Мами февруари 2009 - тема VI

• 17 523
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
dideroncho,ще се изненадаш колко е пораснало малкото човече в теб и как се движи и поскача.

# 136
Нямам представа как сте разбрали за рожденичката  Thinking,но в такъв случай и аз да я поздравя.
PIS74f и от мен пожелания за хубави емоции,живо и здраво бебче,с което да празнувате следващия ти рожден ден!Весело изкарване на празника!
Dideroncho,чакаме новини.На мен вчера ми казаха 60 % момиче,40% момче...

# 137
Здравейте, момичета!
Първо да честитя рождения ден на PIS74f и да й пожелая цялото здраве, щастие, любов и късмет на света да й се стоварят върху главата и естествено безпроблемно бременеене и догодина здрав бебок  bouquet Heart Eyes
Лорейн, съжалявам за това, което е станало, бъди силна и гледай напред, понякога  Господ взиме от нас нещо, за да ни даде по-хубаво друго, не ми е понятно защо става така, но какво да се прави Rolling Eyes
Дидерончо, очакваме добри вести от теб, стискам палци всичко да е ОК! Praynig
Дорабелла мисля, че болките са от рстежа на матката, но все пак ако можеш сподели с док тези си проблеми Simple Smile
Оставям ви, отивам да приспивам дребосъчка, че сме на рожден ден довечера Wink
Между другото бебока и аз го усещам, предната бременност я усетих към средата на 4 месец може би, но сега определено ми напомня за себе си доста по-рано Flutter

# 138
  • Стара Загора
PIS74f,честит рожден ден!Много,много  любов ,щастие и късмет!  bouquet  bouquet  bouquet
Относно болките и аз ги имам ,но много леки и не ме притесняват все още.
Дидерончо,стискам палци всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

# 139
АЗ СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА!
 newsm44 newsm44 newsm44
Връщам се от прегледа и докладвам- бебето е здраво и си има всичко, крачета, ръчички, видяхме мозъка и гръбначния стълб! Аз така се разплаках, а бях и двойно по-щастлива, защото накарах бъдещия татко да влезе с мен и на него му се насълзиха очите! Беше приказно! Видяхме пръсчетата на ръцете и краката! Даже доки видя и нещо друго  Laughing -малко пишленце! Обаче не е много сигурно, защото е рано, но каза, че си залага главата! А аз имам същото усещане, че ще е момче, още от първия ден на бременността! Голяма радост! Да е живо и здраво!
И ще ви помоля да ми смените термина на 24.02.2009 г.
Благодаря за подкрепата! Много сте мили! Лек ден ви желая!  Hug

# 140
PIS74F- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59 желая ти много любов,щастие и спокойна бременност и най-сладкото бебе февруари  baloni .Аз се връщам от док-всичко с бебо е наред,развива се нормално за 12 седмица и му чух сърцичето  newsm44 , а така се бях притеснила,но след като го видях се успокоих.И аз имах силни болки ниско долу цяла нощ и док ми каза да откажем "кекса" за известно време или да го разредим.Утре отивам да си харесвам рокля за сватбата,стискайте палци да си избера,че все още не мога да си се представя,но ще видим утре  hahaha .Лек ден на всички мамчета .

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,PIS74F.Пожелавам ти цялото щастие на земята и догодина здраво и сладко бебче.

Момчета според вас нормално ли е да се чуствам добре.До сега нито съм повръщала, нито ме е боляло нещо.Имах слабо зацапване 9-10 седмица и док ми изписа утрогестан и папаверин.
Сега трябва чак след 2 сед.да отида при доки и все си мисля че трябва нещо да ми има(не че предизвиквам дявола) но като ви чета
 newsm78.Май няма да издържа и ще отида още др.сед. или даже тази.
А относно кекса ние с мъжо още откакто разбрахме и док каза да внимаваме сме го спряли, защото аз съм с конизация и е опасно, но в 4 месец вече ако всичко е наред   newsm10.Неможе да го държа на сухо милия.

dideroncho много се радвам че всичко при вас е наред и аз още в 10 седмица заведох милото с мен и той много се вълнуваше и аз бях два пъти по-щастлива че сме видяли бебо заедно. newsm44

# 142
Dideroncho,много се радвам за теб!На какъв УЗ видяха малкия мъж?Аз в понеделник пак съм на преглед и този път таткото ще може да дойде и да види. newsm53

# 143
  • София
Ей, момичета, срам не срам, ама да си ви попитам, че се притеснявам вече, някоя от вас има ли разстройство, защото аз от петък съм така, не е като от вирус да не задържам нищо, ама ходя по 2 пъти на ден и все същото, мислите ли, че е някакъв проблем, съжалявам пак за кофти обясненията и кофти темата, ама искам да попитам някого...

# 144
dideroncho ние с теб сме на един термин..24.02 дано станем и повече за тази дата.Толкова е приятно когато чета че една след една минаваме през прегледите и всичко е наред..дано така да е и за в бъдеще.

# 145
  • Стара Загора
Зитка,изобщо не се притеснявай ,че нищо ти няма.Не са задължителни признаците при всички жени.Моята сестра при първата бременност разбра в 3 месец и така и до края на бременността нищо й нямаше освен коремчето  Laughing.
iva_angel,според мен се обади на доктора си.Дай боже нищо да няма,но поне ще се успокоиш.
при мен е обратно-аз съм със запек  Embarassed и ходя на 3 дена веднъж  Crazy
Деси ,права си.Не искам вече да чувам лоши новини  Naughty

# 146
Някой ходи ли на нухална транслусенция? (или както там се пише  newsm78)  Препоръчайте специалисти.

# 147
Mama Eva,аз ходих вчера.Това се прави м/у 11 и 13 г.с.(или 10-14 г.с.),т.е. тъкмо ти е време.Явно не знаеш,че записват часове поне няколко седмици напред..Мисля,че ако си настоятелна може пък и да те вземат.Аз ходих при др.Янкова в център по фетална медицина,в бившата 14 п-ка.Обади се,пробвай!

# 148
PIS74f, Честит Рожден Ден   bouquet Желая ти да си здрава и щастлива!

Ива за разтройството най-добре говори с лекаря си. Аз в  началото на бремеността имах проблеми с разтройство и ми правиха тестове за вируси и бактерии. Оказа се, че всичко е наред  Simple Smile Вярвам, че и при теб ще е така, но се посъветвай с лекаря си

Ние  сега отиваме със сина ми на една рекичка. При нас тези дни малко захлади. Днес е само 29 градуса  Grinning. Значително е по-добре от 37

Поздрави и лека вечер на всики   bouquet

# 149
Ох момичета направо ме просълзихте, не знам как сте ме разконспирирали за РД ( просто нали съм си нация техническа нямам представа къде се гледа за тия неща) но много съм ви благодарна за пожеланията, много са мили и тъпкано да ви се връщат на всичките. Само наи-хубави неща ви желая и на вас и наи-големия подарак да получим в живота си догодина февруари.  bouquet
 А аз чак сега успях да се добера до компютара, и то за съжаление не от празнуване, а от работа нали съм си карък та днес ме спукаха от работа и то в ден в, който обикновено се мотая , но милото прояви разбиране и отложихме празнуването за събота днес само ще си се гушкаме Wink
 Много се радвам на добрите новини на мамите, който са си видели бебо дано от тук насетне все така да е  Praynig
 Стискайте палци  в четвъртак ,че и мен ме чака поредния преглед в ЖК дано всичко е наред.
 Хубава вечер и ще дам отчет в четвъртак  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт