И аз не съм от тях
Пропуснах лятото, а и нали бяхме на северозапад, не ми беше удобно да опикаваме килимите на хората
Пропуснах лятото, а и нали бяхме на северозапад, не ми беше удобно да опикаваме килимите на хората

Ави, празнувате ли?

Поне на вън(бяхме час-час и полвина) издържа сух. Казва си но по време или след като свърши работата. Мисля че осъзнава но все още не може да се контролира. Как мислите, от вашия опти, имаме ли шанс за напредък за този кратък срок? В градината казаха че ще съдействат ако има поне малък напредък.

Свещеникът, който го кръщава, каза, че може да празнуваме на тази дата, през ноември, а също и на 17 март- Преп.Алексии.
Не ще да ползва гърнето, нито поставката на тоалетната, става на секундата с голям рев. От друга страна си мисля, че вече е дошъл момента, снощи идва при мен и си сочи дупето, поглеждам-няма нищо. След 2 мин пак същото, след още 2- вече имаше аки в памперса. Детето съвсем определено искаше да си каже, ама като не ще да седне. При 2 разл.гърнета в къщи съм решила да взема трето, тип столче, да видим дали на него ще седи.

Нейната е със зайче.Като ги питах какви торти искат Ради си каза кола,а Дари отговаря "синя"