Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 663
  • 293
  •   1
Отговори

ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ
Референтни стойности от кръвни изследвания и други
Приучаване на детето да ползва гърне
Когато детето плаче на раздяла с вас
Методи за възпитание на децата /по аюрведа/

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ ДЕЦA    
са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

# 1
ехооо

я нова тема, сефтосвам я веднага  Mr. Green Иринии, Тонита  Hug

Леле к'ва хубавица е станала тази Несиии, обаче майка и я крие яко  Whistling

Меги, ами за общия РД мислех, че съвета освен решение за дата и за останалото е взел... аз съм за всичко ДА, а ако има нужда и в организацията мога да се включа... Ииии тя Ави зачезна, но и аз искам срещааааа

Тони, срамота ама аз баткото не съм водила още на зъбар... мием зъбите и гледам от време на време с непрофесионалното си око... ноооо трябва и аз да се взема в ръце, и да ги водя...

Йоана, топнете по едно дупе в морето и от нас  Hug Весело изкарване... то при вас няма как да не е весело де  Laughing

пфууу още щях да пиша, ама забравих  ooooh!

Хубав ден ви желая!

# 2
Хоп и аз в новата темичка!Ха,здравейте на всички Hug,радвам се,че ми остана малко време и аз да се разпиша!
За нас какво да ви кажа,един по един цялата къща се разболяхме от ужасния летен вирус Sickмалкият 5 ден и вече едвам започва да яде,а имаше такъв апетит,наплаши се от повръщането и сега не иска да хапне нищо,започвам да ги разбирам майките на злояди дечица,то е направо ужас ooooh!А ние преди можехме да се похвалим със завиден апетит WinkНадявам се скоро да забрави неприятните моменти и всичко да е както преди SadОправя се засега,но доста бавно,чак взех да се притеснявам...но стига съм ви натоварвала...
За работата-какво да ви кажа,вкъщи си е най-добре Mr. Greenнещо много бързо ми мина мерака за бляскава кариера,чак не мога да се позная Embarassedнещо все за деца,бебета и такива неща си мисля,струва ми се че все губя ценно време с детето,но то и работното ми време е ужасно-до 21.00!Планирам малко да понамаля темпото,но се чудя как да стане newsm78Иначе планирам отпуска от 15.08 и вече нямам търпение да започне!
Неси,страхотна е,боже колко е пораснала,направо супер сладурана!  bouquet
За общия рожден ден-стига да е в неработен ден Winkтам сме,ще има пак септемврийски купон Tada
irinii,честит рожден ден на патерица,пожелавам ти чудесна,здрава бебка,леко раждане и най-вече здраве за теб и цялото ти семейство!  bouquetИ не на последно място-много благодаря за новата темичка! Hug
Ави,Чочи и още да не изброявам-къде стееееееееее???
Малко се поолях с писането Embarassedно старите навици трудно се забравят,много ми липсват онези бременилски дни пред компютъра с всички вас... Sad

# 3
  • София
Е, хайде и аз да не остана назад и да се разпиша в новата тема Simple Smile
Алексал, радвам се, че се включи Grinning Не мисли само за бебета, а действай, няма да оставяме без бремелинки септемврийския отбор я Simple Smile Бързо възстановяване ви желая.
Неси ме разби - бебешката количка в тон с нейната-абе мацка от класа Joy
На всички морски - попътен вятър Hug
Ние уж щяхме да пътуваме в понеделник, но се отложи. Вчера казаха на мъж ми, че отлагат командировката. Колегите му са бесни - преди 3 седмици казват заминавате, никакви отпуски - дреме им на шефовете за резервации за почивки и други екстри. И вчера -тук ще стоите...Абе капитализъм и експлоатация...Та сега се стягаме другия петък за купон - нашата прабаба става на 80 години. Днес свекър ми резервира места в едно заведение и след купона пътуваме при мама и тате Simple Smile
Айде лека от мен и до скоро Simple Smile

# 4
Набързичко да се разпиша и аз,Ирини  bouquet
Малките заспаха,а аз както казва мъжа ми, събирам къщата в чанти Mr. Green
Много багаж,много чудо ooooh! Айде целувки!

# 5
Ха , добър ви ден..
Много ми харесва заглавието и аплодисменти за Ирини, че успя да си ни направи темичката въпреки грижите и задачките си... Мерси и на двете ..
Рени, ами решили не е точно казано, нали поставихме началото на обсъждането, ние не може сами да решим бюджета и хода на празника, това трябва да го обсъдим, някой дава предложение, друг го подобрява , всички одобряват, ако остава клуба, който Ави каза може би тя, като най-наблизо да провери какви възможности има там, меню.. мисля,че трябва да има, щото миналия път все около масите бяхме и ние и врабчетата, да се види в какви пари ще влезем, да решим ще направим ли викторина като на коледа, в какви рамки ще са подъръците, ще ни позволят ли да си вкараме торта или те ще ни подсигурят.. да решим ще вземем ли фотограф като миналата година... мисля, че ни беше полезно и така.. кажете си мнението и да дестваме, че като знам всеки е по отпуски, работа и ангажименти до края на август да сме го решили.. и да дадем срок кой и до кога ще събира парите., за да резервираме клуба .. Така.. а коя дата бяхме решили, че нещо не помня, 21- ви ли беше
Аз съм във вихъра си и отивам до Банско ей тъй пък малко на екскурзийка... хехех абе да е весело, Лаци е болен при баба си, но слава богу няма повръщане, Алексал това с неяденето звучи страшно.. страх от ядене, ужас, но го разбирам ако се бои че ще повърне и ще му е зле.. горкото мишле, Лаци има температура, хрема и ушето го боли, но е на лечение под топлите грижи на баба си.. мама ще го цунка в неделя и ще му мине..  Crazy
 Айде до скоро, ааа чакайте да ви кажа, днес свекър ми се обажда от люлките в Ахтопол и познайте с кой се е запознал- с Калея, колко е малък света, та с нея дръпнахме един лаф по телефона с посредник нашия дядо и се уговорихме да се свещнем скоро на морския бряг..
 Е вече хайде  Hug

# 6
  • Пловдив
Цамбур и аз в новата темичка.... Hug

И заглавието и оформлението е страхотно!

mama_meggie , датата беше 20-ти,защото май е събота.. newsm78
И аз се съгласявам на всякакви предложение, въпреки че не съм 100% сигурна още че ще дойда!
yoana77, приятно прекараване на морето! И мен ме чака това приключение със събирането на багажи другата седмица!
Доника, хайде дано и вие скоро тръгнете за почивка!
Rени , много ми хареса новия ви център!Похвални са тези инциативи!
alexal , гаден е този вирус! И ние го изкарахме и Стенли доста поотслабна от него! Не се притеснявай - ще мине! А работното ти време е наситина убийствено! ooooh! И аз си взимам работа за вкъщи и понякога работя до към 1ч,но поне не е постоянно!
И аз бях впечатлена от тази малка дама Неси...вече трябва да се оглеждаме за приятелки,че около нас само момчета... Wink

Отивам да видя какви бели прави Стенли  в другата стая,че нещо много се умълча... Thinking

# 7
привет от една бременна сумнабулка!
въпреки тежката нощ съм в добро настроение. Преди няколко дни имахме годишнина от сватбата с любимия и бях поръчала един много романтичен подарък  Heart Eyes, който пристигна тази сутрин и сега ми е едно превъзбудено... Половинката ми днес е на работа и като си дойде се надявам да е мног оприятно изненадан  Flutter
Иначе Спаси е добре. Невероятно бързо расте. С неговоренето нещата са почти без промяна. Въпреки, че пък много си пее  Simple Smile Като се заиграе нещо и започва да си нарежда едни срички и весело да си припява.  Heart Eyes Напоследък няма кой знае какъв апетит - не ч ене яде, но предполагам заради сезона.Уикендите, знаете, традиционно ги изкарва при бабите си, за да може да почивам доколкото мога. Работата е там, че съботата тук е ден за чистене и всъщност не е много за почивки, но имам човек, който ми помага и всичко става по-бързо и както трябва.
Края на август чакам гардероба за стаята на малката, за д ай подредя нещицата, но май ще ги изпера и ще ги съхраня в пликове, защото не ми с еиска в последната секунда да върша тези задачи. Освен това трябва да направя селекция и на бебешките дрешки от Спаси /аз една част подарих, но любимите ми дрехи от първата му годинка си ги пазя. Количеството е респектиращо  Rolling Eyes/

Поздравявам все още кърмещите ни майки със Световната седмица на кърменето!

хайде захващам се със смяна на чаршафите на всички спални  Crazy

# 8
blagodarq za pozdravite!   nie syto karame letniq grip, samo  temperatura, no    treti den, zatova zapochnahme  antibiotik.  steli, obadi se, nali mi imash gsm.                      tselluvki na vsichki!         polovinkata ne dava nikoj da mu pipa kompa, uh.

# 9
Честита ни темичка Simple Smile Ама те наближили рожденните дни- браво че сте се организирали до сега  и сте празнували. Надявам се тази година и ние да се включим към рожденниците- аз живея до Пигис хауса, а работя до Южния парк ( Лозенец ), така че ако имате предвид някой клуб, мога да проверя как стоят нещата. Знам че там в пресечките има няколко клубчета, но не съм влизала да видя как са Rolling Eyes

# 10
Здравейте, момичета!

Започвам с поздравления, гледам рождениците са поне двама -

stes, Vesana, мили момичета, бъдете живи и здрави, много, много щастливи и винаги усмихнати! Пожелавам ви никога да не ви напуска обичта в сърцата ви, да ви радват близките ви хора и да бъдете най-обичаните жени и майки!
Цветя за вас!

Темичката е много пърхаща - пеперудките са страхотни!

Благодаря на всички за поздравленията за колата! Още ми е малко странно, не съм се качвала на кола от 8-9 години, чак не ми се вярва, ма карам, че вече и се карам на шофьорите, които се залепват за мен, 'щото аз си карам с ограниенията, пък те са малко нервни.  Wink

irinii, как мина изненадата? Ох, ако можеш и идеи за рожден ден на половинката да дадеш, цена няма да имаш. Скоро милият ми ще е рожденик и аз съм в чуденка. Разбирам, че би трябвало да го познавам най-добре, ма ей така - идеи за всеки можеш да ми дадеш. И проблемът с безсънието... аз бях същата, спяла съм и подпряна на възглавницата, само и само да дремна поне малко. За Спаси и говоренето забелязвам абсолютно същото при моята Мими - пее си непрекъснато, композитор ли ще я правим, идея нямам.  Hug

steli-ssd, най-после почивка! Радвам се.  Hug За Додо нямам идеи, днес си говорихме със съпругът ми, че Мими става все по-опака. Не става дума за инат, а за някакви нейни желания, които се менят през 3 секунди - просто не знае какво иска, съответно и аз изпадам в чудене.  Hug

mama_meggie, Лаци вече е здрав, нали? Аз питах дали морето няма да ти дойде в повече, сега да питам ли за Банско? Wink

yoana77, сбра ли къщата?  Joy Топни дупе и заради мене.  Hug

Доника, Rени, супер са новите придобивки, наистина изглеждат много добре замислени и изпълнени. Догодина ще ме заведете да ги инспектирам лично (живот и здраве). Доничка, и нашата прабаба тая година врътна 80 и си спретна сама купона. Баба-трепач, аз отдавна съм я признала.

За миенето на зъби няма да разказвам, 'щото ще изпопадате от смях. Наподобява 20-минутно бъркане с четката за зъби в устата и когато й спра чешмата настава драма.

alexal, надявам се малкият човек да се оправи по-бързо!  Hug За работата ти само мога да цъкам с език, не съм опитвала сериозна работа от както родих.

Мил@, Неси е госпожица и половина, голяма красавица, а куклата й е направо късметлийка.  Heart Eyes

Мари_АнкаHug. Твоите момичета са вече големи - едното сменя зъби, другото не пишка в гащите... ехееее, чакам с нетърпение и аз тези трепети.

Кузманка, след време Дани няма да иска да се прибира у дома, а ще казва: "Още малко да си поиграя с децата!"  Laughing

tonitta, аз лично ще отложа слагането на обеци, но на вас стискам палци всичко да бъде наред.  Hug

Amaretto, тайно, мила, тайно пипай.  Hug Оздравявайте!

tony1166, моята Мария е още само с 12 зъба - от 3 месеца нищо не се е показвало.  Simple Smile

И след изписани 'нам колко си реда, иде ред да кажа, че днес водихме Мими в една ферма за боровинки да берем... боровинки. Ама както една приятелка каза, тук и боровинките им не растат на ниски храсти, а на големи, че да не се навеждаш да чупиш кръста, демек и на това му намерили лекото, пустите американци. Хванахме последния влак, че другата седмица извънредно е отворено и закриват сезона на боровинките, ще чакаме сезона на тиквите покрай Деня на благодарността и сезона на коледните дръвчета, барем тая година си отсечем сами и си украсим (миналата нямахме почти нищо по обясними причини). Естествено прилагам снимков материал. Боровинките са страшно вкусни, освен за ядене трябва да мисля и някой кекс да врътна (пай де, пай му викат). Иначе там ядеш на корем колкото си искаш, а набраното в кофичките ти го мерят и си го плащаш на някакви съвсем ниски цени. На последната снимка може да видите кантара, който много ме впечатли.
Blueberries season

Извинете ме, прекалих.  Blush

# 11
  • Sofia
Мили момичета,

Днес навършвам една прекрасна възраст и ви черпя по случая:

STES, астрална близначко  Hug, желая ти много здраве, любов, късмет по пътя наречен "Живот"! Бъди щастлива, обичана и отстояваща себе си Жена!

# 12
Весана                                                                          Стес
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МОМИЧЕТА!
Бъдете здрави, обичани, успяващи, заобиколени от любимите хора! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
  bouquet

Марлелче, обичам историите ти от ежедневието. Обичам и боровинки  Simple Smile За подаръци - ами аз съм във вихъра си, но за друг човек наистина е по-трудно. Иначе вчера съпругът ми се зардва много, защото жестът от моя страна беше много романтичен -  подарих му голяма красива пейка - ковано желязо и дърво, проъчах и специална табелка с кратко послание, което в общи линии означава, че искам до дълбоки старини да стоим един до друг на нея! /нали подаръкът беше за годишнина/ Сега ще гледам да се подготвя с подаръка за рождения му ден, че е на 10.09, а идеята ми е времеемка., но да видим. Ако ме насочиш дали искаш практично, романтично или нещо друго - ще е по-лесто да измислим!

вчера се замислих, че нищо не съм направила по темата ясла... и се притесних... Кога ще проучвам градините наоколо и как ще го дам Спаси - не ми е ясно, честно.

Отивам да си сваря един чай от малинови листа /за раждането се подготвям, ей !/

п.с. АлексаЛ, нали знаеш рецептата за дълго неработене  Blush ако не знаеш ще ти напомня  Hug

# 13
Честит празник, мили момичета (Веси и stes)!
Mного красота и щастие в живота ви!

Снощи Мими така подозрително заспа в 19ч. Shocked И действително, когато се събуди към 2ч. след полунощ, се оказа че има температура. Разболее ли се едната, следващата почти не пропуска. И ми е едно такова свито на стомаха...
В петък двете с нея ходихме на Перперикон, ето и малко снимки от нашата екскурзия: Grinning
http://media.snimka.bg/0243/006741781.jpg
http://media.snimka.bg/0243/006741786.jpg
http://media.snimka.bg/0243/006741817.jpg
http://media.snimka.bg/0243/006741844.jpg
http://media.snimka.bg/0243/006741857.jpg
http://media.snimka.bg/0243/006741860.jpg
http://media.snimka.bg/0243/006741870.jpg
Йоанка, приятно изкарване на морето! Hug
irinii, идеята ти за подарък-изненада е страхотна! Аз се впечатлих много, а си представям как се е почувствал любимият ти. Wink
alexal,  аз желая от сърце скорошно оздравяване на Мишето! Praynig
Доника, съжалявам за провалените ви планове! Confused Дано скоро отидете някъде да релаксирате.
Амаретка, ти в Пловдив ли си? Ако си там, имай ме предвид и мен за срещичка, моля те!
Благодаря на irinii и tonitta, е си имаме ново, уютно местенце с красиво заглавие!  bouquet
Много усмивки днес! Heart Eyes

# 14
  • София
Весана, Стес, желая ви мнооого здраве щастие и късмет !!!

Общи условия

Активация на акаунт