Денис,
! Няма такава болка и мъка... Много тъжно ми стана...Мисля си много за близките и дано намерят сили да продължат напред

Ех, започнаха се рожденните дни....
Моите терзания с Йоана и нейната комуникация със себеподобни продължават, но това е тема на един много дълъг разговор, затова следващия път.
Планинските ви снимки са супер. Обадете се, като дойдете в Бс.

До сега не съм присъствала, а знам 4е организирате невероятни сре6ти и партита. Поне от снимките така изглежда. този път с удоволствие 6те се присъединим с Филип
Еееех, жалко че няма да присъствам на големия ни септемврийски купон.
е друга работа.
искам да смачкам бате Спаси.. и бате Саши вече много ми липсва

Много доволно за мен. Приготвях с удоволствие. Разходки в поредния прекрасен парк. Не помня дали споделих, че в самолета (когато се връщахме в САЩ) се запознах с една майка - българка, с 9 месечно бебе (вече 10). Оказа се много приятна жена, че и много добре изглеждаща. Съпругът й е американец - също готин човек. Направихме вече две срещи, но аз продължавам да се чувствам като темерут - трудно общувам с него заради езика. Ужасна съм.
Друго - нищо интересно. А, купихме на Мими детска маса със столчета от Икеа, да си рисува и играе на нея, уча я да се храни на нея (къде сама, къде с моя помощ). И май е това. Вижте колко са сладки столчетата -
!
.

/
Но каквото дойде. Аз от вчера започнах да й пера нещата. Като се има предвид, че средната им дължина е 50см, а пералните извъртяни до този момент са 3 - можете да си представите за какво става дума