Отговори
# 150
Здравейте момичета и от мен! Честит осми месец на Сев. Аз миналата седмица не можах да отида не лекциите защото трябваше да отида до оффиса, но сега вече съм платен отпуск и съм решила утре да отида. Та да ви питам къде точно се провежда лекцията и ще ходи ли някоя от вас? Благодаря и лек ден!

# 151
Трикси, Честита годишнина! Бъдете много щастливи и все така да се обичате!  bouquet
Добро  утро, сладурки! Айде, започна и поредната седмица, но поне се надявам да е последната ми работна за близките две години. Стискайте палци тези от ЖК-то да ми да дат болничен 1 седмица по-рано, че  ще изкукам сигурно тук още цели 2 седмици.
Ей Сев, направо ти завидях Simple Smile 2 години почивка. Аз си мечтая да ги докарам до 3 месеца, което и то не е много сигурно.

Хехе, Мими, ти на това почивка ли му викаш?  Laughing Те, повечето мами предпочитат да се върнат на работа, че било по-лесно от майчинството. Но аз се радвам, че ще мога да съм с детето си 2 години.

Благодаря на всички за честитенето относно навлизането в 8-ми месец  Hug Ама има и още мами, които вее са в този месец, да не се спотайват

# 152
JANITA75 аз също искам да ходя на лекциите, но Енигма май каза че август няма да има Sad
Иначе лекциите са в пицария Мис Каприз до Хотел Плиска Simple Smile не си спомням в момента от колко часа беше (май от 9), така че по-редовните мами ще кажат Simple Smile

# 153
  • София
Сладурки, благодаря за хубавите пожелания!
Аз се чудя дали да ходя на лекцията утре, много ми се иска ама в тази жега, не знам още  newsm78 Иначе темата е Видове контракции, лекторката е Елена Василева от училище МА - МА, на мен ми е симпатична, води лекциите интересно! Пицария Мис Каприз зад Плиска от 9.30 часа! Някой друг ще ходи ли
Лекции ще има този месец до 19.08, иман ваканция и през септември лекциите започват пак!
Не си спомням дали съм казвала в предишни теми, но ако не съм моля да отбележите, че ще раждам беба в Шейново! Инче, можеш да ме впишеш на първа страничка!
Аз също от няколко дни съм в 8 месец!

# 154
Здрасти банда  Grinning
Първо ще се отчета  Grinning - днес бях на преглед.Този доктор от женската консул.измери бебока 1550,38см.Другия го измери 1800 кг. - на кого ли да вярвам Crazy Важното е ,че е добре.Питак го да ми каже как е застанал,че са ми много странни хълмчетата дето образува и се оказа,че били лакти и коленца  Heart Eyes Та така.
Вече и аз съм в 8 месец и като се сетя ,че живот и здраве на 3 септември влизам в 9-я и тогава във всеки един момент може да има радост,малко ми потреперва под лъжичката  Grinning
Сиска да не чувам за никакво лошо настроение  Naughty
Еличка наистина този месец лекциите ще са само до средата на август ще ви кажа какви са ако някой иска да дойде - утре е : Видове контракции; на 7.08. е Въпроси и отговори "Майчино и детско здравеопазване",на 12.08. е "Първи грижи за новороденото в болницата и у дома",на 14.08 - Закаляване на бебето и на 19.08. е Обезводняване на кърмачето.
Триски честита годишнинка   bouquet Обичайте се и се радвайте един на друг   bouquet И ние на 14.07.имахме една година от сватбата ама аз забравих да ви почерпя - нищо - до година  Grinning
Криси честити ти покупки. Безаварийно ползване  Grinning
Триски явно сме писали по едно и също време  Laughing
Забравих и на Госпойцита за количката да честитя и на всички новите придобивки  Hug

# 155
Здравейте и от мен в този жегав ден, и аз съм май в осми месец от доста дни. Майчинство ще излизам към 22 август най - вероятно Confused Не мога по рано поради ред причини. Скъсах се от чистене тия дни в апартамента Crazy Уморена съм много и ми е жегааааа Shocked Crazy
 И аз ще раждам в Шейново, Трикси може да се засечем, накупих си разни неща за бебето, бодита, термометър, шишета, биберони и т.н.
Да ви се похваля записахме си час с моя да се рапишем на първи септември, да  изградим  поредната клетка на обществото hahaha
ina.gg и аз сънувах разни простотии тая вечер, бяха ужасни и се събудих, няма да разправям #Crazy

# 156
  • София
Енигма, браво на бебо,важното е, че е добре, а теглото то винаги е относително!
bebo4ka, поздравления за покупките, наистина може да се засечем, само да сме живи и здрави да дойде момента!
Аз по майчинство излизам от 17.08.., днес милото ми е взел последният болничен преди майчинството! Мен от този 8ми месец много ме е страх, нали казват, че не е хубаво да се роди бебо в 8 месец, трябва да удържим!

# 157
Честит осми месец на всички влезли в него. Енигма благодаря ти за информацията за темите на лекциите виждат ми се интересни  аз ще ходя само, че не се сещам къде точно е пицарията. Точно зад хотела ли е ?

# 158
  • София
Айде да ви честитя на цялата групичка, които вече сте в 8 месец! Още малко остана. И аз хвърлям по едно око на септемврийките да видя кога ще открият сезона. Та да видим  Wink Кога ще си приготвяте багажа за болницата?

Трикси, честита годишнина!   bouquet Не спирайте да си показвате всекидневно колко се обичате!
Сисилия, много бързо сте се забременили бре  Crazy Да сте живи и здрави, а любовта ви да става все по-силна!
И забранявам лошото настроение  Wink Ако нещо те мъчи винаги сме насреща  Hug
Ей, Бебочка, чудесно решение сте взели  Simple Smile

Сев, аз се надявам да мога да съвместя работата с детето. Никога не съм смятала да правя едното за сметка на другото (аз ако не нося няколко дини под една мишница няма да съм аз). Но зависи дали детето ще е кротко, за да мога да поработвам от къщи. Иначе ако се наложи да избирам, много ясно ще си гледам детето. Но незнам как се издържа 2г. Явно аз не съм от тези майки, които могат да прекарат 2г. в градинките. Но може и само така да си мисля  Laughing Четох някъде, че бебето като се роди проваляло всички планове как родителите смятат да го гледат. Все пак и те си имат индивидуалност и ще трябва да кроим бъдещето след като се опознаем.

Елиичка_мама, и аз не мога да спя. Снощи едва заспах към 3, после се събудих към 6, изпратих мъжо и свеки и подремнах между 9,30 и 11. С тия подремвания незнам до къде ще ми стигнат силите.

Жанита, пицарията е от лявата страна на хотела (като застанеш с лице към хвода на хотела). Ти и без това ще видиш тълпата бременни, които чакат отпред.

Я, да отида да ви поразгледам снимчиците от срещата...Излишно е да споменавам колко съжалявам, че не мога да присъствам на нито една среща  Confused Обещавате ли като се родят бебоците да не се изпокриете по къщите и да се виждаме? Онзи ден мъжа ми ми вика - ми то в началото количка нямало да ни трябва, къде ще го извеждам толкова малко дете  Shocked Абе аз на това лежане мисля още като родя да направя няколко обиколки на болницата, да не ми обяснява някой, че ще си седя още в къщи.

# 159
Трикси много моля да ме извиниш,че на два пъти съм ти объркала ника  Embarassed Знаеш ли и аз някъде бях чула за раждането в 8-ми месец,че не е добре, ама поради каква причина грам не помня  newsm78
JANITA75, mylili точно ти е обяснила за пицарията и наистина най- добрия ориентир са тумбата кореми  Grinning
mylili аз тържествено обещавам ,че живот и здраве ще се разхождаме с бебоците  Hug
Бебочка живот и здраве като се "бракувате" ще чакаме снимчици да ни показваш  Grinning

# 160
Айде и аз да се запиша днес,че успях да си отпусна няколко минути почивка.
Пожелавам на всички спокойна работна (или почивна) седмица и да минава по-бързо.  bouquet
Аз също с нетърпение чакам да видя откога ще ме пуснат в 45-дневния,а преди това да си взема платената.По мои сметки се надявам да излезна от 15-ти август.Макар,че и на работата е много весело и напоследък стана много интересно-едни сделки ,едно чудо!!!Та ще ми е мъчно де.И за колегите също.
Честити ви годишнини,минали и предстоящи! newsm51Много любов и усмивки!
Не ви ли е срам бе,да сте в 8-ми месец?Аз още се тътря в 7-ми.Искам вече да е 9-ти да ви призная-да се свършва с това чакане и неизвестност.От друга страна пък не искам-щото ме е страх.Уф,угода нямам.
Сис,пробвай диня и сода с изстискан лимон в нея за киселините.Аз така уморих моите.Може да е само временно,но имаше ефект.И до сега нямам.
Да ви се оплача- трябва да ходим на 2 сватби и на една кръщене този месец.Ходя да меря едни рокли по магазините и с нищо не се харесвам-изглеждам като крава в профил. WearyУжас!Какво да правя не знам.И вече като си мия зъбите си капя корема! Не мога да си преценя габаритите вече.Толкова бързо се порастват!
Какво друго щях да казвам? newsm78

# 161
  • София
Голям съм глупчо  Embarassed забравих да честитя на bebo4ka за важната стъпка в живота! Само ще сключите граждански брак ли?Имаше ли романтично предложение?
Сисилия  Heart Eyes
mylili, аз багажа за болницата ще си го приготвя като влезна в 9ия месец, в началото на септември живот и здраве! Сега си набавям малко по малко някой необходими неща!
Енигма  Wink

# 162
  • Варна
Здравейте, дами  Simple Smile
Тони, аз съм във Варна още  Wink, в Кранево ще ходя другата седмица, и то само за 4 дни  Cry. Иначе за среща съм ЗА, стига да мога да дойда в уречения час /то май повечето от нас ходят на работа, тъй че може да пием кафенце в извънработно време/.
Да ви се похваля и аз - днес бях на консултация, видях малкия голям бебок - вече е 1 600 гр. и върви с 2 седмици напред. Много съм доволна, и тъй и тъй ще съм секцио, поне искам да ми е едро бебето, готово отгледано  Grinning. Пуснах си пак изследване за хемоглобин, преди месец беше 98, сега е 104.. продължавам да пия желязо, дано скоро да не започна да дрънча  Mr. Green.

Сега отивам да разглеждам снимките, които сте качили и да видя къде е моя корем спрямо вашите. На моменти си мисля, че ми е малък корема и се шашкам, но щом бебето е добре, днес се успокоих.

# 163
Hug Да, да честито на всички навлезнали в 8-мия)))) И аззз искам  Party

Бебочка, да разкажи, имаше ли някакво по-така предложение? И кога ще е събитието, че не разбрах)))

Miss Fairy, ooooh! Уф, не ми говори, ние този месец сме на една сватба, а другия на две, амакар, че третата е в края на септември и не е ясно дали ще се ходи, че бебчо може да има други планове, различни от на мама и тати))) Но с дрехите съм на същото положение, аз рокли и поли принципно не обичам да нося и сега проблема ми е някакъв панталон или мнооооого дълга пола, тип прегърне ме или нещо много разтегливо, че как ще се намуша в него не ми е ясно. Но смятам да реша дет се вика 2 дена преди сватбата, че ако днес си купя нещи, тогава няма да ми става, с тия темпове на наддаване на килограми  Embarassed

# 164
Благодаря ви за разяснението момичета утре живи и здрави съм там. Ами като ви чета е тези покупки ме хваща срам, че аз нищо още не съм купила ама съм решила покупките да бъдат през септември като се появят повече варианти на зимни дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт