УЧИЛИЩЕ ЗА ФОТОШОП (21)

• 29 201
  • 202
  •   1
Отговори
# 45
Момичета,разбрах как да пиша във всяка рамка,но не намирам сватбени,готови.Ако някой има идеи и линкове,ще съм благодарна.
 Също да попитам,коя версия на Фотошоп да тегля,в замунда има доста?

# 46
  • Варна
malenush кое точно в очите имаш впредвид? че е малка резолюцията на тази картинка и не се вижда... newsm78
MariaEli бяхме правили наскоро сватбени, само че картички...разгледай в сайта (на първа страница има линк) за версията - аз съм с CS3 Peace

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 19:33 от Virginity

# 47
  • София
Предполагам, че снимката на лицето е насложена на пустинната, но не съм много сигурна как може да се постигне тази прозрачност.
Всъщност признавам, че изобщо не знам. Затова попитах и вас  Embarassed

# 48

Аз продължавам да се броя с една стара снимка
дето ви я показах в миналата тема и затова нямам да покажа нищо

Аз работя върху твоята снимка, надявам се нямаш нищо напротив. Embarassed Embarassed Embarassed За съжаление е доста повредена и става много бавно...

# 49
  • София
Момичета, прибрах се от скитня и вече ще присъствам по-сериозно в темичката Grinning.
Звучи изтъркано, но наистина много ме впечетлихте с нещата си от тази и предишната тема   bouquet .
Аз се разписвам с една никаква рамка и снимки от местата на които бяхме и много, много ни харесаха и отивам да се наспя  Grinning:

Седемте Рилски езера: http://lexi1974.multiply.com/photos/album/334/334
с. Крапец: http://lexi1974.multiply.com/photos/album/335/335
с. Емен: http://lexi1974.multiply.com/photos/album/336/336

malenush, сложи лицето в нов слой над пустинята и намали прозрачността  (Opacity вдясно долу) колкото прецениш и с гума изтрий извън контурите на лицето и каквото не искаш да го има - в случая долната част на лицето. А ако е по-удачно, сложи отгоре пустинята и изтрий на мястото на лицето.

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 23:36 от Лекси

# 50
  • София
Лекси, признателна съм ти.
Наистина   bouquet

# 51
  • Бургас
Лекси хубави снимки и рамка  Peace

Румка тази последната я видях в материнство и познах Мирето  Laughing

# 52
  • София
Здравейте момичета  Hug
Вече се обърках къде да пиша и да гледам  Sad Много е кофти с две теми с еднакво съдържание  Crazy Crazy Crazy
Ние се завърнахме от морското пътешествие  Hug Отпочинали и с много снимков маретиал  Mr. Green
Тук видях големи красоти  Hug  bouquet Поздравления на всички включили се в чужди сайтове - БРАВО момичета   bouquet  bouquet  bouquet

Рамките от заглавния пост са много свежи  Hug

Млечко, кога успя да офъкаш Алекс така - ще ти откъсна ушитеееее  Crossing Arms Рамката е страхотна.А той изглежда по-голям някак, без къдричките  Heart Eyes  И другата рамка е ВЪРХА - направо се влюбих в нея  Heart Eyes

Стаси, много свежа рамчица, типично лятна с много настроение  Hug Видях си една щипка като елемент и много кеф ми стана   bouquet

Мими Вал, зелената е просто едно бижу  Hug Голяма красота  Heart Eyes

Румка, Мирела е толкова сладка - рамката където е с топката е страхотна!!! Hug А тази с джунглата ми обра точките  Heart Eyes И следващата е перфектна - вече ми е неудобно да го повтарям  Laughing

Ма Шери - много е хубава рамчицата  bouquet .Аз единствено бих пробвала да разделя двете рамки и снимки да не се застъпват  Hug

Калитко, много свежа рамка е станала Hug

Арабела, появяването на снимка е много ефектно  Hug МОля за линк към този урок да не ровя темите да го търся  Blush Рамката подарък е много симпатична  Hug

Медовинке, на мен не ми харесват тези цветни букви, както и самият шрифт  Embarassed Инак добре си се справила с урока  Hug

ВалСтеф, чудесна рамка, а малката е просто страхотна  Heart Eyes

Лекси, пак ли сте скитосвали - не се спряхте, ей  Hug Ще разгледам снимките и пак ще ти пиша  Hug

Аз ще пусна няколко рамки от преди морето  Hug
А днес се надявам да се включа и с някоя морска  Blush

Идеята я взаимствах:

Тази е с едно от любимите ми руски стихотворения на Константин Симонов  Blush (Ма Шери  Heart Eyes )

А тази си ми е любима  Heart Eyes

И една от пътя за морето  Mr. Green

А ако на някой му се гледат снимки - заповядайте  Hug

# 53
# 54
  • София
Арабела, много мило!!! Благодаря ти!
Разбира се , че нямам против.  bouquet
Опитвам се да я сканирам на по-висока резолюция както посъветва Мактуб,
но наистина снимката е доста стара и повредена. Cry

Лекси, Дамянти добре сте се завърнали!
Сега ще ходя да гледам снимките.
Творбите са ви просто страхотни! 

Дам, за какви чужди сайтове говориш бе душко???
Аз ли съм пропуснала нещо пак! Embarassed
Тези стихчета като ги пишеш, всеки ред на отделен слой ли
се явява или си го пействаш целия текст готов от друг файл?

Румка , много е стилна и твоята. Единствено бих врътнала леко едната мидичка от
двете обърнати обратно в левия долен ъгъл, че независимо че са в различен
размер ми изглеждат доста симетрични.

Ma cherry, линка с капките не мога да го отворя!? newsm78

Приятен ден на всички! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 10:16 от Муци

# 55
Ma cherry, линка с капките не мога да го отворя!?

Вярно, че не се отваря Thinking. Довечера ще кача елемента в Мултиплай - три вида капчици са Peace. Само че ще стане доста късно - може би чак след 11,30 - 12 часа - тогава обикновено ми идва реда за домашния компютър #Cussing out

И аз съм любопитна за какви чужди сайтове става дума.
Спорен ден на всички  bouquet

# 56
  • Бургас
Алекс го офъках и не съжалявам. А ти изби рибата. Много рамки, много нещо, кога успяваш бе, жена??? newsm78 Thinking
Спящият Влади и кутийката са ми фаворити!  bouquet
Лекси, добре дошла!Липсваше ми! Много готина рамка!

# 57
  • София
Тони , прекрасна е  Hug

# 58
  • London
Добре дошли на почиващите, newsm51
момичета добре, че сте тук и всички правите такива красиви рамки (дано и на мен нещо на втория етаж ми се закачи).

Ma cherry, линка с капките не мога да го отворя!?

А аз реших, че моята щайга е виновна пак.

И ако може още нещо да попитам, от къде ги намирате тези плочки с букви за да пишете и въобще от къде взимате буквите, ако не си ги правите сами.
Преди беше пуснат урок (да ме извини авторката ,но не съм запомнила името) как  да си направиш букви , но аз не можах.

# 59
Здравейте отново, мацки!  Hug
Вече съм успешно завърнала се у дома с бебка Йоана и безкрайно заета с нея, но още повече щастлива мама! Heart Eyes Йоана се роди на 26ти юни със секцио, защото реши, че й е по-удобно седнала в корема на мама и иска да си излезе по царски, а не да се провира през разни дупки. hahaha От рано прояви характер детето. Mr. Green Много ми липсва Фотошопа, а имам тоооолкова много материал за рамкиране, че свят ми се завива и незнам откъде да започна. Crazy За начало започнах отзад напред - от една скорошна фотосесия на малката бузанка. Heart Eyes Ето го и резултата, след 3 дневно умуване и използване на всяка свободна минутка:

Дано да ви хареса! Ще гледам да поизчета каквото съм пропуснала, а това което видях в тази темичка е страхотно, както винаги! Hug
Хубав ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт