Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 761
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Поздравления на мамите, които са успели да махнат памперса, аз не съм от тях.

И аз не съм от тях  Simple Smile Пропуснах лятото, а и нали бяхме на северозапад, не ми беше удобно да опикаваме килимите на хората  Wink

# 241
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСИ НА МАРИ-АНКА!
Веси, пожелавам ти едно истински щастливо детство, бъди обградена от многоо любов  Hug
Мари-анка, честит празник и на теб   bouquet

Ави, да е честит и на теб големия именник. Да е жив и здрав и с гордост да носи това хубаво име!
Честито и на всички други носещи имената Александър, Александра

# 242
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСИ   bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник на именниците  bouquet Hug

# 243
Честит рожден ден, мила Веси! Безгрижно и весело детство ти пожелавам!

А днес, освен наш Сашко, в септемврийския отбор има безброй Александровци във вид на татковци и дядовци! Да са ни живи и здрави всички!

Али, честит празник и на теб!  newsm51

# 244
  • София
Честит рожден ден, Веси!!! Бъди радост голяма в живота на тати и мама Simple Smile

Честит имен ден и на всички малки, големи и още по-големи носещи името Александър и Александра Simple Smile

# 245
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ВАСИЛЕНА!!!
Да бъде здрава и с късмет!!! Да носи безкрайно щастие на мама и тати!!!

Да е живо и здраво името на всички именници!!!

# 246
Благодаря ви от сърце за красивите пожелания! Hug Черпя ви с торта и си пожелавам животът на Веси да е пъстър и цветен като нея. Grinning А след като мине детското парти, ще ви покажа нашата реална торта.

П.С. Честит празник на нашите именници днес! Много здраве и щастие!  bouquet

# 247
 Честит Рожден Ден, Веси! Много здраве и прекрасно детство .. Марианка, на теб винаги да си горда от детенцето си, да ти е жива и здрава!
 Именници сладки, малки и големи, на вас също много успехи с това величествено име!!!

Лаци, спи нямам много да разкажа, освен, че сме постоянно по разни вечерни сбирки и той каталясва и недоспива последно време, освен това вече капарирахме мястото в детската градина и живот и здраве и ние от 8-ми тръгваме на туй чудно място, както казва една приятелка - в зоопарка хехе. Лаци още днес питаше да ходим на детката гадина.. милото .. и така
 Марианка, весел празник   bouquet
 Ави, Весана и на вас   bouquet

# 248
Честит Александров ден на именяците!!!   bouquetАви, празнувате ли?
  bouquet
Марианка здрава и щастлива рожденничка!!  bouquet
Новото при мен е че се пъхнах в по-малък колан за стягане.
Взех нова количка за Ваньо на чико и той откри че моге да пътува в коша за багаж, а Стефан да е в легналото положение Laughing Това за за сега.
Хубави дни на всички.

# 249
Честит рожден ден мила Веси, желаем ти много здраве, късмет и усмивки с които да радваш прекрасните ти родители   bouquet
Честит имен ден на всички малки и големи които ще почерпят днес!

Бих искала да попитам тези които махнаха памперса, първо през дена ли го махнахте и после за сън(включително и следобеден) или от раз? А как опазвате леглото от намокряне? Приемам всякакви съвети и напътствия. Мама меги, като излизате взимате ли резервни дрехи? Всъщност въпросът ми е към всички, но се обърнах директно към мама меги, защото напоследък тя споделя доста по този въпрос.
Крис от днес е в 9 дневна почивка от яслата, тъй като е затворена, и му махнах памперса. Сега му го сложих докато спи. Резултата е 3 чифта напикани дрехи и сухо гърне  Crazy Поне на вън(бяхме час-час и полвина) издържа сух. Казва си но по време или след като свърши работата. Мисля че осъзнава но все още не може да се контролира. Как мислите, от вашия опти, имаме ли шанс за напредък за този кратък срок? В градината казаха че ще съдействат ако има поне малък напредък.
Вчера когато го взехме от граината ни дадоха една папка с рисунки и неща които са правили, и също така анализ на физическото и психическото му поведение за възрастта му, и всичко е ОК. Говори смесено на БГ и Португалски и повтаря доста думи които чува или когато го накараш. Заиграва се доста повече и е страшно забавна компания. Това че много ми липства, както и натрупалата се умора ме накраха преди 2 дни да откажа втората работа и така сега пак съм на нормален работен ден.
Целувки на всичките страшно порастнали сладури  Heart Eyes

# 250
  • София
Честит 2-ри Рожден Ден на Веси на Марианка! Да е много щастлива и късметлийка в живота  Grinning

Честит Имен Ден на Сашко на Ави!

Вики81, и ние сме като вас с памперса, така че не мога да дам съвет. Хубаво е, че ще сте заедно с Крис известно време. Наслаждавайте се на почивката. На нас така добре ни се отрази 2 седмици заедно, че бяхме се позабравили с милото ми детенце  Wink
Ей, нямам време за нищо, не мога да си изчистя къщата, много уморена се чувствам на моменти, част от багажа е още по куфари.

# 251
Веси, Честит рожден ден! Бъди най-обичаното и щастливо дете на света! Марианка, Честит празник!

Ави, Весана, честити ви именници!  bouquet
И моят Алекс днес е именник! Heart Eyes Свещеникът, който го кръщава, каза, че може да празнуваме на тази дата, през ноември, а също и на 17 март- Преп.Алексии.

Относно махането на памперса и ние сме доникъде. Blush Не ще да ползва гърнето, нито поставката на тоалетната, става на секундата с голям рев. От друга страна си мисля, че вече е дошъл момента, снощи идва при мен и си сочи дупето, поглеждам-няма нищо. След 2 мин пак същото, след още 2- вече имаше аки в памперса. Детето съвсем определено искаше да си каже, ама като не ще да седне. При 2 разл.гърнета в къщи съм решила да взема трето, тип столче, да видим дали на него ще седи.
Аз пък исках да ви питам, но то време не остана. На морето слагахте ли памперс-гащи, такива за плуване или децата си бяха голички? Имам 4-5 броя, включително и едни бански, непромокаеми, бебешки, но отдолу според мен е редно също да има памперс. Утре ще пазарувам някои морски неща и май ще ми трябва един пакет за плуване.
Живи и здрави, в пенеделник се отправяме на първата ни почивка, на нашето Черноморие. Малко ми е свито, приятелите, с които ще ходим, изкараха тази седмица стомашно-чревният вирус и още не са се оправили съвсем. От друга страна, толкова дечица там го прихващат Confused, знам, че ако го мисля постоянно, то каква почивка ще е , но все таки ми е притеснено.
Най-вероятно десетина дена няма да влизам във форума,
Затова искам предварително да честитя на всички рожденничета и гордите им родители  предстоящите празници!  bouquet

# 252
Мари_Анка, честит празник! Да ви е жива и здрава Веси, много радост и усмивки да ви носи!

Ави, Веси, ЦветиР, и всички баби и дядовци - честити да са имена, с гордост да бъдат носени!

venush, viki81, да са ви честити рождените дни! Бъдете много щастливи!  Hug

Празници, празници... страшно много емоции, много ми е хубаво!
Ние не сме в Индиана - от 4-членно семейство трима са болните и отложихме гостуването. За сметка на това запълваме времето с други приятни преживявания, но пък се чувствам уморена. Ще разкажа и покажа, когато събера сили.

Прегръдки!  Hug

# 253
  • София
Честит рожден ден на Венуш, Вики 81 и Лулова(ей Лулова, нещо мнооого ни позабрави май, Ирини, чувала ли си я?)

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСИ,МАЛКО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ!ДА Е ЖИВА  И ЗДРАВА,ВЕСЕЛА ,ЩАСЛИВА И САМО ДА РАДВА ВСИЧКИ ОКОЛО НЕЯ!МАРИАНКА,ЧАКАМЕ СНИМКИ! Hug

Честито и на всички именници на патерица!
Днес имаме ли малки  рожденници?
Честит рожден ден на Венуш,Вики и Лулова!Бъдете здрави и щасливи!(не се е появявала цяла вечност)
Ние сме добре,утре живот и здраве е нашият специален ден.Ще празнуваме в детски център,поръчала съм им две торти.Само да не стане война за тортата,която е във формата на кола,че Дари май и тя такива мераци има Crazy Нейната е със зайче.Като ги питах какви торти искат Ради си каза кола,а Дари отговаря "синя" Mr. Green За нея нещо хубаво е синьо,как ли не я питах,но  тя: "синя,синьото" Joy
Лек ден на всички и до скоро!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт