През настъпващите АВГУСТовски дни, мама ще се ощастливи

• 14 012
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
koте да те питам, знаеш ли колко време продьлжават коликите? и кога почват горе долу при кьрмачетата

# 136
Лелеее нямате изчитане, не съм влизала днес, защото нощес пак бях със спазми и разстройство  Embarassed Е омръзна ми вече  ooooh!

Малкобуби кой бе мила те шашка и ти ги разправя тия ? Яаааа ги пускай по наклона всичките. Ама много се дразня на такива хора значи, ейййй яхвам метлата. Да кажеш, че с децата ти се почерня живота едва ли не , еми сорка ама не го разбирам. Все едно да кажеш, че самия ти си мега некачествена персона. Все пак децата са половината от нас нали и както сме ги възпитали, и научили, така ще се държат и с нас и с околните.#Cussing out Аз па да ти кажа няма по-хубаво нещо на света от това да си майка. Като се роди бебето ще си настроите един спрямо друг режимите. Домакинстването тогава спокойно може да остане на заден план, ако само на твой гръб лежи Wink А като порастнат децата е още по-готино, тогава спокойно можеш да си се вдетиняваш с тях колкото си искаш и  ignore2 на всички, които го смятат за нередно или смешно. Човек трябва да запази винаги и нещо детско в себе си. Със Стефи ни е супер готино да си излизаме заедно, да си ходим на почивка и да се занимаваме с наши си работи. Е не мога да кажа, че понякога не ме вади от обувките от бяс, ама все пак съм и майка и трябва и възпитание. Само че и възпитанието е въпрос на гледна точка. Някои смятат че като се пениш и викаш, и биеш и възпитаваш. Е да ама не, така се възпитава една агресия, която се обръща рано или късно срещу "възпитателя". А и пилиш нерви без да има ефект от което, децата от крясъци и злоба не разбират.
Пак се отплеснах  ooooh! Мисълта ми е следната, да си майка е най-прекрасното нещо на света и нито трудно раждане, нито плачливо бебе могат да променят това. А всичко зависи от светогледа ти, ако си оптимист, значи всичко ще е супер и трудностите преодолими, ако си песимист няма сила и събитие на света, които да те накарат да се усмихнеш и да видиш нещата по друг начин.
А и тоя български криворазбран героизъм ми идва в повече. То затова има една много сладка закачка: " Пари ми дай, акъл недей"

Верче супер си описала раждането. Наистина е най-неверояното преживяване  Hug

Ох като изчета написаното от сутринта ще се включа с коментар и по другите въпроси. Нали съм на всяка манджа мерудия  Embarassed

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 17:04 от Asija

# 137
Честита баРелинка Ния на Грациана!!! newsm51
Да е здрава и мнооого щастлива!А на Ани-бързо възстановяване!!!  love001
Всички бебоци са много сладки-пу-пу!
Аз днес бях на запис-тоновете на бебка са добри.Отчетоха се само контракции.В сряда пак трябва да ходя на запис.Много се надявам бебока да си тръгне сам да излиза,да не се налага да ми предизвикват раждането,ама то си е Божа работа.Само се моля всичко да мине и да свърши добре newsm17
И ние вчера сглобихме креватчето и днес се бях настроила,че ще остана в болницата,ама не стана.
Желая на всички леко раждане!Благодаря на Верчето за разказа-наистина звучи много успокояващо и вълнуващо-на човек да му се прииска да ражда. smile3503

# 138
  • Пловдив
Здравейте, мили бъдещи и настоящи мамчета августинки!
Днес ме изписаха и съм вече у дома. Прочетох милите ви пожелания за моя син Георги, които ме трогнаха невероятно много. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!  Hug
Все още се възстановявам и по-късно ще ви пиша подробности.
На всички очакващи много късмет, леко раждане и здрави бебета. На всички вече родили кураж в нелеката задача да си майка.  Peace
Страхотни сте, благодаря ви още веднъж от сърце!!!  newsm51

# 139
Моето бебе взе да мърда по-усилено най-накрая. Цял ден толкова лениво беше.

Наистина разказа на Верчето е много положителен и много ми стана приятно като го четох. И на мен много ми се е дораждало вече.

Каприз относно кърмата тук в Англия дори казват че може да се съхранява и до 24 часа в хладилника, но не на вратата, защото там температурата е по-висока.

# 140
Аааа сетих се още нещо  Mr. Green

Мартини мила защо ли имам усещането, че и вторите ни деца ще са на една дата  Flutter

# 141
За коликите   bouquet

Иначе, нали знаете, Инфакол, Еспумизан, Саб симплекс и разни такива...

Нашият таван в хола сега заплашва да се срути на друго място  Mr. Green Ама вече майстор няма да викам - купувам гипсово лепило и сама.

# 142
  • Лондон
Oх, да се отчета и аз докато почивам... днес съм много работна, ей!!!

Буби, те за всичко така казват, мила...  'Животът ти свършва' като почнеш/завършиш училище, след университета, като минеш 20/30/ 40/ 50/60, като имаш сериозна връзка, като се ожениш, като родиш...  Laughing И той верно че свършва в някакъв вид, но пък друг започва  Wink По-тъжно е ако не минеш през някои от тези неща...

Мартини, все повече имам чувството, че с теб заедно ще раждаме... към края на тази седмица ще е да знаеш Wink
Ако дотогава не се  откажа... Wink Още съм на фаза 'преговаряне'...

Селена, мерси много! Ще купя аз босилек тези дни пък дано помогне... и аз напоследък се шашкам бебето като не мърда ама тъкмо да се паникьосам истински и то вземе, че мръдне! ( понякога му помагам му с комбинация от сладолед, студена кола и AC/DC). Шашкам се и от това, че на този остров на никой не му пука какво точно става в корема ми (води, шийки, разкрития)... но напоследък съм почнала да го приемам като последната фаза на Survivor  Laughing - ще оцелеем - нали сме яки балкански моми!

П.С. Сега видях, че и Ася иска да ражда с Мартинито... Асе, в петък удобно ли ти е за родилната оргийка?

# 143
П.С. Сега видях, че и Ася иска да ражда с Мартинито... Асе, в петък удобно ли ти е за родилната оргийка?

АбсЕлютно ме устройва петъка  Mr. Green Ама плийз чукнете една жица или скайпче, да знам кога да тръгвам към болницата Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 18:14 от Asija

# 144

АбсЕлютно ме устройва петъка  Mr. Green Ама плийз чукнете една жица или скайпче, да знам кога да тръгвам към болницата Mr. Green

Да отиваме дружно тогава, но без право на отказване в последния момент!  Wink Друго си е като знаеш, че не си сам в напъването.  Laughing А и в петък вечер се ражда много добре.  Party

Този босилек го сварих, но ме е страх да го пия. Май доста време поседя във водата. Дали трябва да е топло като чай или може с лед?

# 145
 Cry ега пък се оказа, че лошото ми настроение и въобще това, че съм парцал цял ден е от температура - малко е засега - 37,3 ама не знам опасно ли е според вас?
обадих се на доктора и той каза да взема 1 аспирин или парацетамол, и ако стане по-висока да звъня за да ми изпише антибиотик..ама аз не искам антибиотик Cry..не е ли опасен за бебето?

# 146
Ани  и Бланш нашата кака е малко по-голяма, но въпреки всичко това винаги ми е бил най-големия страх - дали ще прояви ревно, дали ще се разбира със сестра си и все в тоя дух ( предвид и малко по-усложнената ни семейна ситуация) Успокоявам се с това, че все пак е разбрано дете, винаги ужасно много е искала братче и/или сестричка, много е грижовна към бебета и по-малки деца. От друга страна досега не е проявила никаква ревност и постоянно пита кога най-накрая ще се роди Вики. Другия момент е че не спирам да и повтарям колко много я обичам, че на майките сърцето е голямо и в него винаги има място за всяко едно от децата и, и ги обича абослютно еднакво. Обяснявам и че бебенцата понеже са мънички и самички могат само да пълнят пампитата, и за да не плачкат и да са спокойнички,  затова и имат нужда от мнооого гушкане и внимание. Но това не означава, че мама обича бебето повече. Дано има ефект  Praynig Ще се радвам да споделите и вие опит с вашите каки  Hug

Гице ми тя затова е бабина вода бе мила, щото трябва да я вземе някоя от бабите. Така ме открехна дядо поп Wink

Меги аз значи ще мога да мина за французойка, щом се връщам на работа Ноември Wink А тебе къде бе душко те откриха да ти обясняват колко е тежко да имаш деца ?  newsm78

Абе какви са тия енергийни вампири бе хора  ooooh! И какво те като са родили видиш ли да вземем да ги канонизираме за светци, че се справят с тоя ш..н живот, егати манталитета нашенски  #Cussing out

Бубе споко дарлинг аз едно денонощие поддържах 37.5 и вечерта се обадих на моя хомеопат, каза ми какво и как и се оправих. Страничния ефект беше, че така ми се припи биричка после чеееее едва се добрах до хладилника  Mr. Green А на беба взе, че и хареса (мамината пияница  Heart Eyes) Вземи си Парацетамол и Оксцилококцинум (май така се пише) и Алиум Цепа и утре ще си 6. Ако има с кой док да се консултираш екстраWink

П.П. И да ви кажа- днес от сутринта Стефи обяснява на мен и на играчките, че утре ще си имаме бебе. А ей сега ми се обади майка ми да ми каже, че ме била сънувала, че съм родила.

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 19:36 от Asija

# 147
Cry ега пък се оказа, че лошото ми настроение и въобще това, че съм парцал цял ден е от температура - малко е засега - 37,3 ама не знам опасно ли е според вас?
обадих се на доктора и той каза да взема 1 аспирин или парацетамол, и ако стане по-висока да звъня за да ми изпише антибиотик..ама аз не искам антибиотик Cry..не е ли опасен за бебето?

На този етап вече не е. Но ако можеш да си го спестиш, най-добре. И по-добре парацетамол от аспирин. И въобще не се вторачвай. Вероятно е нищо.

# 148
мерси за отг  Hug, ще пия и една Смекта, че и стомаха ми е нещо разстроен Confused
и аз мисля, че е нищо и не ми се иска сега от нищо нещо баш накрая...взех парацетамол и после пак ще си премеря темп...  bouquet

# 149
малко сьм ви сьрдита Sad Cry, на пьрва страница в протокола ние августинки 2008 мен ме няма Rolling EyesCrossing Arms забравихте ли ме или не сьм достатьчно активна Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт