LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 216
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Никога не съм се разписвала за известия  Thinking - и за поща и за митница ми ги закачат на звънците отвън, защото входа се заключва  ooooh!
Иначе чакам от 11 и 13,7, големи за през митница, но съм ги насочила да пристигат в провинцията.

# 781
Никога не съм се разписвала за известия  Thinking - и за поща и за митница ми ги закачат на звънците отвън, защото входа се заключва  ooooh!
за известие не се разписва.По правило известията се пускат в пощенската кутия

# 782
Аз също никога не съм се разписвала на митническо известие, даже от вас разбрах, че трябва. Намирала съм си ги в пощата, на земята във входа, в асансьора ... къде ли не

# 783
някой може ли да ми даде размери на блузка за момиче 126 независимо коя е .да добия представа за размера
Ако те ориентира за размера на 126  с такъв модел тениски http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-fille-prix-mini. … tegoryid=22918152 ето:
дължина - 45 см
ширина - 32 см
Дъщеря ми е на 7 1/2 год.

# 784
  • София
Ами по правило трябва да се разпишеш, за това и като няма никой вкъщи, ти оставят известие за пощата, където пак срещу подпис ти дават известието.

# 785
Мацки, който има да си доокомплектова форумските чаршафи, гледам че е поостанало тук-там по нещичко... може на някой да му свърши работа  thumbsup

Някой имаше тези чаршафи с пеперудите... как са като качество и материя? Доволни ли сте?
и АЗ ПИТАХ ЗА ТЕЗИ чаршафи,но никой не отговори.Пуснах тях,още едни много красиви с цветя и тези с животните вчера.Като дойдат(кога ли newsm78),ще докладвам.

# 786
  • Sofia
някой може ли да ми даде размери на блузка за момиче 126 независимо коя е .да добия представа за размера
Ако те ориентира за размера на 126  с такъв модел тениски http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-fille-prix-mini. … tegoryid=22918152 ето:
дължина - 45 см
ширина - 32 см
Дъщеря ми е на 7 1/2 год.
Мерси!
Мойта е на 3,8г. и сега носи 114 тениски.та се чудех дали за догодина да купя пак 114 или следващия размер 126 Shocked

# 787
  • София
Ами по правило трябва да се разпишеш, за това и като няма никой вкъщи, ти оставят известие за пощата, където пак срещу подпис ти дават известието.
да четох, че така е по правило. Но явно не на всякъде спазват правилата  #2gunfire. В такъв случай, спокойно може да "забегне" известието и да ми върнат пратка като непотърсена  Sad. Добре, че вече ги пращам при родата  Crazy, в малкият град специално се обаждат по телефона  Mr. Green като пристигне нещо, пък и ми взимат 1,20 за голяяяям  Flutter кашон, не 4  Crossing Arms

# 788
  • Разпиляна във въображението
Аз също вече три дни се разправям за минус в картата. Вчера ми направиха разпечатка и всичко в едната табличка беше наред. След това ми извади друга табличка с блокирана сума. Днес вече всичко е наред.

# 789
Благодаря ви за отговрите момичета, успокоих се   bouquet Вече си мислих, че съм карък  hahaha

# 790
И аз чакам от 11.07.  и  от 23.07 от 11 със сигорност е над 2 кг и проверявам в централната поща. Но нямааа, дано скоро да дойдат че започвам да се притеснявам Sad

# 791
Днес взех колета от 11 юли, около 4кг. Получих анцуга на Адидас/мъжо не го е виждал още/, едни дънчици на Окау, две детски тениски, за мен две туники, и чаршафите с топката. Оф, много миришат, направо на овца ми мирише, и то бангладешка   Joy Joy Joy. Надявам се като ги изпера да се отвонят. Доволна съм от поръчката като цяло, остана ми само един колет-от 18 юли, но част от него е под формата на ваучър #Cussing out #Cussing out

# 792
  • София
Имам известие, най-вероятно за поръчката от 11.07.

# 793
  • София
Има ли смисъл да се притеснявам, че нямам известие от 30.07 ми е поръчката ?

# 794
Има ли смисъл да се притеснявам, че нямам известие от 30.07 ми е поръчката ?

30 юни или 30 юли ??

Общи условия

Активация на акаунт