Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 660
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
dennis, ужасно е несправедливо. Не искам и да си представям болката...  Бъдете силни!  Cry

/Мислех да пи6а пове4е, нямахме компутер цяла седмица, но след като про4етох ...  Sad  Всяка дума някак губи смисъл. Пускам снимки на мом4етата../

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272359

# 61
Денис Hug думите са излишни...

# 62
Здравейте момичета,снощи се завърнахме от море,изчетох ви на един дъх и накрая написаното от Денис направо ме срази.Няма по-лошо от това,думите са излишни наистина.Денис,кураж! Hug

# 63
Здравейте момичета!
Искам да ви пожелая една прекрасна седмица, изпълнена с много споделена и пълноценно изживяна радост с дечицата и любимите ни хора!

Йоана, как изкарахте на морето? Здрави ли сте?
МарияФ, страхотни момчета си имаш. Вико колко е порастнал!!!! А колко прилича на Филип - направо невероятна прилика  Heart Eyes Прекрасни са!

аз отивам да си направя едно кафе и ще преглеждам на Спаси бебешките дрехи. Ще видя кое ще ползваме за малката и се чудя какво д аправя другите - въпреки, че те всичките са като нови и са качествени марки  Rolling Eyes Иначе си имам бремелинските тревоги, но няма да ви занимавам ...

# 64
Здравейте!

Не съм Ви забравила, чета ви редовно всички.

Денис мила  Hug  Hug не знам какво да кажа, клишетата и стандартните утехи са излишни. Не знам как хора, загубили детето си намират сили да продължат напред. Моля се за тях и бог да прости малката, чиста душица.  Praynig Praynig
Дай им кураж, както само ти можеш.

Ние бяхме малко на планина, пускам ви снимки.

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21348&AlbumId=121008

Другата седмица зачезваме на морето за цял месец. Бургаските девойки да чакат включване от нас.

За общия РД ни бройте и двете задължително.

Исках да ви пиша много, но сега както и много от вас нямам желание.

Целувки.

# 65
Благодаря на всички ви!Извинявайте за развалянето на настроението.Споделих,за да не се пръсна от емоции.Благодаря и за загрижеността и съпричастността към мен и ситиуацията,в които явно не случайно попадаме.Добре съм въпреки,че болката е много задушаваща.....ще се претъпи след време може би,а и съвсем не става дума за мен,а за това как именно се намират сили от майка да се приеме подобно нещо и да се продължи.Явно хората сме по-силни все пак отколкото самите ние предполагаме.Ценете всеки миг!И не спирайте да живеете истински,не си губете времето със сърдене или лошо настроение,защото на практика време няма.Не спирам да се моля за всички дечица.
Не спирайте да пишете заради този повод.И той е част от живота,макар по-тежката част.
Присъединявам се към пожеланието на ирини за спорна и хубава седмица.
Pени,особенно ти благодаря  Hug
Мариаф,момчетата ти  са прекрастни.Много са порастнали и двамата.Целувки  Heart Eyes
Ирини,запази ги дрешките на Спаси за третото бебе.Тогава ще сте абсолютно подготвени от към гардероб и за мъж  и за девойка.Шегувам се!Ако имаш близко бебе на което да ги дадеш го направи.Ако се сетя за някое новоизлюпено и не си ги дала ще ти кажа  Flutter да го зарадваме.
Венуш,Игличето е толкова голямаааа.Нали не сме я виждали отдавна.Абсолютен бонбон.
Прегръдки.Благодаря ви !

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 16:37 от dennis

# 66
Слънчева седмица и от мен   bouquet

dennis, няма за какво да се извиняваш  Hug Нали сме тук за да се подкрепяме и да сме съпричасни както в радостта, така и в тъгата понякога  Hug

Ирини и аз се присъединявам към Денис, че може да запазиш дрешките, за евентуално още един член на вашето семейство  Heart Eyes Другия вариант е да ги дадеш на ваши близки или приятели с бебче, или на някой дом  Rolling Eyes макар че незнам дали наистина ще облекат дечицата с тях или ще си ги вземат лелките  Thinking А може и на някоя нуждаеща мама, във форума има доста такива за които събират помощи  Peace

venush, снимките ви са страхотни  Heart Eyes Изкарали сте страхотно  Peace

Лек ден и много усмивки   bouquet

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШО на Амарето! Много здраве и весели игри!

dennis,  Hug

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 10:18 от tonitta

# 68
Честит рожден ден на Мишо  bouquet
За жалост ние сме болни и неможем да си уважим приятелчето на живо  Sad
Затова пък ще почерпим от негово име

# 69
Честит втори рожден ден на Мишо!Да е жив и здрав,палав и игрив.Весел празник!

Слагам днес и кафенце с пожелание за хубав ден и много усмивки! Hug

# 70
Добро утро на всички!

Тук е абсолютно затишие, но аз преди нашето заминаване реших да попшиа, защото следващия път сигурно ще бъде през септември

Денис, мила, не се притеснявай, че си споделила нещо подобно при нас. Най-малкото и за съжаление единственото, което можем да направим е да изразим съчувствие на родителите на детенцето. Кажи ти как си, съвзе ли се малко. В такива моменти си мисля, че май приятелите могат да бъдат по-силни и да бъдат истинска опора на семейството.  Hug  Hug

Ивелинка  Hug благодаря, наистина беше супер на планината.

Муцка радвам се, че се появи. Не се заричай много, че Ема няма да става кака. Това с бременеенето е заразно.  Laughing Rolling Eyes

Bazel  Heart Eyes Hug здравей пътешественичке!
Разказа ти за Китай е супер интересен. Като се видим на живо чакам втора, разширена версия.

Видях, че се вихри дискусия за приоритетите работа или деца. Моето лично мнение е, че е напълно възможен баланс между двете. Не съм привърженик на крайностите. Не бих останала вкъщи да гледам децата до три години всяко, признавам. Но и не бих ги оставила на по два-три месеца, заради работата. Истината е някъде по средата. Но пък при мен този баланс е възможен, защото си работя твърдо по 8 часа дневно, нямам ангажименти през уикенда и мога да прекарвам достатъчно време със семейството си. Искам да кажа на Алексал да направи това, което сърцето й иска. Това е 100% клише, но е истина. Лили, опитай се да не оставяш в себе си чувството, че нещо си изпуснала. Рецептата за повече време вкъщи момичетата ти я казаха. Работата не може ли да почака година-две, за да порасне Минчо и да изгледате и второ?

Ох, отплеснах се.

МарияФ децата ти са страхотни  Hug Hug

Ави, Меги къде сте?

Как ще организираме партито? Имате ли нужда от помощ?

Нашата планинска почивка беше невероятна. Бяхме в Паничище, Рила, където все още е тихо и спокойно, няма строежи, нито големи луксозни хотели. Разходихме се до Ресиловския манастир, Боровец, Мальовица. Само до езерата не се качихме, за което много съжалявам. Иглика се натича и надиша на чист въздух.

Целувки!

3 нови отговора, боже, после ще пиша пак.

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 16:57 от Анонимен

# 71
Честит Рожден ден, Мише! Раст здраво и усмихнато дете!

П.П. dennis, ужасно съжалявам за загубата... Cry С думите си напомни нещо много важно! Животът е крехък и трябва да преодолеем дребнавите неща, които го вгорчават. Точно в този момент имах нужда от едно отрезвяване.

# 72
Честит Рожден скъпо Мише!
Желая ти от цялото си сърце страхотни приключения,много интерестни подаръци и незабравим празник

Първото ни двугодишно дете от нашата задруга.Как само бързо се случват нещата....
По този повод какви подаръци сте замислили за рожденниците?Останало ли е по нещо все още което да нямат....или само при нас е така?

Кой се е заел с организацията на всеобщото парти?

Венуш,може ли на лични да ми дадеш координатите на онова клубче в Младост 1А?Ще съм много благодарна.

Отностно това как съм....не си задавам този въпрос.Много по-лесно е човек да излезе от шока и да се бори ,да е силен когато загубата макар и толкова близка не е лична.Мисля непрекъснато...пренареждам приоритети...боря се със страха си да не загубя Арен,боря се с това от страх да не го обсебя.Сетих се защо след като станах майка не пожелах да продължа пътя си от преди и да работя с болни и тежко увредени деца.И защо избрах това което правя в момента.Много пъти ми се е налагало да се сблъсквам със смъртта на невинни душички.Задавала съм си въпроса"защо"потъвала съм в болката.Знам че така нищо не се решава,самонаказвайки се и страдайки....не помага,няма решение.Знам че с това не се свиква...освен ако не избереш пътя да придобиеш леден,каменен,циничен вид и спреш да бъдеш човек.Знам че каквото и да коства на всички е добре да се говори и изказват нещата.Това е отностно моите мисли.Що се отнася до нашите близки...там ужаса е наистина неуписуем.Но говорим,говорим,...плачем...това е нещо което завинаги те белязва.

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 12:25 от dennis

# 73
  • Sofia
Мило Мише, Честит Рожден Ден!

Dennis, още веднъж Hug

# 74
Честита Втора годинка на Мишето   bouquet Много да радва мама и татко и да расте здравичък и умничък Simple Smile

Денис  Hug

Прегръдки и за всички вас момичета  Hug

бързам   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт