Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 230
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна,морето ...
аз молива на диор Laughing

# 346
Момичета, какво си поръчахте от новите намаления ?  Flutter

Аз крема за който питах (не е намален) и червило на Ив Сен Лоран, то си е намалено вече. ))

# 347
  • София
Аз само маската на Биотерм.  Wink

Днес пак си махнах грима и почистих лицето с измиващото олио на Shu Uemura, направо за секунди маха спирала, жестоко.  Crazy
Съвсем скоро май ще се поръчва.  Whistling

# 348
  • Варна
Айде и аз да се отчета  Crazy Estee Lauder - Daywear Plus, Estee Lauder - Hydra Complete Multi-Level Moisture Gel Mask и едни ампулки на Phyto  Crazy
Искам да препоръчам  тези "сенки" http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=79937&CatgId=19или  ноже би е по правилно пудра за вежди.Само хубави отзиви съм чела и затова я поръчах.Аз в момента ползвам на Клиник,също е много добр продукт.

много, много ме интересува това нещо за вежди....нямам търпение да споделиш повече...дали пада, дали се размазва...как се нанася...и всичко, всичко  Crazy  bouquet

# 349
Днес пак си махнах грима и почистих лицето с измиващото олио на Shu Uemura, направо за секунди маха спирала, жестоко.  Crazy

Стават ли за чувствителни очи според теб?

# 350
Да се отчета и аз  Blush! Писах по напред, но пак ще се повторя хидр. маска на Биодерм, глоса на Ланкомен и молива за очи на Christian Dior-Steel Grey.

Иля, може ли да се поръчва под 15 $ в Ягодка?

# 351
  • Пловдив
Аз още не съм поръчала, защото се чудя кой от двата молива на Диор да поръчам плюс хидратиращата маска на Биотерм.  Crazy

# 352
  • София

mimozaw, мисля, че може да.  Peace

# 353
Да се отчета и аз  Blush! Писах по напред, но пак ще се повторя хидр. маска на Биодерм, глоса на Ланкомен и молива за очи на Christian Dior-Steel Grey.

Може.
Май ще си взема само хидратиращата маска newsm78

# 354
  • София

Стават ли за чувствителни очи според теб?

По принцип е подходящо, но с чуствителни очи винаги си е риск от възпаление.  Confused

Стики, а какво ползваш сега ?

# 355
А така  Blush! Аз поръчвам вече 1 г.  и да не знам. Мислих, че лимита е над 15 долара. Та затова поръчах 3 неща  Crazy. Нищо вече ще знам добре, че стана на въпрос.

# 356
  • Варна
А така  Blush! Аз поръчвам вече 1 г.  и да не знам. Мислих, че лимита е над 15 долара. Та затова поръчах 3 неща  Crazy. Нищо вече ще знам добре, че стана на въпрос.

Какъв лимит?

# 357
  • София

Хихии, нищо mimozaw, вече ще знаеш и няма да се съобразяваш с лимит.  Flutter

# 358
От къде ми е влязло в главата това чудо-лимита, просто незнам  Laughing. Не мога да повярвам на себе, ей това майчинство ми е изпило мозъка  Embarassed!

# 359

Иля,моля да споделиш как точно го исползваш.Иначе ,изкушена от цените, поръчах това
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=44745&CatgId=19
и глоса на Ланком

Общи условия

Активация на акаунт