиник,четох за Turnaround Concentrate и пишеше,че се използва след 3-те стъпки,но не пишеше да се слага друг крем отгоре. Така ли е или нещо не съм разбрала?

# 494
Дайте предложение за крем с който да заменя Total Тurnaround-a. Кожата ми е смесена, на 29г съм . Много добре ми понася, но май ми се иска да пробвам нещо друго. В сайта на Клиник,четох за Turnaround Concentrate и пишеше,че се използва след 3-те стъпки,но не пишеше да се слага друг крем отгоре. Така ли е или нещо не съм разбрала?

пробвай това аз съм на твоята възраст  и смесена кожа и съм изключително доволна.
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=59410&goChar=B

Общи условия

Активация на акаунт