Отговори
# 105
Аз СЪМ си на диета, бе слънце, ама рядко нещо ме изкушава. Оня път ония арабските сладки ми подействаха много ... как да кажа - апетито-възбуждащо... Тия масленки - не, а бонбонките бяха най - умишлено каляване на волята  Joy
За услугата ей сега ще ти пиша на лични, мерси много!   bouquet

За вечерята - аз съм на китайско тая вечер... без хляб, ама то достатъчно хранително. А утре - рибка в сметанов сос... ммм
Безвъглехидратната... пуста, много е трудна  Confused Sick
От хлябонеяденето и сладкоограничаването съм свалила 2 килограма.... за 3 седмици... пак е нещо  Confused

Абричка, и мен така ме избива... и имайки предвид, че само гепарда е животно (от семейството на дивите котки), което може да бъде опитомявано, ако се отглежда от малко... то тая история в първия момент реших, че е нереална... но няма как да е нереална, описана е в много документи.
Природата е неповторимо уникална!!
Love knows no limits!!!
 Heart Eyes
Лъвско гуш и от мен!!  Hug

# 106
етоо и вечерята от мен   bouquet

нещо май снимката не излиза затова -
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
крем супа от червена леща,плюс запържено зеле,картофен чипс и запържени пилешки гърдички  Wink
Бон апети!
  bouquet

# 107
Ох, умирам от глад!Не знам какво става днес,но ме мори глад,след бонбоните на Рали се наблъсках с половин Марс,после с една бисквита...Обаче ми се прияде още повече и като видях на Наира вечерята направо се побърках  Crazy То се видя,че с виртуална храна няма да стане и сега готвя една леща,която ще се превърне в къри.А може ли рецептата за крем супата от червена леща.Аз веднъж правих някаква,не беше супер лоша,но не бих повторила.И като съм тръгнала в тази посока - да споделите как готвите кафяв ориз (четох преди в Готварския форум,но да питам и вас за нещо лесно и вкусно).Мерси предварително.
Не съм видяла още за каква любов става дума в клипа,обаче навремето имаше едни книги на Джой Адамсън (беше ми идол за дълго време като дете, Кения ми беше мечатата и обмислях сериозно възможността да отида там да живея - това като бях на 10-тина години).Та тя отглеждаше и лъвове,и гепарди и после ги учеше да живеят в естествена среда.Много вълнуващи книги бяха.

# 108
Наира и аз съм почитателка на червената леща супер е често я готвя в къщи обаче я ядем в добавка с бял ориз. Simple Smile Simple Smile

# 109
И аз имам един пакет кафяв ориз, и оня ден също се чудех как да го сготвя, но нали съм на диета - ми сварих го, изпържих си 2 яйца и омешах ориза с яйцата и стана нов и уникален вкус за мен...  hahaha
Обаче.. яйцата изпържих в тефлонката без грам олио, ей така.
Боже хора, толкова трудно се свалят тия килограми  Whistling
Четох за синия балон от на Другарче статията... не ми се наема на такова нещо... а и парите не са малко...

# 110
Рали, спокойно.Ще ги свалиш.Намали калориите и се опитай да спортуваш нещо или ходи на дълги разходки.Аз си казах мнението за диетите - за мен най-добро е разделното хранене.Започнах по здравословни причини и покрай мен и майка ми,за да е по-лесно с готвенето, и за нула време тя свали 7кг без никакви усилия.Но и при разделното има различни течения и затова някои неща си противоречат.Аз съм последовател на Владимир Леви (малка зелена книжка) по съвет на доктора ми.
Този лъв е голям сладур.Ето още малко за него, семейството му и родителите му: http://es.youtube.com/watch?v=cvCjyWp3rEk&feature=related
Рени, как я готвиш червената леща?Аз я позлвам за едно друго къри,но го правя основно през зимата.

# 111
Рени31 и аз така с ориз,но днес речих нещо друго!  Simple Smile
Олд Спот ще ти кажа как аз я правя..значии...
Измивам лещатА,нарязвам една глава лук(малка) и настъргвам един малък картоф може и на кубчета и олиоо..
Слагам да ври на бавен огън...След това изчеждам лещатата в гевгир от водата(водата в която е вряла не се хвърля) .... и я мачкам докато стане на пюре... и пак я връщам във водата й ,и пак да ври... докато стане еднородна смес и добавям малка лажичка доматено пюре или лютеница..разбърквам ,махам от котлона и вече чак тогава аз лично и слагам сол и тн...
Надявам се да съм обяснила както трябва  Confused
  bouquet

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 20:33 от Naairah

# 112
Наира,мерси! Hug Ще въведа рецептата в употреба.И предишната ми беше подобна,но се слагаше и сметана и май затова не ми се понрави толкова.

# 113

Leila 1892, Sir Frank Dicksee 
Лека Вечер мили ми Арабелки

Днес и аз доста нерви пооизхабих напразно-от Случайни хора,които днес срещнах-а утре вече ще съм забравила....Тогава защо ли се ядосвам...мисля си че да си Чиновник-в България или във Франция е все едно-то е като медицинска диагноза,констатираща някакво Психо заболяване  #Crazy
Както каза една арабелка-да са Живи и здрави   bouquet Ама не предполагат че и по- шантави от тях има...

Да си отпуснем дущиците поне вечерта-то през деня е пълен цирка...
Поздравче за всички с нещо  ориенталско релаксиращо.....

http://es.youtube.com/watch?v=g6Sdx6LR7UA&feature=related

# 114
здравейте и от мен!
леле колко сте писали докато се боря с листовките, че и кормуване направих вече..... ей голяма съм пъзла и дано да ми мине страха, че идея нямам как ще го вземам това кормуване. а на всичкото отгоре днес нещо ми е доста замаяно, отпуснато, пия хапчета и след малко лягам и дано утре да съм свежа репичка, че как ще се гледаме иначе....
за близнаците на Събинка много се радвам че са на море. тук за деца е страхотна забава- вече има много детски кътове, и плажът и е хубаво нещо.
хайде лягам, а утре ще чета от предната тема и ще пиша!

# 115
Добър вечер момичета!  Hug

Аз се поизгубих малко...вчера щях да пиша, но ми беше спрян нета - забравила съм да го платя....  ooooh!

Много сте писали пак!  ooooh! Laughing

Найра, тука съм тука съм!  Hug Как си ти? Май нещо бях чела в постовете ти, че ще ходиш да учиш в Кувейт....какво искаш да следваш? Извинявай, ако се повтарям, но напоследък не мога да следа толкова мн редовно темата.   bouquet

Амалче Разочарована съм от момчето.  Confused Не ми е по сърце нещо много много....май не трябваше да избързам ама нейсе...  Rolling Eyes
Ти как си? На колко месеца стана вече бебчето в коремчето ти?  Hug Heart Eyes

Лили Вярно ... целия арабски свят е луднал по този сериал..особено по Моханнад.  Laughing Какво му харесват толкова не знам. Един път говорихме със сестра ми за това и тя ми вика: "ами како те харесват светли мъже, защото малко имат такива...ние с тебе как харесваме тъмни и тъмнооки  Mr. Green "
А преди няколко дена гледах клипа на Рола Саад  Sick , в който участва Муханнад (Къванч).
А за Сузан Тамим  Shocked нямам думи..много лош край. Дали е бившия й мъж извършителя?  Thinking Аз съм слушала нейни песни не ме е впечатлявала особено.  Rolling Eyes

Варненки как мина среща 2 ?  Simple Smile Кога ще е следващата? Вени кога идваш във Варна?  Simple Smile

Дала Мерси за поздравчето  Hug това ми е една от любимите песни.  Heart Eyes Изпълнява я азербайдажанския музикант Алихан Самедов, а текста който е на турски също е мн хубав...пее се за раздяла. И заглавието на песента означава "ти не се завърна".

# 116
Дезърт Принцес да правилно там искам да отида да уча за учител с арабски и английски,иншаАллах да стане Simple Smile

# 117
Добър вечер,момичета  bouquet
Най-сетне да поседна,днес само домакинствах Winkмогло е да си го спестя,като гледам какви блюда сте спретнали тук Mr. Green
Найра,похвално е че на твоята въЗраст умееш да готвиш.АЗ сигурно и досега нямаше да мога,ако моята половинка не ме бе научила EmbarassedИ ние сме от феновете на червената леща,а също и на турсакта кухня  chef.АЗ я купувам от блиЗкото турско магаЗинче и човекът ме Запомни вече с таЗи моя червена леща,щото все искам голяма опаковка Laughing
Амал,мисли поЗитивно и раждането ще мине добре  bouquet
Дала,,все хубави картини иЗбираш.
Олд спорт,раЗкаЗът zа пустинята от миналата тема бе прекрасен Hug Лек път.
Днес,докато гледах преЗ проЗореца,видях едно малко момченце до контейнерите За боклук ,което първо отвори няколко от тях,а после дори влеЗе в единия.Стана ми тъжно Cry
Спокойна вечер

# 118
Извинявам се за спама  - Далка, страхотна мелодиика, и още по- невероятни снимки!! Колко египетски неща видях!!! И на тоя музикален фон... един клип изникна в съзнанието ми...  Cry Cry благодаря ти  Hug

# 119
http://www.youtube.com/watch?v=eh0gMKQhWbU
Момичета виж те този клип, на някаква арабска певица Салма сниман в България  Shocked
На мен не ми хареса като ниско бюджетен ми иглежда  Grinning
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт