Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 659
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
tonitta, скрено ме развесели с тази картинка. hahaha Помня че дълго време стоеше като аватар на някаква съфорумка, а под нея имаше коментар "Свекърва ми идва!" Joy

# 46
Привет!
Ееех Базел, страхотна дестинация за командировка
Денис, добре си уплътняваш времето без Арен Wink весело изкарване днес
Ирини, не ги мисли толкоз тези килограмчета и грамчета на малката принцеса, споко Hug А име избрахте ли? Ние още не, но имаме някаква визия по въпроса Simple Smile
Страхотно е, че Спаси има баби и др хора за компания, на мен ми е малко тъжно, че няма с кой да си обменя 2 приказки през целия ден, освен с мечето естествено Simple Smile Сега след като 3 дни се беше залепил за мен /поредната криза в растежа/ казва някои думички, досега нищо не обелваше. Като паркирам колата с него, пляска с ръце и казва "Мамо, бавооо!" /браво/, нарежда си нещо за Пууу /"Пух"/ и Зайо, преди хич не им обръщаше внимание на тези филмчета, но сега са му любими. И така "дай", "айди" /хайде"/ и др в този дух, сигурно на някои от вас им звучи много смешно бедния ни речник , но аз съм на седмото небе като изтърси нещо, след това неговорене.
Иначе се опитвам да си почивам, че всеки ден по няколко км ходене и стоене права покрай детските забавления и домакинските работи ми идват в повече, адски ме заболява кръста и гърба, но с Ян сме още само 2 седмици по цял ден заедно, а после ни чака тежка задачка да свиква с яслата за пълен ден, но си мисля че ще е по-лесен сега прехода, отколкото самото начало, за което не искам много да си спомням.
Малката ми госпожица пък не ме оставя и тя много много, все още се върти седалищно и главично, хайде вече да си намери местенце. Пия желязо от 6 дни и се чувствам доста по-тонизирана. Яни знае за бебето, но не мисля че разбира, че ще му се появи един ден вкъщи, иначе когато види кенгуру на снимка, казва че е като мен. Целува ми корема, слага си ръчичките и чака понякога 10-15 сек да го ритне сестра му и после е много щастлив.
Ивелина, честито ти дипломиране! Голямо бреме си е завършването. И не обръщай внимание на кварталните приказки.
Не мога да отварям никакви сайтове с домейн .бг., затова не мога да разгелдам снимките ви, трябва да кача и нашите накъде на по-интернационално място Simple Smile
Стели, приятна почивка на вас!
Марианка, много хубаво е, че двете ти девойки са така задружни и весело изкарване!
Алфи, често често се сещам за теб, стискам палци!
Ави, как сте?
Целувам ви и до скоро

# 47
Здравейте!!!
Алексал, именцето ще обявим с появата на малкото юначе Grinning
Денис за сега викам само едната гледачка но и сестра ми е при мен и помага. другата не съм я изпробвала още.
Ирини още ви е раничко не бързайте.Пази момата и пускай музика да денси.
Моят  е на ламбада.
Айде до скоро - цун.

# 48
Стели, тегавко е малко опаковането на багаж, но пък нали сме си говорили за разопаковането му после...  Confused Вие всъщност кога тръгвате и къде точно отивате, че аз май съм пропуснала? Където и да сте ти пожелавам да се заредиш много добре, защото доста ти се събра последнит емесеци!  Hug
чочи, не е много лесничко с домакинстването /а при вен с ие поддържане на цяла къща/ и гледането на детенце във възрастта на нашите мечоци, но е факт, че човек може да се справи с всичко. За бърборкането на Ян- съвсем добре те разбирам, нали и ние тепърва откриваме елементарнит едумицки от по 2 повтарящи се срички  Rolling Eyes За име - вече имаме, но и при нас името се обявява с появата на бебето - така си бях със спаси, така искам и сега.
Алфи, изобщо не бързам. Надявам се и момата ми също да си изчака наближаването на термина. Стискам ти палци и не питам за датата, която си избрала  Hug ,  но да знаеш, че т емисля  Heart Eyes

# 49
Привет мацки и малки сладури!

Влизам само за бързо...

На яслата вече свикнахме и вече днес ми казаха, че искат да остане да обядва, да я пробват и да си я взема към 12:30ч. Резултата беше похвален , защото малката ми кукла е яла и трите яденета супа, ястие и десерт. И сега в понеделник пак ще обядва там после ще я вземат и да спи и да закусва сутрин, защото сега я водя в 9ч. а после и от 7;30 ще я водя и така, за да свиква с това време, защото работното ми време ще е от 8 и т.н.Имах леки смущения че една от лелките не се държи добре с Даная, все и се кара, че се събувала и тя е станала нервна, честно да си кажа исе опитва да хапе децата, даже е успяла ит.н. Но ако така продължаваще се оплача... Не може на 2 годишно дете така да викаш и да се стресира... Другите сувсем добре и обясняват всичко и и говорят за да се чувства добре и да не я е страх и да не плаче за мама. Ще я наблюдавам тази и ще гледам как ще разреша въпроса Wink
Това е покрай нас няма нищо ново за сега освен яслата и така...

Чао и лека вечер! Hug

# 50
  • Пловдив
Добро утро!!! Hug

Снощи писах,писа, но компа ми се изключи и всичко изчезна.... #Cussing out

Ирини, ние с мъжа ми отиваме на Зл.пясъци с мъжа ми, а Стенли с 2 баби, 2 дядовци и 1-я ми племенник заминават на Слънчев бряг. След няколко дни и ние ще се присъединим към цялата тази банда.. Wink
Кузманка, браво на Даная за адаптацията в яслата и за доброто похапване!
алфира, танцувайте...лято е... Hug
Chochy, не мога да си представя какво е без отмяна - с беб в корема и ЯН.... Rolling Eyes Дано всичко е наред с яслата,за да може да си поотдъхнеш! Чакам с нетърпение снимките!

Багажа е вече приготвен, пием кафе,закусваме /Стенли в момента хапва мляко с бисквитки с баща си/ и хващаме пътя.... Sunglasses Laughing
Приятен уикенд и до скоро!

# 51
steli-ssd   Лек път  Hug
И да звънкаш ако имаш време  Hug

# 52
  • Русе
Хайде и аз да се отчета след 1 месец отсъствие Embarassed
все още не сме ходили на почивка-очертава се на 23.август да пътуваме,дано не изникне нещо!
сега да споделя за яслата иза ема- тя свикна на 5-тата седмица Crazy от трудните деца е определено. и все още се пазари сутрин-не искам градина и разни такива,но влиза често с хленчено,но сестрите казват че после е спокойна.от 2 седмици вече спи там,или по често не спи,а само лежи или седи в леглото,но ........това си е напредък Wink
като гледам лентичките на бременлииките,сърцето ми се свива от умиление baby_neutral и аз като dennis мога да кажа че ема няма  планувано да стане кака скоро!
чета ви често-разтоварвам се тук определено,харесаха ми разказите за Полша,Китай,снимките на Сисо и Ивелина  bouquet
целувки и до скоро ! сега ще надписвам поканите за детския рожден ден на Ема ( 21.08) bowuu

# 53
Здравейте,
За жалост няма да запомня с добро тази дата 08.08.08.Изтощена съм от емоции,от мисли....главоблъсканици,от ужас и толкова ме боли душата и тялото,че само се моля утре да ме боли по-малко.На път за сватбата ни се обадиха,че детенце на наши близки приятели е починало внезапно при злополука.Душица малка и красива на 3г.Само преди дни играха с Арен......
Няма такава задушаваща болка,няма такъв ужас ....Прекарахме ноща с мъжа ми прегръщайки се един друг ,а Арен между нас.Живота е толкова крехък....Не мога да се събера,не мога да си наложа да не плача...незнам какво да кажа на приятелите си............

# 54
Господи  Cry
Толкова е несправедливо...
Вече не ми се пише... не знам какво да кажа... не знам как се продължава...
Денис  Hug  , Praynig за малката душица...

# 55
dennis, миличка искрено съжалявам за загубата на това малко ангелче  Flowers Rose Flowers Rose Нека почива в мир  Praynig
Бъдете силни и се радвайте на всеки миг, защото живота наистина е много крехък и съдбата е непредвидима  Cry
Много те прегръщаме със Сисо и се надявам оро скболката ви да отмине , макар че предполагам че няма да е лесно...

# 56
  • Sofia
Dennis, прегръщам те, бъди силна Hug Hug Hug

# 57
аз също няма смисъл да пиша каквото и да е от ежедневието си...
Денис, без да познавам семейството, топка заседна в гърлото ми. Представям си на вас какво ви е... Най-големия страх и ужас е този от загубеното дете...

Прегръщам те. А за семейството на душичката... не мисля, че някой с нещо може да ги успокои.

# 58
dennis, топла прегръдка и от нас.  Hug Аз думи нямам. Бъдете силни!  Cry

# 59
dennis,нямам думи,които да изкажат моите чувства,просто болката е ужасна,не искам да си представям какво е на родителите,дано почива в мир малката душичка! Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт