Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е състоянието на бременността и какви са рисковете?
Какви са мненията за коланите за поддържане на корема по време на бременност?
Какви са опитът и мнението на участниците относно силиконовите сутиени за кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е състоянието на бременността и какви са рисковете?
Една от участничките споделя, че бременността й е в напреднала фаза, като матката й е силно разтегната и изтъняла, което представлява риск от руптура. Тя споделя, че плацентата й е зряла, а бебето е голямо; въпреки това това не означава непременно, че белите му дробове са узрели. Лекарят й препоръчва тя да бъде наблюдавана два пъти седмично без оплаквания и болка, за да се определи най-добрият момент за цезарово сечение, възможно най-рано за нея и възможно най-късно за бебето.
-
Какви са мненията за коланите за поддържане на корема по време на бременност?
-
Какви са опитът и мнението на участниците относно силиконовите сутиени за кърмене?
-
Какви са опита на участниците със стъклени бебешки бутилки?
-
Какво е мнението за хирурга, който ще извърши цезарово сечение?
едва не родих в тоалентана а ефекта минимален!!Направо ужас!!Знам аз какво ще помогне амаааа "Млечна топла царевицаааа"
Миличка много добре те разбирам!Това си е кошмарна работа направо!!!Не се живее така!Дано по-бързо се оправиш!Свещичките се казват Ева Кю дано ти помогнат ако решиш да опиташ!Аз имам една цяла опаковка да пускам ли по пощата
!
.
ще пиша после, а сега ви желая хубав ден!
благодаря за помощта 
А коланът да е тежък... Ама той човекът сигурно знае по-добре от мен как трябва да изглеждат тез неща
Отлагам за следващото лято. С Виктор си възвърнах килограмите някъде след 6 месеца, а след това дори свалих още няколко - направо се върнах в ученическите си години. И всичко това без никакви диети - то аз по принцип съм си ламя. Затова изобщо не се притеснявам. А и първият път коремът ми изчезна още при самото раждане
Обаче да чукна на дърво изчезнаха и дано не се връщат.

се опитах да седна на детската люлка зад блока. Там си посядам често, ама този път не стана! Та даже се заклещих... 
,абе много гадно иzглеждат.А и със сигурност не са мой тип.И аz не се сещам да съм виждла,сигурно zащото до сега не съм търсила..

,иначе съм си купувала от аптеката едни бонбони,но май нещо били спрени от внос.Помагаха екстра,а аz съм много zле,като ме почне.Имам тука няколко,от БГ сега ще ви кажа ка се каzват,може да питате zа тях..Laxatol се каzват,много са ефикасни,наистина.Ако ги има,ще ми донесат и на мен.Дуфалака е пълна глупост,явно помага в по леки случаи.