Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 40 920
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна,морето ...
Никога не гледам срока на годност ! Не ме интересува ако ще да е произведен и преди 20 години продукта. Или ми понася или не!
В момента се мажа с крем, който си купих 2005 година  Mr. Green просто сега дойде и неговия ред. Според мен с тези срокове само се хвърляте в излишна паника  Laughing и ще накарате хората да преопаковат стари продукти в нови опаковки  Joy
аз гледам срока но не е фатално  ако  даден продукт е с изтекъл срок си го ползвам не го хвърлям и досега нищо не ми е навредило newsm44
иначе пиша на ягодката за проблем и ми отговарят че ще ми върнат парите  с една дума много са коректни .... за сега newsm10

# 646
И аз засега не съм имала проблем с продуктите. Peace

П.С. Момичета,може ли малко инфо за този продукт: http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100726816006  Peace

аз го имам доколкото разбрах се ползва като 2ра стъпка.Не съм го пробвала още де...

# 647
Здравейте! Аз получих първата си поръчка - от две неща едното е обръкано, ама карай.  Та другото е pore minimizer (refining serum) на клиник. Указанията за употреба са: "използвайте след 3те стъпки". Та правилно ли разбирам, че идеята е серумът да се нанася над крема?

# 648
Здравейте! Аз получих първата си поръчка - от две неща едното е обръкано, ама карай.  Та другото е pore minimizer (refining serum) на клиник. Указанията за употреба са: "използвайте след 3те стъпки". Та правилно ли разбирам, че идеята е серумът да се нанася над крема?

Правилно Peace - след Dramatically Different Moisturizing Lotion/Gel , т.е. след 3-та стъпка  bouquet

# 649
Мерси Simple Smile Зачудих се да не би да бъркам нещо, защото обикновено серумите са под кремовете (не че изобщо някога съм ползвала серум досега, но така си мисля).

# 650
  • София

3-те стъпки, серум, крем.....това е последователността  Peace

# 651
Мерси Simple Smile Зачудих се да не би да бъркам нещо, защото обикновено серумите са под кремовете (не че изобщо някога съм ползвала серум досега, но така си мисля).

Така е, права си Peace, обикновено под крема са серумите, но Клиник са "по-специални" Mr. Green - следват философията на Мечо Пух Wink, "Колкото повече, толкова повече". Освен това не считат 3-та стъпка за крем, а като част от системата за почистване. Pore minimizer-a пък за мен лично не е серум, не знам защо така са го кръстили Rolling Eyes

# 652
Отзиви за този гел   за корема  специално  Ab Rescue Body Sculpting  http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=35207&goChar=A

# 653
  • Варна
Момичета,

дайте идея моля, за измиващо за лице, което да се пени добре и да не оставя мазен филм върху кожата.

# 654
  • Boston, MA
Силно закъсняла за тази тема, и изчетох само последните 2-3 страници...

Мимс, моите фаворити за измиване напоследък са пяните на SK II и на Estee Lauder синята, непрекъснато ползвам и един измиващ гел на Авен (в България в аптеките), който сваля грим като нищо подобно. Напоследък ползвах едно измиващо на Ланком (Пюър Фокус), от което не бях доволна точно заради филма, който оставяше.

Видях назад и въпрос за Лора Мерсие, аз това лято ползвах оцветен овлажнител и база за ФДТ от тази марка, много ми харесаха и двата продукта. Не мога да кажа същото за оцветения овлажнител на Диор (от серията Хидракшън, въпреки че другите неща от серията са супер), тежък ми стоеше. 

# 655
  • Варна,морето ...
Момичета,

дайте идея моля, за измиващо за лице, което да се пени добре и да не оставя мазен филм върху кожата.
и аз бих ти препоръчала продуктите на ести лаудер -синята опаковка

# 656
Момичета,

и аз бих ти препоръчала продуктите на ести лаудер -синята опаковка
При мен той определено оставя мазен филм  newsm78

# 657
  • Габрово
Аз също съм страшно доволна от измиващия гел на Авен и използвам най-често него! Не оставя мазен филм, но не се пени много Peace

# 658
  • София
Момичета,

Препоръчвам ти страхотната пяна на Шисейдо, за мен тя е най- добрата.  Heart Eyes

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66254&goChar=S

# 659
  • Варна
За това на Ести в синя опаковка ли говорите?

Общи условия

Активация на акаунт