Скоро стягаме и сака, СЕПТЕМВРИйчето пък чака!

• 12 359
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро/добър ден от мен.

Мириам, космонавтите все още не са дошли. Миналата седмица бяхме до митницата, за да вземем поръчката, която направих предишния ден. Попитах за другата, но я нямаше.
И в пощата я нямаше.
Когато ги получа ще ми пратиш парите - тъкмо ще знам и колко са пощенските и всичко накуп.
Видях този космонавт, който поръчах аз. МНОГО е хубав. С бродерия отпред. Моят е средното розово и е много симпатичен. Може и да е голям в началото на зимата, но по-нататък ще го ползвам. Наистина съм възхитена. Толкова сладка дрешка, а беше само 3 евро.
Не знам дали по-тъмното няма да е много тъмно. Но ще си прецениш като го видиш.
Благодаря за рецептата. Ще я направя много скоро. Вчера сварих картофи и мъжът ми направи картофено пюре за поне 2-3 дена.
И смятам да не готвя докато не се изяде.

Приятен ден на всички. Дано успеете да се наспите. Аз нямам проблеми със съня, а с малкия ми син. Става твърде рано и едва гледам първия 1 час.

# 226
беба как да ти кажа-не ми помогнаха!!те не са от тези като парафин които се разтопяват ами си седят твърди и..абе кошмарна работа ooooh!едва не родих в тоалентана а ефекта минимален!!Направо ужас!!Знам аз какво ще помогне амаааа "Млечна топла царевицаааа" Mr. GreenМисла да си купя!!Ще взема да получа някое разкъсване да се чудя какво да правя!Вече се чудя дали клизмата в болницата ще ми подейства TiredМиличка много добре те разбирам!Това си е кошмарна работа направо!!!Не се живее така!Дано по-бързо се оправиш!Свещичките се казват Ева Кю дано ти помогнат ако решиш да опиташ!Аз имам една цяла опаковка да пускам ли по пощата Laughing
Охх моята бебка днес е неознаваема!!!!Рита върти се като мишка си ровичка нещо!! ooooh!

# 227
danip, аз толкова пътуване не съм пътувала за последните няколко месеца да не говорим за събота и неделя...добре, че се чувстваш удобно  Peace !
Сестра ми намери протектори, но на мен са ми малки размера беше 1м.-60 см., а нашата кошара е 140 на 75, цената 22лв, но аз реших да я измъча още, та ми търси по големи.
Някой каза, че имало за стандартни единични матраци, та за това...
Ако те интересува този размер ще я питам къде ги е намерила.

sunshine3, нашата кошара е с под матрачна рамка и не особено дебел дунапренов матрак.
Сестра ми използва кошара с горно ниво и над плоскостта слагаше едно меко юрганче, нищо повече, много се харесваше на племенницата ми докато беше бебе!
Аз си мисля, че бебетата ще си покажат колко са им удобни креватчетата, които сме им избрали  Peace не се тревожи излишно.
Моите бебета не харесваха големите легла в началото, все се сгушваха в някое ъгълче и затова им правех нещо като гнездо от един стар мой пуловер, който носех по 1 ден след всяко пране за да им мирише на мама и го слагах около главичката, хем да не се чукат в решетката, хем да се чувстват защитени като в утробата, много ги успокояваше това.
А те и двете заравяха нослета в него (пуловера беше много мек и на големи дупки) и спяха като в прегръдките ми, сега ако имаме неспокоен сън пак ще спим гушнали нещо на мама Heart Eyes.

За ника Мариям е Мария на Египетски, а аз съм Мария, щерката пък е Мариям, ника беше зает затова и цифрата 7 тя пък ми е любима.

Още нещо щях да пиша, но забравих... newsm78 ще пиша после, а сега ви желая хубав ден!

# 228
Здравейте, мацуранки, мале, мале, аз докато се запиша за първи път и то за малко да изтърва темата вече  Confused Confused Confused По въпроса с лепенките за стена на Дидката да кажа и аз, че си купих такива в събота .В Бургас ги продават в магазин ДОМКО. Комплекта ми е огрооооооооооооооооооооомен, с много големи фигури и аз си взех на влакчета, камиончета, състезателни коли, корабче има, светофар и дъра бъра прочие превозни средства - супер сладурски е и струва около 35лв.  Laughing Laughing Laughing Като спретне Петър една ръка освежаваща боя на стената и решим къде ще е кошарата ще ги налепим за дребния.
За раждането ми, ми..... то който е от Бургас знае, че тук ако решиш да си раждаш в града няма избор, раждаш в Окръжна и това е положението, та и аз така - Окръжна, Бургас , искам да е нормално, но дребния от 3 месеца вече се върти само напречно-седалищно и обратно, така че ако продължи в този дух ще е секцио. Не ми дреме особено, все ще излезе навън или ще го извадят, ама ще видим, има време още  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 229
Vik, не се тревожи, ще пообикола и ще открия  Hug благодаря за помощта
за ника исках да си кажа, че съм Магдалена, но майка ми е искала да съм Мария-Магдалена, а п-то е от презимето  Crazy
мен нещо ме хвана малко кривтоийката, ама ще ми мине
тук пак започват жеги - пфууу край нямаха  Grinning

# 230
Джули, сега прочетох, че си предложила вашият татко да донесе колан Hug Много, много благодаря Hug
Ами сега се замерих... май, за да ми хване ханша добре трябва да е поне 32-35 см. широк. Всъщност аз съм виждала само един такъв - от Египет на инструкторката и беше целия в парички, а платът беше светло синьо. Та цветът честно казано не ме интересува много - какъвто е най-модерен в Египет Wink А коланът да е тежък... Ама той човекът сигурно знае по-добре от мен как трябва да изглеждат тез неща Rolling Eyes

Инче, за раждаща в Бургас звучиш много спокойно - поздравявам те Hug А имаш ли уговорка с някого?
Мари, малко са уклончиви нещата за обръщане, затова сигурно ще се наложи да преминем за кратко на лични, но или тази вечер ще ти пратя съобщение, или утре Hug

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 12:26 от Асенцето :)

# 231
За коремните мускули пак - тука има хубава диаграма на разделени коремни мускули - http://www.bacinfo.com/webimages/diastisrecti1.gif . Нормално е да е около два пръста тази линия между двата големи мускула, ако е повече, значи трябва да се внимава и правят специални упражнения да се затвори.

Сонче, аз не съм виждала или чувала тази подправка изобщо.
Мариам, аз все си мислих че средно източните кухни използват много подправки и е така доста ароматно и всичко което съм пробвала така ми се стори. Този девисил пише, че е северно европейска подправка?

Асе, ние чакаме тебе за първа раждаща, но си имаш време. Още месец можеш да си ходиш с корем Wink...че и повече.

Аз отивам да правя песто за паста. Ооооо, любимо ни е.

# 232
Асе, лекаря при който си ходя от началото на бремеността ми работи в родилното, или в патологична бременност, не съм сигурна, че те много ги въртят. Така че това ми е уговорката, той ме следи, при него ще раждам както и да протече раждането. Сестра ми си роди при него и двете деца, той е някакъв далечен приятел на майка ми и баща ми, в смисъл от преди много години и така........ А и честно казано не ме притесняват мизерните условия в болницата, все ще се издържи 3 или 5 дена. Аз отивам там да свърша някаква работя, не да потъна в лукс, отивам, раждам и се махам. Междувременно ще си псувам на ум хлебарките и наглите лелички и то ще дойде време да си ходя вкъщи  Hug Hug Hug

# 233
За стриите - явно всичко си е индивидуално. С първата бременност качих 16кг (сега май пак ще са горе-долу толкова) и нямах никакви стрии. Сега също нямам, дори и тъмната линия на корема не се е появила още. Явно този път ще ме подмине. Нито преди, нито сега се мажа с нещо. Така че си е до ген или структура, де да знам.
За възвръщането на формата след раждане. Лично аз нямах никакви проблеми. Още на 20-я ден започнах да излизам събота и неделя за по 1-2 часа с колелото. Когато малкият стана на 2 месеца ходих и 3 пъти седмично в продължение на 3 мсеца на фитнес. Не мисля, че натоварванията са ми пречели на кърменето. Аз сега едва издържам 9 месеца без колелото, а ако трябва още да чакам, ще се побъркам. И без това ме е яд колко покани за карания в планината получих през лятото от приятели, които не знаят че съм бременна  Simple Smile Отлагам за следващото лято. С Виктор си възвърнах килограмите някъде след 6 месеца, а след това дори свалих още няколко - направо се върнах в ученическите си години. И всичко това без никакви диети - то аз по принцип съм си ламя. Затова изобщо не се притеснявам. А и първият път коремът ми изчезна още при самото раждане  Grinning. Струва ми се, че и сега ще е така.
Да се похваля, че и киселините нещо ме подминават май. Появиха се преди около 10 дена, но само за 2-3 вечери. И аз си викам, почна се. като си спомня колко неприятни бяха предния път в 9-я месец.  Close Обаче да чукна на дърво изчезнаха и дано не се връщат.
Ина, и аз съм в същото положение. В Търговище болницата е една. Отиваш там и си раждаш. Вярно, че е мизерно, ама след като един път издържах 4 дена, ще издържа още веднъж. Както вече казах, не мога да се оплача от отношението. За сметка на това се радваш много като си тръгваш. И какъв е смисълът да си избирам екип? Предният път на смяна се падна точно моята лекарка. Ако си избереш някой и се окаже, че точно преди да започне твоето раждане, той вече е приключил тежка смяна с операции и прочие. Дали ще е достатъчно свеж след 12 часа усилена и напрегната работа за да започне по-адекватно да се занимава с мен, отколкото друг лекар, който току що е дошъл на работа?

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 12:43 от ston2000

# 234
Здравейте и от мен Simple Smile
Ох за спането и аз не успях да спя като хората тази вечер, гърба ме болеше кръста също ама няма какво да се направи. Само се въртях като шило #Crazy
Ние днес ще си поръчаме креватчето и след 2 седмици би трябвало да пристигне, вече нямам търпение да си спретна всичко и да съм готова newsm68
Асе ще чакаме новини от прегледа днес Hug
Това за сега от мен лек ден на всички Peace

# 235
Ми освен да взема клизма да си направя newsm78 Аз преди си правих като не бях бременна и помагаше. Срах ме е сега да не е вредно, чували ли сте нещо по въпроса????

# 236
Асееее, мноого благодаря за усилията и ще чакам напътствия  Hug  bouquet
беба пробва ли круши?дуфалак?

# 237
Здравейте, мили мами! Аз не знам кога ще мога пак да пиша, защото от днес не съм на работа, а у дома още нямаме интернет. Та сега съм в офиса за последно. Донесох си болничния лист, дадох си ключовете на новата колежка и КРАЙ!
Иначе днес при доки бая си почаках. Имаше доста мами. За съжаление заедно с болничния не ми дадоха обменната карта. Не знам защо. Казаха ми, че ще ми я дадат на 25 август - тогава  те се връщат от отпуска и пак имам час. Не знам, ядосах се доста, защото до 25 има доста време, а аз исках да съм си спокойна и всички документи да са си в мен. Лоша работа Sad
Стон2000, блазе ти, че нямаш киселини! Мен постоянно ме тормозят и даже в момента ме изгарят отвътре! Много е гадно, дано отмине скоро! А и тъмната линия на корема ми си я имам отдавна...
Данип, представих си как си се катерила по скалите като някое козле Simple Smile Браво на теб, въпреки че аз едва ли бих се осмелила с тез моите килца.. Онзи ден, ама няма да се смеете  Joy се опитах да седна на детската люлка зад блока. Там си посядам често, ама този път не стана! Та даже се заклещих... hahaha

# 238
Асето ме посъветва да си направя!Каза че не било вредно  но мен ме е шубе EmbarassedИ за това не съм прибягнала до там но положението взима да става нетърпимо и ако и при теб е така си направи!!! Hug
Охх аз си полегнах уж ама не ме свърта прозявам се,тялото ми е толкова уморено а не мога да заспя ooooh!
а тоя дуфалак  го пих 4 дни и ефекта беше..........никакъв!!!

# 239
Привет мривет,
аz от три дни спя.Не zнам какво стана,ама спя..Чудя се и аz да вzема да потърся някъде такива бюстиета,че тия сутиените zа кърмене  Sick ,абе много гадно иzглеждат.А и със сигурност не са мой тип.И аz не се сещам да съм виждла,сигурно zащото до сега не съм търсила..
Шейли,аz не съм съвсем сигурна,че това,дето Сончето ти е иzвадила е девисил  newsm78 .Това и на мен не ми е поzнато,но със сигурност zнам едно,в софийско девисил каzват на целината.
И zа тия мускули,ужас.Аz явно съм била много zаблудена,zащото бях убедена,че при секцио точно ги местят настрани..А те ги режели  #Crazy .Това трябва да zначи страшна болка после,или бъркам..?А и въzстановяването  Thinking
Иринии,на прегледа дано е пораснала мъничката,та да спреш да се притесняваш  Praynig
Момиченца,много сте несериоzни с тоя zапек.И хемороиди ще си докарате,освен може би контракции.Плодове плюс активия всеки ден,ама упорито бе хора  Naughty ,иначе съм си купувала от аптеката едни бонбони,но май нещо били спрени от внос.Помагаха екстра,а аz съм много zле,като ме почне.Имам тука няколко,от БГ сега ще ви кажа ка се каzват,може да питате zа тях..Laxatol се каzват,много са ефикасни,наистина.Ако ги има,ще ми донесат и на мен.Дуфалака е пълна глупост,явно помага в по леки случаи.

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 13:24 от desi manova

Общи условия

Активация на акаунт