Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 068
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Дайте предложение за крем с който да заменя Total Тurnaround-a. Кожата ми е смесена, на 29г съм . Много добре ми понася, но май ми се иска да пробвам нещо друго. В сайта на Клиник,четох за Turnaround Concentrate и пишеше,че се използва след 3-те стъпки,но не пишеше да се слага друг крем отгоре. Така ли е или нещо не съм разбрала?

Слага се крем след концентрата....той е като серум  Peace

# 496

Това според вас като пудра ли трябва да се ползва или като руж? Много ми харесва как изглежда... но не мога да му измисля приложение

според мен или като руж, или като luminizer Simple Smile

# 497
  • Кюстендил
Здравейте,съвсем наскоро получих първата си покупка от ягодката -крем на Ести Лаудер ,в кутия ,без целофанче и си зададох въпроса доколко това което съм купила наистина е произведено от тази фирма.Оригинални ли са продуктите,за които си даваме парите или всичко е едно голямо"менте"?Има ли някоя от вас съфорумки мнение и евентуално информация по въпорса. newsm78

# 498
Ради, сигурно си купила Unboxed вариант - по-евтини са точно защото са без кутии. Но съм забелязала че на самата страничка на артикула в заглавието си пише Unboxed. Аз поръчвам от Саса където всичко ми е опаковано, но при единствената ми ягодова покупка продукта си ми дойде в кутийка.

# 499
  • София
Дайте предложение за крем с който да заменя Total Тurnaround-a. Кожата ми е смесена, на 29г съм . Много добре ми понася, но май ми се иска да пробвам нещо друго. В сайта на Клиник,четох за Turnaround Concentrate и пишеше,че се използва след 3-те стъпки,но не пишеше да се слага друг крем отгоре. Така ли е или нещо не съм разбрала?

нади_миши, препоръчвам ти кремчето Multi Energizing Cream на Shiseido, страхотен е и с подобен ефект като Total Тurnaround.  Peace

# 500
Eто ревю на Сефора на новите спирали за сезона

http://shop.sephora.com/m/p/sph/prw/preview.asp?cm_mmc=email+ret … 201596110:4800850  Hug

# 501

Всичките изглеждат страхотно и звучат страхотно. Heart Eyes
Но кога ли ще можем ние да се докопаме до тези чудеса... Laughing

# 502
Aaaa не - моята Сефора карта е правена в Америка и получавам писмата с новостите на пазара от тамошния клон - съответно това Only in Sephora според мен е само за там, аз сега ще се разтърся из Ягодка и Саса за спиралата с четката пухче на Живанши  Thinking

eдит - няма я Sad аз пък си мислех, че сигурно ще ги има... но до месец-два излизат и извън Сефора тези неща, така че аз ще си я дебна Simple Smile

# 503
  • София
Много интересна четка "пухче", но ми се струва странна за ползване.....или пък е въпрос на навик  Confused

# 504

нади_миши, препоръчвам ти кремчето Multi Energizing Cream на Shiseido, страхотен е и с подобен ефект като Total Тurnaround.  Peace
Подкрепям Иля  Peace, за крема на Shiseido наистина е много хубав. Благодарения на нея/ в помощ за избора на крем/ си го взех преди половин година и съм много доволна.
За спиралата на Живанши, наистина много интерено за първи път виждам такава четка. Много ми е интересно как става нанасянето  Flutter!

# 505
  • София
Ооо, искам спирала с пухче.  Crazy

# 506
Ооо, искам спирала с пухче.  Crazy
Аз също, но и другите не отказвам. Heart Eyes

# 507
  • Over the rainbow
Предполагам, че всичко е въпрос на навик да се свикне с подобна четка. Но и на мен би ми било интересно да пробвам.  Crazy

# 508
Спиралата на Диор си мисля,че също ще е много готина. Peace Преди време бях чела за нея... Flutter

# 509
И Шанел имат нова спирала - Exceptionnel de Chanel

Общи условия

Активация на акаунт