Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 661
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Честит Рожден ден, Мише! Бъди здраво, палаво и щастливо дете! Страхотен празник !

ДенисHug!  Няма такава болка и мъка... Много тъжно ми стана...Мисля си много за близките и дано намерят сили да продължат напред Praynig

# 76
Откраднах малко време и аз да се разпиша накрая, макар и за кратко.
 Радвам се, че започнаха празненствата по случай вторите годишнини, но и малко ме натъжава това, пораснаха децата неусетно.

Мише, Честит празник! Расти здрав и силен мъж!

Денис, големи прегръдки и от мен! Hug

За общият рожден ден- понеже няма конкретна идея и организатор все още, ако желаете мога да разпитам пак в Барбаронито и да задвижа нещата.

Поздрави на всички и хубав ден! Heart Eyes

# 77
Здравейте, момичета! Hug Ех, започнаха се рожденните дни....

Честит ІІ - ри Рожден Ден на Мишето! Да е здрав и щастлив, много весели игри и приключения!

Ние се позагубихме, но лятото е единственият виновник за това. Много приятели и роднини се завърнаха, гостуват ни гости, влизат, излизат, спят, прият кафе на терасата....Пием бири на вън до късни доби, а през деня разходки, срещи, забавления....ох,..така е лятото на морето. Остава сега да си намерим кой да ни придружи на една кратка почивка в Родопите, че всички така се дърпат, ще кажеш, че лозе ги караш да копаят. ooooh! Моите терзания с Йоана и нейната комуникация със себеподобни продължават, но това е тема на един много дълъг разговор, затова следващия път.

Нов ред
dennis - ужасно е това, което се е случило на вашите близки, наистина от него по-страшно няма. Не знам как се продължава напред след такова нещо и не искам никога да разбирам, въпреки че съм си мислила за това. Когато тялото умре, остава душата. Когато загубиш детето си имам чувството, че умира душата и остава само тялото. Дали душата възкръсва някога? Може би... Ако има два свята - този тук и онзи отвъд, Бог е бил милостив и ни е дал шанса да сме пак заедно с тези, които са там...илюзорно и за кратко...в сънищата ни. Там тази мила майка пак се прегръща детето се, пак ще играят, пак ще говорят и пак ще имат спомени заедно. Хубаво е, че сте до тях, хубаво е, че говорите и дано успеете поне минимално да смъкнете от огромната им болка.....Но странно е как такива трагедии действат на хората, които не са лично засегнати. Напомнят ни да ценим повече живота и хората до нас. Защо вечно се нуждаем от напомняне? Колко по-прекрасно щеше да бъде, ако винаги знаем!
 .........

venush - колко е пораснала наистина Иги! Heart Eyes Планинските ви снимки са супер. Обадете се, като дойдете в Бс.
irinii - много ми е неприятно да прочета, че имаш бремелински тревоги. Не знам какви са, но това май си е характерна част от бремеността. Винаги съм казвала, че ако не беше непрестанното притеснение дали всичко с бебето е наред, бремеността щеше да е прекрасен период. Но знам, че ти умееш да вярваш и ако и лекарят ти смята, че всичко е наред, то значи след един месец просто ще се убедиш в това при първата ви вълнуваща среща с красивата ти принцеса!  Hug
ive1ina, MariaF - много сладки снимки!
Bye! newsm49

# 78

4естит рожден ден на Ми6ето! Здраве и много детски игри!

За рождения ден , аз съм съгласна с вси4ко - торта, фотограф, подаръци Peace До сега не съм присъствала, а знам 4е организирате невероятни сре6ти и партита. Поне от снимките така изглежда. този път с удоволствие 6те се присъединим с Филип

Денис, ние най-вероятно 6те подарим на Филип колело, голямо истинско с помо6тни колелца, които се свалят впоследствие. той пробва колелото в Декатлон и за на6е у4удване - може да кара колело. това за сега ми е идеята...

# 79

МИШЕ, HAPPY BIRTHDAY!!!

# 80

За общият рожден ден- понеже няма конкретна идея и организатор все още, ако желаете мога да разпитам пак в Барбаронито и да задвижа нещата.
Аз не че е сигурно, че ще присъствам, но да кажа, че има и конкретна идея, и принципна организация. може би си пропуснала, Цвети. Мама Меги /която нещо тотално се загуби по трасето между планината и морето/ писа няколко пъти в предната тема май,че предлага датата 20ти /събота - за д аможе да присъстват и работещите мами/, като мястото  би могло да бъде новооткритото клубче до Ави - ново, голямо, светло, весело. Някой трябваше само да провери как стоят нещата с тази дата. В темата ни се коментира, че тр да се уточни менюто, фотографа /може би отново ще се ползва твоята позната/ и т.н.

МИШЕНЦЕ честит рожден ден голямо, момче! Бъди здрав, палав и добър!

# 81
  • София
Честит рожден ден на Мишето !!!

Преди малко се завърнахме от кратка разходка, влязох на бързо да поздравя Амаретка и после ще коментирам...

# 82
  • Sofia
Момичета,
Щом Ави и Меги изчезнаха някъде, ще гледам аз да мина до няколко дни през това клубче в Борово и да проверя как стоят нещата. После ще решаваме.

# 83
Честит рожден ден, Мишо! Бъди здраво, усмихнато и доволно от живота детенце!
 Heart EyesЕееех, жалко че няма да присъствам на големия ни септемврийски купон.
При нас нищо особено ново, забавляваме се с Яни по цял ден, екстра сме. Иначе колата ни се развали, днес установихме, че са разбили мазето ни, и съответно откраднали единственото нещо, което бяхме сложили, но здраве да е...явно и тук се случват такива неща, въпреки че аз най-редовно си оставям чантата на половин километър без наблюдение и досега нямам аварии, или пък няколко пъти забравям да заключа вкъщи.
Яни продължава да обогатява речника си, много ми е забавен. С памперса нямаме кай знае какъв напредък, но вкъщи седи без такъв, е, имаме и локвички по земята понякога, но има време. Тресе го бебешкия пубертет, пробва ни и двамата с баща му по разни поводи, но като цяло си е спокоен. Ако прекара навън поне половината ден, е адски доволен и щастлив, но когато е лошо времето, вкъщи не му е достатъчен екшън, не се изморява достатъчно, трудно заспива и има повече претенции. По площадките батковците са му нещо като идоли, само гледа как да си контактува с тях и да прави каквото и те, абе мъжка му работа. От време на време спори за играчките си или съответно за чуждите, но това си е в реда на нещата. Тук обстановката на детските площадки е много по-лежерна и спокойна от тази в Бг, не знам дали ви писах, когато бяхме в Гърция ни се струваше, че сме в два свята - там децата доста се караха, плачеха, родителите им се бъркаха в игрите и си общуваха на висок глас, докато тук на север Simple Smile е друга работа.

целувам ви и отивам да полегна че гърба ми никакъв го няма Heart Eyes

# 84
 Ааа изчезнали, вие как си го представяте... Тук сме!
Честит рожден ден на Мишето!!! Да расте здрав , умен и много палав!!! Маме , да те радва винаги и да се чудиш от кой по- да се гордееш !!
Денис прочетох всичко преди час... незнам какво да кажа, ужасно е и нерабираемо, това е нещо което не мога е не искам да си предствям в реялния живот.. искам да ти дам сили да помогнеш на майката да го усмисли и преживее, но знам че такава сила няма.. прегръщам те и огромна целувка за Арен..
Ирини, натовари ни , с бремелинските се проблеми, моля те... ще ни е приятно, представям си каква тежка задача е да прегледаш купищата дрехи и да ги сортираш.. Hug искам да смачкам бате Спаси.. и бате Саши вече много ми липсва
Венуш радвам се да те видя, весело изкарване на Бургазаааа
Базел и твоите трепети прочетох още миналата седмица и ми беше мноого приятно, даже вече разказвах за Шенжен или там както беше.. искам разказ на живо и оцветено със снимки.. а и пътуване на там , ама това вече не към теб

За рожденния ден, значе според мен остана да се кажат условностите около клуба, да се резервира и да се види по колко пари ще се събира, аз онзи ден се чух с Ави и тя каза, че юли последно е проверявала, но клуба все още не е бил открит поради липса на някаква докуменатция, остана тя тези дни при първа възможност да иде пак и да се уговори, в случай че вече е активен, ако не ще го кажем, че не е и не може да се разичта и ще мислим за друг клуб, за събирането на парите и аз мога да ги събирам и това с банковата сметка както Венуш го прави май е най- добре, дайте да видим по колко и ще стартираме всичко, за фотографа, Цвети поговори с твоята приятелка има ли проблем за 20-ти и парите какви ще са, а за нея ще пратим на място както миналата година..
Аз от към 20 и нататък август се връщам в софия и ще мога да поема и повече от организацията, да ви кажа вече се поуморих и то след този уикенд , в който търчах пак до банско по непонятни причини... за разнообразие, даже и на джас феста не стигнахме ..ама айде и така днес пак кацнахме на морето и дай боже ще останем непрестанно поне 10 дни.. после жега жега в центъра на софия!
Много има в главата да кажа още но вече ми се спи, Лаци е пич, много съм доволна от това, че днес пътува без памперс и спирахме около 5 пъти за "мамо, има пиш", много говори и е страшна капия, умре за публика.. на мама комедиантчето, научи се и за пие вода от чаша без да се олива.. абе за показване е на за разказване, ама малко остана... ще се видим
ще пиша скоро пак и ще бъда още по - подробна, за сега цевувки и лека нощ Heart Eyes
Барбарони също е вариант или ако имате нещо предвид казвайте, Ави спомена и някакъв клуб в експерименталните блокоме зад Билла на бул. България... казвайте впечатления
Отивам за спя край.. до скоро

# 85
Amaretto, да ви е жив и здрав двугодишния юнак! Да бъде много лъчезарен и усмихнат, леко непослушен и да стане голяма гордост за вас!  Heart Eyes

За нас нищо особено - тези дни сме на програмата на irinii - или сме на гости, или ни идват гости.  Heart Eyes Много доволно за мен. Приготвях с удоволствие. Разходки в поредния прекрасен парк. Не помня дали споделих, че в самолета (когато се връщахме в САЩ) се запознах с една майка - българка, с 9 месечно бебе (вече 10). Оказа се много приятна жена, че и много добре изглеждаща. Съпругът й е американец - също готин човек. Направихме вече две срещи, но аз продължавам да се чувствам като темерут - трудно общувам с него заради езика. Ужасна съм.  ooooh! Друго - нищо интересно. А, купихме на Мими детска маса със столчета от Икеа, да си рисува и играе на нея, уча я да се храни на нея (къде сама, къде с моя помощ). И май е това. Вижте колко са сладки столчетата -

mama_meggie ми написа още в България извинителна бележка за големия рожден ден, така че аз ...  Mr. Green
Много са хубави всички снимки - и морските на Сисо, и на Иги, и на порасналите момчета на MariaFHeart Eyes

Поздрави от Мими, ще пиша пак!  Hug

# 86
Добро утро, момичета!

Денис,  Hug!

Пропуснахме да честитим рождените дни на Стес и Весана, но макар и със закъснение го правим от сърце!   bouquet

Мишенце, честит рожден ден и оттук! Много смях и весели приключения през следващата година!

Четох за пътешествия и гледах снимки! Страхотни сте всички!

Алфи, приемаш ли вече поздравления?

Чочи, Ирини, малко остана да си гушкате беболинките!

И ние зачезнахме малко от София, че не се трае. Добре ни се отрази. Бяхме на вилата и на Витоша. Сашко се чуди каква беля да сътвори. Удават му се белите!

За рождения ни ден ходих и говорих със собственичката на детския клуб "Пчеличката Мая". Още рисуват картинките по стените. Каза ми, че на 15 септември жива или умряла трябва да го е открила. Резервирах вече 20 септември 17 часа за нашето парти, въпреки, че официално не правят още резервации. Условията са следните - 10 лева на дете за ползването на клуба, което включва две каки аниматорки. Казах и, че ще сме повече деца - надявам се поне 20, и се разбрахме да се договорим за отстъпка - вероятно като миналата година част от парите да отидат за кетъринг. Щяло да има богат избор в кетъринга. Може да си донесем собствена торта. Засега това е. Единственото ми притеснение е да не би да закъснеят още с откриването, макар, че виждам, че са на финалната права. По този повод не иска да и предплащаме каквото и да е. Записа ми името и номера. Клубът се намира в блока с магазин "Фантастико" срещу 20та поликлиника на "Дойран".

# 87
Авиии, супер си!
Мама на двама и организира и партито набързо, нямам думи  Hug Hug.
Пиши на лични някакви координати да ти пратя парички.

Ох и аз нямам търпение вече да се измъкнем от София, не остана - в събота тръгваме.

Със закъснение и извинение честитя РД на Мишето. Амаретке, да ти е жив и здрав и мноого да те радва. Hug  bouquet

Целувки на всички дечковци по вратлетата! Най-обичам да целувам вратлето отзад - мирише божествено на малко чисто човече - както казваше дядо Франк от сериала "Всички обичат Реймънд" - това е изворът на живота (ама той целуваше теменцата на близнаците);

# 88
Бонджорнооо  Simple Smile
Какво става тук? Нещо ново,нещо вехто /както казваше една позната/
Наистина РД-то наближи. Днес се замислих всъщност колко събития ми предстоят през септември.
30 август - сватба, кумуване
4 септември- спаси 2 годинки
6 септември - голямо публично събитие за брат ми
10 септември - юбилей на любимия ми мъж /както се сещате подаръкът го готвя отсега  Crazy/

Много ми се иска бебешунка да си дочака края на месеца - най-вече, за да е порастнала достатъчно  Praynig Но каквото дойде. Аз от вчера започнах да й пера нещата. Като се има предвид, че средната им дължина е 50см, а пералните извъртяни до този момент са 3 - можете да си представите за какво става дума Laughing
Спаси вече пети ден не е у нас и много ми липсва, особено вечер. Както не мога да спя, много обичам по нощите да отида в стаята му, да го гледам как спи и да го мириша  Heart Eyes
чочи, разкажи за проследяването на бременността ти там? Как ще процедирате? ! доктор ли те пое от началото да те следи, или на който случиш, условия и т.н. Интересно ми е. Целувки за мечока
Мама меги, айде бе жена, реших, че вече трета дестинация си включила в ежеседмичните обиколки  Laughing Лацони си е роден да е душата на компанията - то снего и да хапнеш можеш, и да пийнеш, и да се посмееш  - бохемска работа  Hug
Марлелка, с гости е хубаво, ама малко трябва и почивка, че идва момент, вече като се звънне на вратата и още преди да си видял кой е -темерутясваш  Wink

# 89
Ей, откога не бях писала и ей ме на пак.

Да обобщя за партито ни:

Това, което със сигурност знаем за РД е следното: дата - 20 септември, събота, час - 17 часа, място - клуб "Пчеличката Мая" в квартал "Борово". Ще има хапване. Паричките, по колкото се разберем, ще събере мама Меги.

Това, което остава да уточним:

1. Откъде и каква ще е тортата?
2. Искаме ли томбола като на коледното парти? Миналата година не разменяхме подаръци на РД.
3. Искаме ли фотограф?
4. Каква сума да съберем на дете? По мои изчисления към 13 мами са изявили желание за участие. Миналата година бяхме 29. В такъв случай надали ще има отстъпка от наема от 10 лева на дете. Ако съберем по 15 лева - това според мен ще стигне и за торта и хапки. Очаквам мнения по горните въпроси.

Момичета, хайде да се преброим, за да имаме по-ясна представа.

Хубав ден на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт