Ирини, няма да скучаеш през септември значи

Ави, а ти снимки на бате и бебе няма ли да ни пуснеш. МарияФ, големи са бонбони, особено на снимката, на която бате цунка бебчо...Аз малко настръхвам при мисълта какво ме чака, ама хванала съм се на хорото-ще го играя.
Марлелка, и Хриси има маса и столче и му е любимо място за игра-то от много гости глава не боли

Меги, и само да си се оплакала от Лацката. Голямо момче е вече. Моя храсавец отказва да му се маха памперса и това е....
Чочи, най-много да дойдем до Полша и да им образоваме децата... Аз малко съм притеснена, защото Хриси напоследък често налита на бой, ако му вземат играчката или не му дадат тази, която иска. Днес дори ступа в бързината едно 4 годишно дете, което го дразнеше цял ден...Хем ми е неудобно, скарах му се, говорихме, че децата не се удрят, ама онова другото продължава да му се вре, каза му да спре да го дразни-не се отдръпна, еми моичкия го ступа пак...Та ще съм много на тръни на детския рожден ден. Иначе като няма дразнители наоколо е много добър, но появят ли се...Не ми се мисли как ще е в яслата.
Денис, съжалявам за случилото се

И не на последно място да ви се похваля, че онзи ден, докато се приспивахме с Хриси при майка ми, дребосъка се обади и той...Първоначално не го усетих, но беше доста настоятелно човечето

/, лигнин, бельо, кърпички и т.н. Смятам да стегна и багажа да си е готов. Не че искам д аго ползвам скоро, но да не го мисля.

Едната ми идея беше дъска статив за рисуване ,но и такава му купих преди седмица 
.
Всичко си има план график