Отговори
# 135
Недялка душо срце мое Simple Smile много ти благодаря  newsm03 newsm44 newsm68  ей ти как успяваш да проследиш всичко направо ме изумяваш  newsm10 smile3501  love001
целувки и сладки сънища Simple Smile

# 136
Добро утро от мен  bouquet Желая ви прекрасна седмица изпълнена с много усмивки Laughing Аз сега си допивам кафето и ви чета, че после съм на работа Hug

# 137
  • Варна
Добро утро и от мен, лека седмица за всички Grinning
Аз малко вяло стартирам тая сутрин, имах пак неразположения снощи, пък и какви кървави сънища ме връхлетяха.., ставах,лягах,ставах....и тая опашка, ужасно ме боли,ама два месеца ще избутам ..

Варненки, няма ли да заформим някоя малка среща най-накрая?
Хайде наистина да се ораганизираме на една среща, Хеленка каза,че заминава за Кранево, но като си дойде може да се срещнем,най-малкото да разкажат раждалите мами за болниците.

Аз дори не знам в кой от всички ходове на Окръжна се влиза за родилно или къде точно им е гинекологията, а на Отворените Врати на 06ти пак няма да мога да отида Confused
Ще ми се и Пуки да сподели повече за МД, ходила съм 3пъти на прегледи там-позната ми е обстановката, но както вече казах-не съм доволна точно от тази лекарка, а за другите -нямам отзиви.
Барабина май ходи на ЖК там, и тя ще има какво да сподели....

А ако започнем тук да си разказваме ,темата съвсем ще се изолира само за нас и на другите едва ли ще им  е интересно да четат

# 138
  • Пловдив
Добро утро и хубава седмица.

И аз имам проблеми със Снимка.бг.

Фиил Ю нашата сгъваема кощара е 60/120, с нея има едно тъничко сгъваемо дюшече от 2 см. На детето въобще не му буше удобно. Продават и сгъваеми матрачета, но когато аз търсих не можах да намеря никъде, затова купих едно дунапренено, мисля че е към 8 см. дебело със свалящ се калъф. С него вече й беше удобно, но все пак ние не го ползваме постоянно, а само когато сме някъде.

# 139
  • Бургас
Добро Утро и от мен  bouquet
Лека и спорна седмица момичета.

Аз от четвъртък съм отпуска и вече нямам търпение.
Вчера бях на плаж,ама и аз като Хеленка не се къпах щото имаше огромни вълни.
Но пак ми беше супер. grinning039

Следобеда обиколих Б-с с мойте гости и вечерта бях гроги.
Чухме и видяхме Тони Димитрова на репетицията за Бургас и морето в летния театър.

Тони мен опашката ме поотпуска като легна на една страна и като
си тегля едно топло душче също.

# 140
Добро  утро, сладурки! Айде, започна и поредната седмица, но поне се надявам да е последната ми работна за близките две години. Стискайте палци тези от ЖК-то да ми да дат болничен 1 седмица по-рано, че  ще изкукам сигурно тук още цели 2 седмици.

Хубава, успешна и спокойна нова седмица пожелавам на всички   bouquet

Софийски мамми, много сте сладки, нищо че сте в намален състав  Heart Eyes

# 141
Здравейте мамчета,
не успявам да наваксам с четенето Sad или вие сте много бързи или аз не чета достатъчно - сигурно има и от двете по малко Simple Smile
Отново на работа Sunglasses, колко я чаках тази почивка и как бързо отлетя, ще добавя снимчица после в албумчето да ни видите Hug
Пожелавам лека и успешна седмица Hug

# 142
  • София
Мамчета, добро утро!
Снимките от срещата и аз ги гледах, ей, видяхте ли Параходчето какво е сладурче!
Ние с моето мъжле имаме нещо като годишнина днес ( не че празнуваме, но аз помня ) от както сме заедно, леле беше преди 4 години, сякаш беше вчера! Картинки на вкусотиики няма да качвам, за да не подразня някого, но вие си пиинете и хапнете каквото ви душа иска за наше здраве!
Приятен ден, милички!

# 143
Добро утро, мамчета!
Лека, успешна и бързо минаваща седмица за рабитещите. Ейй нямам търпение вече да дойде края на август и аз да си почина.

трикс, еййй честита годишнинка, мила. Все така да се обичате, че и повече. И мъжо да те гледа мнооого   bouquet

Супер сте на срещичката!

А бебчо не знам как я мисли, ама кажи речи всяка нощ (говорим за окло 1-2 часа през нощта) се активизира... дано ако това не е показателно и не ни буди след това.

Сев, еее вече си в 8-ми месеццц...  smile3521 супер, и аз нямам търепние да вляза и не тюлен, ами на цял хипопотам да заприличам... а въртенето през нощта ми става все по трудно, доакто се врътна от едната на другата страна и половината нощ минала, някой път се и съмва  Joy

Грахова, за твоите кошмари не знам, ама аз сънувах, че ме арестуват... само дето не помня за какво...  и белезници ми сложиха (дано не е провокирано от розовата серия на Пуки ахах, макар да не бяха с пухчета  hahaha) А милото като видя линжерито и  Shocked каза, отсега да си го поръчвам  Laughing

# 144
Добро  утро, сладурки! Айде, започна и поредната седмица, но поне се надявам да е последната ми работна за близките две години. Стискайте палци тези от ЖК-то да ми да дат болничен 1 седмица по-рано, че  ще изкукам сигурно тук още цели 2 седмици.

Ей Сев, направо ти завидях Simple Smile 2 години почивка. Аз си мечтая да ги докарам до 3 месеца, което и то не е много сигурно.

Аз пак не можах да спя. И тази нощ ме гони разстройство  smile3511 Дано намеря доктора, че така няма да ми се получи явно.

Успешна седмица на всички работещи и дано не ни мъчат големи жеги Simple Smile

# 145
Добро утроSimple Smile
Аз днес съм гроги Sad легнахме късно, а в 4.30 се събудих и така и не заспах до 7.30... после съм успяла да подремна и в 8.30 ококорих едни очи Sad
Наде, честито и те пожелавам най-хубавото и сладко бебече януари и ни навестявай по-често!
Честито на всички за покупките... и за бебчовците и за дома Simple Smile
Ние с мойта мама също пообиколихме, купих си помпа, едно стъклено шише на B Free (има ги и в Хиполенд) и други дребни неща... добре че удържах майка ми... тя явно беше по в настроение да пазарува от мен Simple Smile
а аз преди да съм забравила пак... Сисилия, относно изследванията ти... понеже каза че пиеш малтофер, доки не ти ли каза да има поне 5 дена след като си спряла да пиеш желязото, за да можеш да се изследваш? Така резултата ти не е реален, защото си се изследвала докато пиеш желязо...
На мен затова ще ми пускат ак на 14-ти изследванията...
Ей, погачата много се проточи и не успях да се доредя до срещата, вие сте си направили много хубави снимки и не се съмнявам че сте се забалявали Simple Smile
Трикс, честита ви "годишнина" Simple Smile
Лек и приятен ден от мен   bouquet

# 146
Здравейте, мамчета!
trixy, честита годишнина  bouquet Щастие, любов и само хубави моменти в тоз живот Grinning
Момичета, много сте сладки на снимките, пу-пу-пу Hug
Тони, и аз все сънувам едни глупости ooooh!. При това всяка вечер, няма пропуск, направо се чудя откъде ми ги ражда главата такива Thinking
Неди, и мен ме отпуска опашката, като легна на една страна. А как ставам от леглотоооооооо... не си е работа, като неваляшка съм Mr. Green Казвам на баткото, че ме боли опашката, а той милия така гледа Shocked и ме пита: " Мамо, ти и опашка ли имаш?" Joy Направо си се представих как изглеждам в неговите очи - вървейки си размахвам конската опашка / примерно/ hahaha
Лека и спокойна седмица на всички Hug

# 147
Добро утро, сладурки   bouquet За мен тази седмица е предпоследна Simple Smile Всъщност, предпочитам да ги броя в дни - та остават ми още десет дена работа.

Трикси, честита годишнина. Желая ви дълго, дълго да се радвате един на друг и на детенце (че и повече от едно).

Аз също си правя планове в следващите 2 години да се отдам на детето. За нищо на света не искам да изпусна точно тези моменти - покрай племенниците ми знам колко са важни и за децата и за родителите.
А ако бюджета изисква - слава богу, моята професия позволява да поработвам дистанционно/от вкъщи.

Аз пък нощем изобщо не усещам бебчо Sad Дори малко се притеснявам, като ви чета.

# 148
Здравейте,
ох и на мен тази ми е последната седмица, макар че болничния ми го дадоха от 1 август(почерпих ги докторките че иначе се дърпаха малко-съветче за Сев) ама сега е малко напечено на работа, така че се уговорихме да поработя 1 седмица бонус Simple Smile
Пуки, корема ми наистина хвръкна последните 2 седмици  Laughing ама се радвам защото преди Марков ми каза че ми е много малък за седмиците които съм, та да дойде сега да го види  Joy  Joy  Joy
Лек ден и успешна седмица   bouquet

# 149
  • София
Добро утро  Simple Smile
Аз напоследък май само чета, ама ме е обхванало някакво тъпо настроение, та гледам да не ви го предавам  Tired
Ели, много ти благодаря, че се сети да ми кажеш  Hug Не го знаех това за желязото и резултатите, но аз го бях пила само 4-5 дни, след това го спрях за около седмица и чак после правих изследванията, така че би трябвало да са ми реални резултатите.
Трикси, честита годишнина  Hug И ние имаме такава на 15-ти този месец, ама правим една годинка  Blush Ха сега смятайте на кой месец от познанството успях да забременея  Laughing
 Момичета, много съм зле с тея киселини  Sad Побъркват ме направо. Каквото и да хапна и се почва  Sad Вече и талцида не помага. Само глад му е майката   ooooh!
 Сега шпионирах в темата на септемврийки. Още не са почнали да раждат, но сигурно скоро ще се отчетат. Чак страх ме хваща  Sad Ние сме след тях  doh

Общи условия

Активация на акаунт