Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 670
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ако искате - с Рени знаем една сладкарница с чудни тортички.....на чудни цени.....
Ирини, няма да скучаеш през септември значи Simple Smile
Ави, а ти снимки на бате и бебе няма ли да ни пуснеш. МарияФ, големи са бонбони, особено на снимката, на която бате цунка бебчо...Аз малко настръхвам при мисълта какво ме чака, ама хванала съм се на хорото-ще го играя.
Марлелка, и Хриси има маса и столче и му е любимо място за игра-то от много гости глава не боли Joy
Меги, и само да си се оплакала от Лацката. Голямо момче е вече. Моя храсавец отказва да му се маха памперса и това е....
Чочи, най-много да дойдем до Полша и да им образоваме децата... Аз малко съм притеснена, защото Хриси напоследък често налита на бой, ако му вземат играчката или не му дадат тази, която иска. Днес дори ступа в бързината едно 4 годишно дете, което го дразнеше цял ден...Хем ми е неудобно, скарах му се, говорихме, че децата не се удрят, ама онова другото продължава да му се вре, каза му да спре да го дразни-не се отдръпна, еми моичкия го ступа пак...Та ще съм много на тръни на детския рожден ден. Иначе като няма дразнители наоколо е много добър, но появят ли се...Не ми се мисли как ще е в яслата.
Денис, съжалявам за случилото се Cry
И не на последно място да ви се похваля, че онзи ден, докато се приспивахме с Хриси при майка ми, дребосъка се обади и той...Първоначално не го усетих, но беше доста настоятелно човечето Simple Smile

# 91
Влизам с голямо нетърпение да благодаря за милите поздрави на tonitta, DZ,  yoana77 , Мари_Анка, dennis, Vesana, Rени, stes, tzvety roussimova, Фибичка, MariaF, Кузманка, irinii , Доника, Chochy  mama_meggie, venush , Марлела (дано не съм пропуснала някой! Специални благодарности за личните поздрави на Ави, която се обади от планините някъде, на Тони и Плами и на ДЗ и бебе Дунди.
 Пожелавам си и на вас също да остареем радвайки се на децата си!
Ето снимка от предиобедния рожден ден, черпя с домашна торта ала сладкарница "Неделя".
 Мишето се опитва да показва две пръстчета, но не винаги успява да ги свие както трябва.
 Днес дохдохме  в София с бати Ванко за няколко дни и около 10ти септември вече сме тук. Скъпия ме "зарадва" , че ще поостанем на квартира известно време, но няма как. Ирини, в Дружба II е.
 Тъкмо се чудех на кого да дам парички, но нещо споменахте за превод, така че ако може подробности.
 Бързам да публикувам, защото ми се губи нета и пиша от 1 час.
 Сега да напиша, че редовно ви четях, да видим кой ще плаща сметката за GSM-a.
 За подаръците, наистина е труден избора, особено с 2ро дете, на майкини им беше лесно - заведоха Мишо в Хиполенд и той сам си избра подаръка. Аз още не съм купувала, но и с това което имаме се чудя как ще се пренесем.  newsm78  #Crazy

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 10:03 от Amaretto

# 92
Хубав ден, мадами!
Амаретка, липсваше!Мишето е страхотно голямо момче вече. Айде чакаме те в Софето. Къде ще ви е квартирата? Ванко как приема преместването?
Доника, честито подритване миличка. Много е мило  Heart Eyes
Ави, за никъде не сме без теб, душа!
Бройте ме и мен за партито, пък каквото сабя покаже дотогава. /най-много да празнувате и за раждането на новото септемврийче в голямото ни септемврийско семейство/

Аз какво да ви кажа. Спасуни ми липсва вече непоносимо, но пък снощи благодарих, че не е тук. Много зле ми беше нещо. Днес полека-лека ще дооправя дрешките за малката буба. Утре чистене и други ден си го прибираме. Бошидо също замина на почивка за 10тина дни и сега съм съвсем сама - чак ми е странно...  newsm78
Вчера накупих бейби козметиката, а за себе си основнит енеща за преди и по време на престоя в болницата - депилатоар /нали помните  Wink/, лигнин, бельо, кърпички и т.н. Смятам да стегна и багажа да си е готов. Не че искам д аго ползвам скоро, но да не го мисля.

толкова от мен

айде сега сте вие  Grinning

# 93
Добро Утро!Пия си кафето с вас и потеглям към офиса...
Амарето,хубави момчета и вкусна торта
Доника,честито за ъсета на малкото човече.Знае ли се пола?
Марлелка,супер столче си взела.Точно това което си показала заедно с едно легло пак с тази котка се правят в Бг край Пловдив.Така че Мими си има нещо дошло от Бг в Америка  Grinning
Мариаф,изобщо не се изненадвам,че Филип може да кара колело.Все пак има и белгиийски генчета...а там всички карат колела  Wink Арен има вече такова със малки странични гуми,както и такова само с 3 колела.По цял ден бръмчи ту с едното ,ту с другото
Ави,ти си ни организатора на групата и това е. Hug
Май няма да имам време да довърша писането
Ирини, Heart Eyes
Меги,Чочи.... Hug
Хубав ден на всички
Ще ви наглеждам   bouquet

# 94
денис, лека работа  Hug

добре че ме подсети. Аз все влизам с идеята да коментираме подаръците.
Спаси има истинско колело - дядо му му го купи след обход на магазините в София и мога д акажа, че само дето скорсти няма  Laughing толсова професионално е! В този смисъл тази опция за нас отпада.
Най-любима вещ за голямото ни момче май е компютъра, но пък е още наистина много много малък.
Чудех се дали да не му вземем една малка плазма за неговата стая  newsm78 обича да лежи в спалнята ни и да гледаме заедно тв, а на мен ми се иска да започне да се застоява повече в стаята си. При всички положения най-много ми се иска да не раждам преди РД-то му, за д ачму направя страхотно весело парти. Това ще го направи най-щастлив.
Хайде споделайте идеи!

# 95
За подаръците аз нямам никаква идея Rolling Eyes
Обичам да му купувам постоянно играчки и си има всичко TiredЕдната ми идея беше дъска статив за рисуване ,но и такава му купих преди седмица Laughing
Сега наистина много се чудя.Накрая ще го заведем в Хипото да си хареса нещо Thinking

Нас яко ни тресе пубертета -нетърпим е пищи по цял ден и не разбира от дума трябва да стане само това което иска ooooh!

# 96
Здравейте и от мен!
Не съм писала мнооого отдавна, но дано ме помните все още.  Grinning
На Ники зъбчетата се появиха преди около три месеца и вече има цели шест и един, който пробива венеца. Може да влезем в историята с най-късно пробил зъб  Joy.
От месец е на село при свекърва ми, защото вкъщи правим ремонт и е невъзможно да седи и той в тая мръсотия.
Още не говори, но пък как пищи само, ако не е неговата  #Crazy и от няколко дена и ръмжи, като мече, много е смешен  hahaha.
Записахме го на ясла и от септември тръгва. Ако потръгнат нещата ще го оставим на ясла, но ако не, ще си го гледам аз. Притеснявам се, че не може да се храни сам все още и още е с памперс.
Може и нас да ни включите в списъка за общия рожден ден, ще се радвам да се видим с другите септемврийчета.  Hug

Приятна вечер на всички!   bouquet

# 97
Здравейте, момичета!

Чакам Мими да спре да подрежда играчките си за спане на възглавницата си и драскам два-три реда.

Щях да пиша, ма...

ууп;;,ддддддддддддддддддддддддммммммммммммммммммммммм,гййймм,,,бйхм,6,к (това е поздрав от Мими за всички малки и големи).

Ясно е защо не мога. До скоро!  Hug

Преди да си легна и аз искам да честитя този хубав християнски празник - Голяма Богородица. Искам да пожелая на вас и семействата ви много, много здраве и любов!

На всички, които носят най-женското име пожелавам да гo носят с гордост и чест!
Мари_АнкаМими), MariaF, Мими (на Алина), Мия (на bonne_esperance), Mими (на diman), и вероятно има и други, които ще забравя или просто не зная истинските им имена... да сте щастливи!  Hug

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 06:31 от Марлела

# 98
Честито на именниците   bouquet  bouquet  bouquet

Днес с моя любим имаме годишнина от сватбата -правим 3г.

А и е денят на Варна  bouquet Hug

# 99
  • София
Честит празник на всички наши малки, големи и още по-големи именници днес. Много целувки за празника

ДЗ, и на теб честита годишнина-и айде по случай нея зарадвайте Никсъна с другарче Joy При нас нали така стана-на годишнината Simple Smile

# 100
и айде по случай нея зарадвайте Никсъна с другарче Joy При нас нали така стана-на годишнината Simple Smile

След 3г  PeaceВсичко си има план график Mr. Green

# 101
Честит имен ден на всички наши  мами и на малките ни дами с прекрасното име Мария,Мариана.Бъдете здрави,обичани ,красиви като имената си

DZ- честита годишнина.Желая ви любовта между вас да продължава да бъде така силна както в самото начало.  bouquet

# 102
Такааа, от къде да започна.

ЧЕСТИТА ГОДИЩНИНА НА DZ! ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО ОЩЕ 333 ГОДИНИ!
                                                ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
                                                       ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВАРНЕНЦИ!

И понеже майка ми също е именичка слагам една ранна сутрешна почерпка:

пък и имам нужда от кафенце, че нали нямах компютър и снощи наваксвах.

# 103
Ех, DZ, оженили сте се на прекрасна дата! Живи и здрави да сте и много да се обичате!

Благодаря за красивите пожелания на всички! Искам да ви почерпя по случай именния ден на моята Мария Grinning

И да пожелая много здраве и късмет на всичките ни именници днес!  bouquet

# 104
Благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт