Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 762
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Приветки.Благодаря на всички още веднъж за поздравите  Hug Денят ни вчера бе истински пълен.На празненството дойдоха всичките ни роднини,братовчеди с деца.Всяка година си казвам,че сме много,но всеки път не спирам да се изнанадвам като се съберем колко сме наистина  Mr. Green мнооого.За първи път Арен доста съзнателно разбра,че има нещо по-специално.Усещаще вниманието към него и явно му хареса,защото днес стана с думите"Мамо,пак ден,ден Аен,пак тота,пак...." и започна да търси нови подаръци за разопаковане.Та от днес започнах да обяснявам за дядо Коледа  Laughing Еуфория голяма.Тича,целува гостите,къса хартията от опаковките,при отварянето на всеки подарък възклицаваше; "ауууу,боже,божееееее....малееее..." като всичко що беше дреха и обувка се премери.Естествено всичко е :"аз,аз,сам...мога..сам"Когато изнесохме тортата със запалена свещ 2.Взе да скача,застана където му казах и едно замислено,както му показваме да си намисли желание и духна свещичката.Ръкопляскания,песни....и няма да забравя една ужасно мила,щастлива,усмихната до уши муцунка...свил две ръце под едната буза от неизмерима радост и леко притеснение....червени бузи,мокра коса,блестящи очи....Няма за мен по-голямо чудо от това!Празненството за по-големите продължи почти до съмване.Днес ми е малко труден ден в работна обстановка,но пък е петък и стягаме багажа за пътешествия.Ще се "чуем" след 10ти,а ще се видим на голямият ни всеобщ празник.

Искам да заваря всички в добра здраве и настроение.
Щастливка,ти току извадиш някоя уникална история...Ха честито ремарке!
Меги,цунки за Лаци.Измачи се той  Heart Eyes Браво за памперса.Ако прецениш го махай...
Чочи със страшен интерес те чета.Чакам нови разкази от сватбата....Пусни малко снимчици от тези супер срещи и песнопения.Сподели някоя песен ,да научим и тукашния ни отбор.
Вчера Мия на Бон Есперанс по телефона изпя; "Хепи бърдау" Просто ми изпълни сърцето и душата.Надявам се да ни попее на празника.Превъзходна е  Heart Eyes
Целувки и до нови срещи   bouquet

# 181
  • Русе
Хайде и ние веднага след денис и арен да се от4етем : беше страшно вълнуващ ен. моето мои4е беше спокойно,както се казва "беше й ден",усмихната,и тя като арен посрещаше гостите,казваше мерси като полу4и подарък,даваше да бъде целувана,което не  ехарактерно за нея. празненството беше в лятната градина на един х-л в русе ( за русенските мами на х-л Рига).........4удно грдаинско парти с балони и игра4ки. бяха около 30 души ,а като брой деца 20 общо вси4ките с родител/и и сестри4ки и брат4ета,някои от тях на 2 месеца бебета или 4 месеца имахме и 2 близна4ки на 6 месеца,беше уникално ,имам много снимки ще пусна,но и ние като денис и арен из4езваме за 10 дена на морето и затова септември ще пусна фотосите Crazy
ема полу4и колело  ( 3 -колка с педали тя да кара,а не от ония дето някои да я бута),то4но детско колело ,такова каквото и аз имах преди много години,само 4е по наше време бяха едни метални само с 3 гуми и седалка. прибрахме се към 21ч и след това цял 4ас разопакова отново подаръци,мери дрехи,кара колелото в нас. ..... пожелавам всяка от вас да усети тази радост и да види това за4ервено от ти4ане лице,и мокра коса залепнала по лицето,изцапаните дрехи с торта..... Heart Eyes Mr. Green
до ското мили мои,след морето ще пиша пак( със снимки)

# 182
Здавейте на най-сърдечните майчета - а имено септемврийските 2006 Grinning Heart Eyes

Трогнахте ме с благословените поздрави по случай СТЕФАН Hug БЛАГОДАРЯ[/b]

НАСЪПВА ТРЕТА НОЩ удома и е хубаво-вълнуваме се от бързата промяна на статуса Flutter и още държим Peace не се даваме но до кога ли?

Беше най безболезненото и безкръвно преживяване с изключително добро обгрижване и топъл микроклимат!Токуда не ме разочарова като и д-р Диков-опитен и доста внимателен и топъл човек. Неонатолозите - су-пер!!!Както и анестезиолога направи най-доброто -д-р Илиев. Хотелската част вече сте чували че е на високо ниво. Мъжът ми си почиваше като идваше при нас от хаоса в града.Разбирасе ако търсиш и изключение можеш да откриеш като една Герганова, но пък може случайно да се проявила доката бях там в тази си светлина.
Въпреки това аз си бях доста уплашена като лягах на масата Wink но за 15 мин бе гадната част после като видях Стефан и чух музилния поздрав за рожден ден /не знаех че го правят/ много се вълнувах, звъннах на татето и батето веднага и  се започна... Heart Eyes
Стефан е по-кротичък от Иван и не толкова капризен.

Чакам с нетърпение 20ти за да видя порасналите принцове и принцеси Flutter
Ави страхотни личица и дупета на снимките Heart Eyes
Ирини Благодаря ти за топлото и оригинално известяване за нашето събитие  bouquet
Как си ти и госпожицата?
Честито на Арен и Ема!!! Те са началото за роденните дни-да са чаровни с късмет и здави и успяващи!!! ЕЕЕй като станат на 20-25 години децата ни представяте ли си да се знаят и да си помагат ? Ще е хубаво.
 Айде да бягам че не знам каквали ще е ноща Thinking
Целувки Heart Eyes

# 183
Ех, колко хубав е бил празника за всички ви. Страхотни разкази, които прочетох с голямо удоволствие. Grinning Снимки, снимки...

muckata
, на теб очевидно много радости са се събрали тези дни. Да е честит и твоят рожден ден с най-хубавите пожелания!  Hug

алфира, още веднъж поздравления от нас! Звучиш изключително бодро, затова ти пожелавам да запазиш доброто настроение и занапред!

mama_meggie, измъчихте се вие, хубаво е че мина.  Hug

Rени, и аз съм тръгнала да се хваля с някаква си кола, друго си е ремарке.  Mr. Green

Сега ще се похваля с нова придобивка. Наши приятели ни подариха страхотна палма, ей такваз -  Ravenea rivularis. Ми радвам й се пък, какво?  Mr. Green

За Мими - определено я увличат разни разни игри с инструменти, ако може да й бъде разрешено да разглоби играчките ще е най-добре. Вчера баща й й донесе едни пластмасови инструменти - чук, отвертка, пирони, гайки, гаечен ключ... ако видите само как завива гайките с него - все едно че цял живот е бачкала в автосервиз. От малка е такава, да ни е жива и здрава.

Ми... хубав уикенд на всички ви!  Simple Smile

# 184
Алфи, хайде добре завърнала се! Страшно се радвам на позитивния ти пост и се надявам да се разписваш по-честичко, че да сме в течение  Hug
Муцката, честит рожден ден.   bouquet Супер партита сте спретнали с нашия приятел Арен.
Дано и ние успеем /предвид състоянието ми/ да сътворим едно толкова върнуващо изживяване за Спаси  Simple Smile
Мама Меги, добре дошли у дома оздравяли. За понеделник или вторник ако нещо се разберете, драсни един пост тук. Ако може да се включим. Много исках и с Ави да се видим, но наистина точно в момента ангажиментите ми идват в повечко. Та не сколасах...
Марлеко, естествено, че ще се радваш на растението. На всимко трябва да се радваме  Hug

Аз като цяло съм ок. Доста ми е топло през деня, но пък напоследък успявам нощно време да поспивам. За съжаление от тази седмица до 10ти съм нон стоп по мероприятия - хубави, но изтощителни, защото общо взето аз ги организирам... 2 сватби, 3 рождени дни, 2 други събития, посрещане на роднини от чужбина...  Tired Та така...

# 185
Много мило ми стана като прочетох цветните ви постове за вълнуващите рожденни дни на Ема и Арен. Целувки на страхотните септемврийчета от нас с Крис.
Алфи радвам се че раждането е минало леко и дано и занапред момчетата ти те слушат много и силите и оптимизма не те напускат
При нас новото е че Крис не спира да бърбори като 50 процента му се разбира и повтаря доста като му кажеш нещо

# 186
  • София
Ееех, значи Алфи, викаш да не се плашим...Аз все се чудя-сигурно върху стария белег ще ме резнат newsm78. А вчера като ми стана едно мъчно за Хриси, че докато аз ще съм в болницата няма да го виждам. Нали във Втора градска свиждания няма, а зимата кой ще го доведе на студа от вън. Пък и той като ме види ще се разплаче...То дето има една приказка-рибата още в морето, аз тигани приготвям, но...
Денис, Муцката (честит рожден ден между другото   bouquet) чакаме снимки от купоните и последвалите ги пътешествия.
Вики, как е Криско?
Ирини, и на вашето семейство, както и на Меги септември се оказва много купонджийски празник. Меги, все се чудя душко, ако Лацката не беше изчакал 14-ти и се беше родил на 8-ми какво щяхте да правите hahaha ?
Марлелка, хубава е палмата Hug Успешно оцеляване и пожелавам Joy Слава Богу, на Хриси вече му мина мерака да ми унищожава цветята (май де) и засега са се закрепили...
Ох, аз вече едва дишам...идеше ми да влезна при дребния в басейна. Догодина мислим за по-голям, че и аз да мога да се разхлаждам с децата hahaha
Айде по една

# 187
Привет, момичета!

Муцката, ЧРД и весела почивка! Денис, и на вас приятна почивка!

Партитата на Ема и Арен звучат страхотно! Много са се забавлявали децата!

Алфи, добре завърнала се у дома! Няма как да не се справите! Дано Стефчо е все така кротък.

Марлелке, честита ти палмичка!

Дани ме зове! Вчера подкарахме 5я месец.

Хубава вечер от нас!

# 188
Е, момичета с вас няма начин да не зуча бодро и оптимистично Heart Eyes
Доника , говори му по отрано за голямата къща където ще вадят неговото бебе и така ще е по-безболезнено. Таткото ако е по забавленията няма и да усети липсата ти което ще те понатъжи Laughing. Ванката  чак на прдполедната вечер по телефона си поплака тихо повтаряйки - "мамо, ообичам те , обичам те обичам те..." -да ти се скъса сърцето Cry
По- скоро проблема е в ненаситността му сега но за 3-4 дена отшумява и това. Относно белега от първото секцио-той се изрязва и махе -не се тревожи, но според това че двете бременности са ореративни и наблизо матката изтънява дост от тази страна Wink та пазене му е майката.
Ирини, ти пак сие натоварила доста-почивай все пак че идва, наближава. Дано успея да влизам честичко при вас.
 Вики81 честито ви бърборене записвай бисерите Laughing
Ави, ами кога почва да става по-трудно? аз мисля да не кърмя нощем сега. Thinking
При теб кое се оказа трудно за разрешаване. Плаша се ако реват и двете Sick Sick Sick олеле и съм сама #Crazy та оптимизма ми се поизпарява... newsm78
е чао че водят батето за баня от баба му.
Лека вечер!

# 189
Алфира, добре завърнала се у дома с бебко !  Hug Не се притеснявай, 6те се справи6 с двете деца. Мен като ме попитат, справям ли се? Справям се-кой друг да се справи, пък и да не се справям - на кой му пука ... ... От мен зависи.. гледам да съм спокойна и да не изпадам в паника, и така...Когато съм сама и двамата реват - оставям бебето и гу6вам първо Филип. той разбира и ако го оставя , 6те запо4не да ревнува, а не искам да се озлоби към бебето. Успокоявам го  и го заигравам с не6то, книжка, коли4ки, филм4ета. Когато е спокоен, тогава се занимавам с бебето.
За храненето - моята приятелка с 3 деца -близна4ки на 4 месеца + кака на 2 години казва така - която отвори пръва о4и, тя яде . Другите 4акат...

Филип до скоро говоре6е една дума на български , една на нидерландски, което му е по-лесно

Мама, дай бал! айде буите- /Дай топката, хайде навън/ дойде папа, купи ауто/ 6те дойде тати и 6те купи кола/
От няколко дни забелязвам, 4е с мен използва предимно българските думи4ки, а с ба6та си говори нидерландски  Blush Blush
ме4о-беер, охло бохло - слааг, коте- пус Тоест разбира ни и говори на 2 езика, силно казано  Mr. Green

# 190
Добро утро, момичета!

Днес нашата чаровна Рая става на две! Стес, да ви е жива и здрава куклата, да е винаги усмихната и щастлива! Весел празник!   newsm59  party023

Алфи, има го и тоз момент - да реват и двамата едновременно. Случвало ми се е да кърмя Дани и да храня Сашко на столчето едновременно. Мислех, че по-голямото дете ще е пренебрегнато покрай нуждите на бебето. При нас се получава обратното и то точно, защото обръщам внимание първо на Сашко, за да не ревнува. И пак, единственото, от което мога да се оплача е безсънието. Кърмя Дани и нощем, когато се размърда.

Вики, включвай се по-често!

А какво стана с другите ни чуМбински приятелки - Дилипили, Сесилия, Каролина?

Heart Eyes

# 191
Привет и честит 2 ри рожден ден на прекрасната ни РАЯ!
Стес пожелавам ти здраво, красиво и весело момиченце! Да сте си истински приятелки и много радост да ви носи с таткото  Hug

Аз снощи имах контракцийки и разстройство - както си спомняте последните седмици със спаси бях така, та леко се поуплаших - нали знаете, че имаме друг ипланове  Wink Слава богу, сега съм по-добре.
Посрещнах братовчед ми от Франция /кръстника на Пако/ и получихме чудесната новина, че следващия септември ще имаме сватба в един замък в централна Франция.   Grinning Та си побъбрихме отсега за разни хубави неща след една година. Хубаво е, човек д аима позитивни очаквания от бъдещето.
Когато бяхме малки като ходех при него и хапвах от врелите парижки кроасани, той все ми казваше: Някой ден като забременееш, ще направя всичко възможно да ядеш от тез икроасани, когато ти се прияжда.  Heart Eyes
Сега слизам в кухнята за чаша ароматно кафе и поне 3 кроасана, от торбата, която получих вчера.

# 192
Стес, честита ви рожденничка  bouquet Само радости , весели игри, здраво папкане и нови умения!!!ЦЦЦунки за Рая Heart Eyes
Ави, щом при вас става номера значи и при нас ще мине надчвам се. Днес баща му тръгна да го води при баба му и пмолих дасе върнат разтъжена за Ваньо... Чак към 11ч. го пуснах, но не мисля в поредни дни да го пускам при баба му че ми изглежда като изгонване

Мария Ф , Ами да наистина ще  папка този който стане пръв Laughing

Ирини, това със замъка и свтбата звучи много приказно и дано до тогава малката шаферка е готова за подвизи Laughing

Сега отивам да правя упражнения Confused че корема още не е във форма, ох то да е само корема Tired
Хубав ден!

# 193
Ирини, вече си ви представям с официални тоалети с малките принц и принцеса сред замъка...

Алфи, точно по тази причина реших, че няма да оставям Сашко с преспиване при баба и деди след като се роди Дани. Не исках да го изолирам, че при нас освен бебето имаше и други новости. Вече го оставям за по една нощ от време на време.

# 194
Благодаря за страхотните пожелания! Радвам се, че мога да споделя този страхотен ден с вас! Heart Eyes
Черпя ви, макар и виртуално с торта...

Детската част от купона поприключи и след кратка пауза продължаваме с нови сили Laughing

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 17:05 от stes

Общи условия

Активация на акаунт