Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 656
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Честит Рожден Ден на сладката Иги   bouquet Да расте здрава и щастлива  Hug

Ден 2ри и трети минаха с една идея по-добре от първия, в яслата... Страда си детето и плаче, но пък взел да си играе и да участва в игрите вътре... нооо отвън седял на оградата и викал мамии-мамиии  Cry

Днес ходих до работата... хейй чак ми се дощя да остана  Laughing

# 286
Честит 2-ри рожден ден на Иги!Да е жива и здрава и безгрижно детство!

# 287

ЧРД ИГИ!

Ренка, къса ми се сърцето като си го представя Бобо... направо  Cry Не занм и при нас като дойде този момент как ще го боря...

МарияФ, добре дошла на родна територия  Hug Честита ви подстрижка.

# 288
venush, та ви е жива и здрава Иги, да расте усмихната и щастлива!

Аз не мога да не се похваля с успехите с пръстите. Миличката ми Мими я измъчихме, но трети ден заспива като си слага ръчичката под бузата или под възглавничката. Само ако спи неспокойно през нощта прави опити да я лапа, но аз я махам, а тя не се противи. В този ред на мисли ми е питането - как заспиват децата ви? Забелязала съм, че следобедния сън идва за 5 минути, но вечерта половин час обръщане, ритане, отвиване, завиване не ни мърда. При вас как е, трикове имате ли?
И две думи за гърнето - следобед се събужда със сух памперс. Аз естествено правя опити да пишка на седалката на тоалетната, но обикновено седи около 20 минути, през които майка й и баща й са циркаджии, след което слиза сама, носи си памперса и си отваря сама крачетата да й го сложа. След 2 минути памперса е мокър.  ooooh!

Хубава вечер!  Hug

# 289
Иги честита втора годинка.Пожелаваме ти едно  прекрасно детство изпълнено с много радост и прекрасни моменти.
Честит рожден ден на патерица и на Габи на Цвети Берова,Мая на мама Спарки Мартин на мама Лилиша, Мария на мама Алина,Рая на мама Denise ,Яна на мaмa Ви,Борис мама ivakrasiva,Ева на мама ПолиБг

# 290
Иги честит втори рожден ден, желая ти много здраве и щастливо детство   bouquet

Марлела, Крис заспива с едно плюшено мече от около година насам, от тези специално за сън, като кърпа в центъра на която е зашита глава на мече, защо не пробваш с нещо такова  newsm78 Крис смуче(лиже) по негов си начин етикета  Rolling Eyes и така се унася.
С гърнето има малък напредък но да видим, поне 50% пишка в него. Не се тревожи и малко по на късен етап да свикне Мими. И ние сега ако не съдействат от яслата незнам кога ще се учим на гърне. Тук и на по 3-4 години има с памперси. Не че ми харесва но това да ни е проблема  Hug

# 291
irinii, Sesiliq, tony1166, да са ви живи и здрави малките пораснали деца! Щастливо детство и късмет!   Hug

viki81, разбрах те чудесно (аз си спомням, че и преди време ми беше разказвала за този мечо  Grinning ). Мими вече има едно плюшено кученце, с което заспива и всяка вечер си го търси, слага го до възглавницата и това е - забравя за него. Обаче сутрин като отвори очи (или ако се разбуди през ноща) първото нещо, което търси е Бау-бау. Днес се замотах преди лягане, довършвах някаква работа и я гледам нашата - сложила си кучето на пода и легнала до него. Чака си съня детето, а майка й се подмотва.  hahaha Благодаря за идеята!  За гърнето... и тук е така - до 3-4 години не го приемат за никакъв проблем. Но... това да ни е проблема!  Hug

Отивам да оправям снимки, че да разказвам в картинки за почивката ни.

Ай добрютро!  Hug

# 292
  • София
Честит рожден ден и от нас с Хриси на Спаси, Мити и Алекс. Да са ни живи и здрави и много щастливо детство им желаем Simple Smile

# 293
Добро утро!
Позволих си да пусна НОВА ТЕМА, надявам се, че няма да има сърдити Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт