Отговори
# 90
Магде,  като те чета не са ти се струпали малко неща на главата, та не ме мисли мене моето са бели кахъри, (благодаря ти за огромното търпение да ме слушаш и да даваш съвети  Hug) ако с нещо мога да съм ти полезна по комшийски само кажи и тичам по чехли  Wink, а  баба и внук да оздравяват бързо   Praynig 

Близнаците или иначе казно моряците хубаво да си полудувате на пясъка и да се изкъпете в морето по веднъж и за мен, много мило ми стана като си ги представих двамата сладури на плажа, кой зае какви емоции са били при първата им среща с морето   Heart Eyes

# 91
Добро утро, мами! При все, че не съм интелигентна и водя млади мъже в страна .... де ги, аз само един искам да доведа, за екзотични преживявания .... все пак си подволявам да пиша в този форум... 

Даже и кафе ще ви почерпя...

А това до снимката е калкулатор... от 3 часа сабахлента се чудя аджеба какво е това. Ех, ако поне малко страната ни ни уважаваше. Как така от сума години работа с хора с увреждания, които никой не иска да погледне и след редовно плащане на данъци и кредити сега станах сексуален маниак, при това не интелигентен, но то знае ли човек в тази жега къде ще го избие?   

Пожелавам ви лек и усмихнат ден и се помолете за мен! 

# 92
Добро утро и от мен

Кате горе главата, още малко остана, ще се предадат тия чиновници, къде ще ходят   Hug и понеже ме изпревари с кафето - от мен една скромна закуска.

Хубав и успешен ден на всички  bouquet

# 93
Абра, закуската много ми се ослади, мерси!Ето нещо за подслаждане и от мен (Рали, не гледай)

Кате, абе ти въртиш бизнес с млади екзотични мъже, признай си, че ги вкарваш масово в страната, за да развличаш населението! Майтапът настрана, обаче, ако наистина се занимаваше с нещо такова, сигурно нямаше да имаш никакви визови проблеми...
Магде, мерси, ще погледна сега клиниката.
Теди, по-добре ли си? Ще погледна сега и морските снимки на твоите девойки, както и линка от вчера.
Лили, влезнах в другите албуми и видях и твоите принцеси, много са сладки, каката каква е красива с тази дълга коса... Heart Eyes

# 94
Олд спорт какви са тия сладости сега  Shocked аз съм станала в 5 часа да пека пълнозърнести хлябове и да бера репи и марули, изкривих си ножа под ъгъл 90 градуса да нарежа колбасите на тънки резенчета, само по 2 калории  Mr. Green за по-диетично и ти сега ме бойкотираш с разни сладости  Crossing Arms като е така ще си взема по два пъти от всичко, та да видиш дали е хубаво да правиш така  Joy  Hug

# 95

За синчето на Амалчето и неговия рожден ден -един закъснял подарък,но пък от сърце-да бъде здрав и умен като Тати  bouquet

Кате М - ее ама се ядосвам като те чета...добре бе -кво искат сега пък тия,защо не може мъжа ти да си влезе в страната,при теб?  Знам че бюрокрацията е Огромна-ама и ти не си от лесните-...Стискам палци да ни зарадваш днес ,утре с новината че вече си е в къщи.

Другарче-мерси за сайта със снимките на България-майсторско фотографско изпълнение-а като гледах Пловдив направоо....За балона в стомаха-и тук го прилагат ,гледах преди време репортаж на темата.....лично аз бих го приложила-мисля че е безопасен!

Абра-и ти като Катето не се предавай...Идеята която Магдето ти е подала не е никак лоша-ей къде е Турция

Видях снимките в албума -всички са много хубави

Лили-наистина -горката певица.Отишла си млада..какво е видяла все-пак толкова от тоя живот...И как може да се убие така човек-Зверове!

От мен музикалното поздравче днес е с едно изпълнение от Нотр Дам-Есмералда...ама в руския вариант е по-силно и добро.Дано да ви хареса
http://es.youtube.com/watch?v=Ele36V1_ECU
Notre Dame de Paris (Rus) - Belle

# 96
Добре, добреее, забравете за закуската, ето ви нещо диетично за обяд!

# 97
Олд спорт Аз и от тия ще си взема повечко, че като се ядосам много огладнявам  hahaha

Дала , благодаря ти за милите думи, Турция наистина е близо ама не знам дали ще успеем да се занесем там в срока на отпуските ни, аз съм лесна, пътувам само с паШапорт ама той трябва да вади виза, от работа се туткат да му издадат един документ,  Rolling Eyes и накрая -  каквото стане. Абе, да са живи и здрави всички служители във визов център на външно министерство и  много професионални успехи им пожелавам  Twisted Evil

# 98
Да са живи и здрави всички служители във всички визови отдели посвета и от мен  Twisted Evil Ве пак, като всяко нещо, и при тях има изключения и то какви:
В тази връзка се сетих за моето кандидатстване за виза за Мексико. (Апропо, днес стават точно 4 години откакто излетях за Мадрид, а оттам и за Канкун - чудно кътче от земята.)От март миналата година визи за там вече не ни трябват, алилуя!Но преди се пращаха документи в посолството им в Будапеща и се ходеше на интервю. Та реших аз значи,че ще ходя в Мексико.И започна едно ровене за изискуемите документи, едни притеснения.Информацията в нета беше извънредно лимитирана.Както и да е, приготвих аз каквото мислех,че е необходимо, изфалшифицирах каквото трябваше (в смисъл трудов договор с фирамат на баща ми и т.н.) и пратих по факса документите.След 2 дни се обадих по телефона и ми насрочиха час за интервю в посолството им в Будапеща.Скорострелно си стегнах една раничка с багаж и се метнах на автобуса София-Будапеща.След 17 часа бях там.Една приятелка на майка ми ме посрещна,заведе ме у тях, взех си един душ,пих едно кафе и хайде към посолството - остави ме тя някъде наблизо и забърза за работа.Аз обаче не го намерих посолстовото бързо,даже никак не го намерих.Времето минаваше,часът наближаваше,а аз бродех из този квартал и никакво посолство не откривах.Започнах да се шашкам и изведнъж се оказвам пред една ограда и гледам бг-то знаме.Викам си - ето тук ще ми помогнат,няма ка да не ми - нали са мои хора.Оказа се резиденцията на бг посланик там.Огледах оттук,огледах оттам,ни посланик видях,нито някой слуга..Обикалях, обикалях и като не намерих кой да попитам,поех в посоката,за която реших,че е вярната.Освен че не видях посланика,не видях и никой от обитателите на този квартал,който евентуално да попитам.Разгеле накрая съзрях едно магазинче,влезнах, купих си един банан (все пак да направя малко обороти да ги предразположа) и запитах къде аджеба е това посолство.В цялото си ошашкване изобщо не се сетих,че немският ще ми свърши много по-голяма работа,а пробвах на аглийски.Продавачката се измъчи (ама и тя не с есети да обърне на немски),обаче криво ляво ми даде някакви насоки.С два скока излетях от бакалницата и се понесох в указаната посока.Вече бях на косъм от закъснението.По някакво чудо успях да стигна до едни сгради,които приличаха на посолства.С рдаостно облекчение се приближих до една - но се оказа Колумбийското или Кубинското или някакво такова,но не "моето".Викам си: Няма страшно,те са един дол дренки,и моето трябва да е наблизо.Е, наблизо беше.На магия открих входа, поех си дълбоко въздух и с най-спокойната усмивка (иначе плувнала в пот) се заизкачвах по стълбите след не много любезната служителка.Бях май единствената кандидатка за виза за деня (все така ми върви).След кратко чакане ме прие консулът.Усмихнат,нисичък и с мустачки,на 30 и нещо.Заразпитва ме защо само момиче иска да ходи толкова далеч и т.н.Аз вложих всичките си ораторски умения,за да го убедя как се интерсувам от тяхната страна,култура (бях изчела де каквото намерих за Мексико) и как искам да прекарам 2 седмици там и да се върна в милата си родина,за да продължа да работя по трудовия си договор  Mr. Green Човекът лека полека взе да ми вярва,заприказвахме се за разни други неща и изобщо ударихме го на мухабет и шегички.Резултатът беше,че не само ми даде виза,ами ми я даде за цял месец вместо скромно исканите от мен 2 седмици.Толкова се сближихме,че си позволих да го критикувам,че не са отворили едно посолство у нас,а ни принуждават да бием път до Будапеща,за да вземем виза.Но ние толкова обичаме тяхната страна,че сме готови и на такива жертви...Човекът каза,че ще види какво може да направи по въпроса  Laughing Е, платих си 37 евро (или долара,не помня вече),прибрах си паспортчето и бумагите и се застягах да си ходя.Но консулът имаше нещо друго на ум и.... ме покани на обяд  Joy Ситуациятя беше доста деликатна, както може да се предположи, но в името на визата (пък и започвах да огладнявам) приех.Обясни ми той къде и в колко да го чакам и като първи приятели се разделихме.Стигнах до центъра,помотах се в един мол и в уречения час зачаках милия консул да дойде.Сега, ясно е,че можех да изчезна и да го пратя за зелен хайвер.Но сърце не ми даваше,пък и какво толкова - един безплатен обяд.А и знам ли дали няма да се ядоса и да звънне един телефон на колегите си у дома и като кацна на летището да ми кажат да си ходя обратно.Малко рисковано си беше....Дойде човекът, заведе ме в един модерен ресторант, похапнахме,поговирхме си и стана дума,че на другия ден си тръгвам и ще ходя на изложбата на Пикасо в не знам си коя галерия.Той си предложи услугите и колата...Разбрахме се за час и откъде да ме вземе на другата сутрин.Но честно казано на другата сутрин хич нямах желание да съм чак толкова любезна,а и той малко закъсня,така че аз се метнах на първия автобус и си спретнах една хубава разходчица из този прекрасен град сам-самичка и много ми беше добре.Е,имах леки угризения,но за кратко.Надявам се човекът да е добре и щастлив и от все сърце му благодаря за визата и за гостоприемството!Разбира се от туристическа визата прерастна в работа,но мисля,че с това не ощетих никой,даже напротив. Peace

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 11:12 от Old Sport

# 99
Здравейте мами и кандидат такива.   bouquet  bouquet Чудна закусчица, вземам си от всичко.     chef  Ще правя лебна, че отдавна не сме яли.

Кате Акхиал, не спират да ме изумяват тъпите бюрократи. Боже, боже, че то нали това може да се провери бе. Но както каза Олд ако беше вярно отма ти дават и визи и всичко.  Close

Мегли, ма как така в Германия точно има такива съставки в питейната вода? А па в нашата кой знае какво още има....По този повод четох вчера колко са изобретателни българските т.нар. бизнесмени, че ни продават сирене без мляко, колбаси с подправка с вкус на пушек, а за кремвиршите какво пишеше леле, направо се чудя какво ядем. Тез с екологичното земеделие са си най-добре. Hug

Лили, май на арабските певици им се случват от време на време такива тргаедии. Имаше още една дето преди години била убита. Еми ужасни престъпления винаги е имало. newsm78

Рени, спокойно ли е в Пакистан сега? Ох, кога ще свършат проблемите в този Изток?  newsm78

Светлето Зх, как се чувстваш? На мен много ми се пазарува, ама не смея още. Освен като мине още малко време да почна да купувам разни неща одеалца, чаршафчета, ама в оранжево и зелено та да стават за всякакво бебе Mr. Green, шишета и т.н. ама ще видим. Като знам в Сирия какви хубави бебешки неща има ми се иска да откскоча да напазарувам, но малко трудно.  Grinning
Страх ме е от раждането да ви кажа щото знам вече какво е.  Confused Сега слагали упойка, но от нея ме е страх още повече. Пък някои майки си плащали за цезарово.  Shocked

Ох, аз да ви се оплача: тая майка ми просто ми скъсва нервите всекидневно, нямате представа на какъв тормоз ме подлага по всички флангове.  #2gunfire Чудя се това бебе като се роди дали изобщо ще млъква нощем освен ако дай боже е поспаливичко като майка си. Praynig Незнам какво да правя, майка ми е, но не се издържа, пък и на мен сега ми е по-нервно от обикновено, та и не мога да премълчавам някои неща..... Crossing Arms

# 100
Амал , не се страхувай от раждането !
Още повече , че всяко е различно и 10 да ги имаш няма да са родени по един и същ начин .
Дано да е по бързо , че е второ все пак .
Аз втората , я родих най-бързо и май беше най-лесната от всички за гледане .
Днес съм го ударила на чистене , гладене и миене на прозорци , но едно око ще имам време да ви пускам .
На Катя , пожелавам успех за визата за Турция . Praynig

# 101
За диетуващите  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green :

Лили, страшно е наистина. И тук стават какви ли не престъпления, особено когато човек се забърка с неподходящите хора. Всеки успех иска жертви, въпроса е да се прецени колко големи са те!

Спортиии, спокойно, мила моя - не ме изкушават тези масленки...и други странности...Виж втората порция ме привлече.. взимам си от там (ако е останало след Абра, де  Mr. Green )
Хубаво си омотала мексиканеца, и още по-хубаво, че си се скатала на 2рия ден. Кой знае какви мисли са му минали през главата...  Twisted Evil
Я аз да те питам - кога пак ще ходиш до Гърция?? И мога ли да замоля за една услуга??

Катенце, аз пък тебе те мисля... стискам палчета!

Амал, майките са за това - да ни ядосват по малко Wink И моята някой път ме ядосва, ама предвид деликатното и състояние напоследък, я разбирам и се примирявам...  Simple Smile

Секси, купи ли дънките??  Party Сложи снимчица да ги видим...

Дала, прекрасна както винаги!  Hug

Дани, Абра ще ходи в Турция, а Катето чака виза за България за мъжа и...  Grinning

И от мен ЕДНА ХУБАВА ИСТОРИЯ... LOVE KNOWS NO LIMITS

bouquet

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 15:46 от Eye of Ra

# 102
пффффф Най-сетне приключих с готвенетоо... ПОсле ще ви пусна моята скромна вечеря да я споделя с вас  Simple Smile
  bouquet

# 103
Рали,бе ти един ден си на диета,после не си,аз как да знам.Иначе мисля за теб.И как можа да ги пльоснеш тия бонбони сега.Тъкмо се чудех яде ли ми се,пие ли ми се и ги видях и ужасно ми се приискаха.Не те е срам! Mr. Green Замоли ме за каквото искаш от Гърция.Утре трябва да ходя.
Наира, сподели я, и ако може засили, моля те, 2 порции насам, че последното нещо,което искам да правя в момента е да готвя.Мерси предварително! Laughing

# 104

Рали много хубава история ама колкото и пъти да я гледам все ме избива на Sob  ела да те гушна по лъФски  Hug

Общи условия

Активация на акаунт