Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 44

• 57 794
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Пепи - бързичко да се оправи малчо Hug.А за тортата - реализирала си идеята и още как Peace Peace Peace
Виолетблу - супер шоколадово изкушение си спретнала.Мисля, че ще стигне - все пак е за почерпка не за.....огрухване Wink.Вторият утаж на подпорки ли е newsm78
Диантус - прекрасна ти е тортичката.Не напразно си я харесваш.Честити ви ходещи крачета Hug
Пина - чудесен спам Wink Hug - взъхнових се, ама реализация от мене Нъцки hahaha - само розички от шоколад съм правила и далеч не толкова перфектни.
Мимито - чакаме цялата тортичка Wink.Успех в направата Hug

# 166
Извинявам се,че се повтарям...
Някой знае ли как се работи с готовия марципан от МЕТРО?   bouquet

# 167
Лилка, албумът ти е личен и иска парола.Не се вижда.Би ми било интересно да видя тортите ти!
А за идея за торта-ами кажи на каква тематика ще бъде, за да знаем какво да ти предложим?

# 168
Извинявам се,че се повтарям...
Някой знае ли как се работи с готовия марципан от МЕТРО?   bouquet
Единия е готов разточен. Само си развиваш рулото, позаглаждаш го и покриваш. Моя позната го купува и ме вика на помощ да покрием тортата. Нямам идея какъв вкус има. Покриването стана лесно. Не сме го оцветявали.
Купувах от другия. Неразточения.  Преди Великден беше.  Вече няколко пъти казвах че лично аз не бях доволна. Лепнеше ми, има един дъх, който не ми допадна. Малко е като количество. Скъпо излиза. Повечето го изядоха децата, тъй като не стигаше за нищо. Аз само си играх с него. Стоеше ми зърнест за фигурки.  Но, всичко си е въпрос на вкус... На теб може да ти хареса. Няма причина да не се оцветява. Някоя от мамите беше го ползвала  и беше доволна. Дано да се включи и да каже повече. Повече от това не мога да помогна.

# 169
Пущам си пак въпроса, явно Пепи не го е видяла, ако някой друг знае нека сподели.

Пепи тортата е станала много добре, А мен ме интересува как си направила надписа отстрани? Това моделираща маса ли е или нещо друго?

Извинявам се за въпроса но не знам  newsm78

# 170
Estell, Vanushka, Pina, Пепи, Silrai, Van444eto, Бъни благодаря ви момичета за думите   bouquet

В обратен ред ще кажа...
Бъни, вторият етаж е на подпорки. Боднах от дървените шишчета седем парчета, но нощеска ме загложди дали ще са достатъчни днес newsm78
Ванче лъска от олиото. Вчера я снимах веднага след последният поставен детайл и 30 мин след това вече беше доставена. Не знам дали и тази сутрин е лъскала така  Thinking
silrai, ако не ме лъже паметта (остарявам вече и забравям някои неща) точно ти пусна линка на edna от youtube. По този метод ги правих. Много време ми отне като за първи път на калии, но им хванах цаката и следващият път ще бъда по-бърза  Mr. Green

Убедих се, че с бял шоколад се работи по-трудно...

# 171
van444eto,благодаря ти.Взех и от двата,уж за по-лесно,пък ще видим...
Тортата си е за в къщи,та ако не стане според очакванията... newsm78
Така ме запалихте с тия торти,че едва дочаквам да изядат предходната...и се хвърлям на следващата... smile3508

# 172
  • Варна, морето и сините вълни!
С риск да ме намразите пак ще питам - трябва ми картинка за торта(вафлена коричка) детето си е харесало кола - ферараи и на заден план се виждала старинна къща. Цял ден ан работа се ровя в нета и не съм видяла нищо подобно! Някой може ли да помогне?

# 173
  • Пловдив
Пущам си пак въпроса, явно Пепи не го е видяла, ако някой друг знае нека сподели.

Пепи тортата е станала много добре, А мен ме интересува как си направила надписа отстрани? Това моделираща маса ли е или нещо друго?

Извинявам се за въпроса но не знам  newsm78

Сори, ама покрай малкия нямам много време.
Да, буквите са моделираща маса. Правени са от фитилчета Wink

# 174
Скъпи златоръки Hug,

Освен че правите страхотни торти, имате и прекрасни идеи. Затова моля ви Praynig най-сърдечно за помощ. Другата седмица ще правя торта за пълнолетие на големия син. Той не е наясно какво точно иска, но трябва да е трансфер. Помогнете! Приемам всякакви предложения и идеи.

Благодаря  bouquet

# 175
С риск да ме намразите пак ще питам - трябва ми картинка за торта(вафлена коричка) детето си е харесало кола - ферараи и на заден план се виждала старинна къща. Цял ден ан работа се ровя в нета и не съм видяла нищо подобно! Някой може ли да помогне?
Третата снимка е нещо такова. Ако съм разбрала правилно, де. Виж и нататък. Ти си избери колата, пък къщата винаги и отвсякъде можеш да избереш. ЕТО

# 176

и аз да дам малко
http://www.vistawallpaper.org/vista-wallpapers/ferrari-f430.jpg
http://snimki.automedia.bg/images/gallery/26/big1210768337_mini- … ifornia-hr-02.jpg
http://image035.mylivepage.com/chunk35/764208/544/ferrari-f430-spider-10-1152.jpg
http://www.favorisxp.com/fond-ecran/voiture-cars-wallpapers/ferr … ri-wallpapers.jpg
http://cache.gawker.com/assets/images/12/2006/09/Ferrari-599-GTB.jpg
http://bi4download.wordpress.com/files/2006/10/ferrari_foto_.jpg

само двете са пред стари къщи, но пък другите снимки са с високо качество и ще станат добре на торта.

# 177
  • Варна, морето и сините вълни!
Третата снимка е нещо такова. Ако съм разбрала правилно, де. Виж и нататък. Ти си избери колата, пък къщата винаги и отвсякъде можеш да избереш. ЕТО

ПЕПИ, има ли въпрос на който не можеш да отговориш? Много благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

Пина и на теб мерси!  bouquet  bouquet

# 178
van444eto, страшна си,направо енциклопедия...
Аз пак имам питане: като направя марципан Варна,веднага ли трябва да се използва? Може ли да остане до утре например?И ако да,как и къде да го съхраня?
Благодаря ви предварително!!!  bouquet

# 179
Може, но веднага ( е до няколко минути) го слагаш в торба и завързваш, по-добре 2 торби и в хладилника. Може и 1 седмица да стои.

Общи условия

Активация на акаунт