Отговори
# 75
Lili значи викаш да вземе моя човек една химикалка на която са изтипосани популярните лица от "Нур", да си овеси един ключодържател с техни снимки на колана и демонстративно да го поклаща, а в ръка да носи списание със статии за сериала и така да отиде в турско посолство да кандидатства за виза, та белким му дадат поне те  Crazy

Олд Спорт то и да яхна метлата нЕма да ме пуснат да паркирам на покрива на външно  Crossing Arms, а чиновниците са царе да се скатават най-анонимно и като питаш "Щооооооооо не давате виза вие?  #Cussing out",  да викат "Ми няма да кажем щот е държавна тайна  Naughty "

# 76
От кога се каня да пусна малко новини от Дубайско...

Мин.вторник на 29-ти,ливанската певица Сузан Тамим беше намерена мъртва в апатртамента си в шикозния комплекс Джумейра Бийч Резиденс.

Сузан,31г е била наръгана с нож няколко пъти и !разчленена! от неизвестен извършител.
Приятели на певицта позвънили в полицията,след безуспешни опити да се свържат с нея.

Тамим дошла в Дубай от Кайро преди 9 мес,за а избяга от бившия си спруг и мениджър Адел Матук(ливанец).

Кариерата на Сузан Тамим започва през 1996,когато печели конкурса за млади таланти Studio Al-Fan .
След първия си развод,талантливата певица заминава за Париж,където сключва договор за 15 г.с продуцента А.Матук,след няколко месеца сключват и брак,а след по-малко от година,Матук иска от жена си да прекъсне кариерата,тя отказва.Пее в Парижки нощни заведения,готви нов а песен  с известен египетски музикант..
  Проблемите на двойката се задълбочават и Адел завежда дело срещу жена си за откраднати от сейфа му $350 00 и опит за убийство(колата му е обстрелвана с автомат,при посещението му в Ливан)
  Сузан бяга в Кайро,не може да се врърне в Ливан заради делата..Майка и често пътува да Египет,да подкрепя нещастната си дъщеря.
За спада в кариерата Сузан обвинява личните неприятности и липсата на късмет..
   Има данни,че певицата няколко пъти е ,,изчезвала,,,защо и заради кого-не се знае.
Всъщност С.Тамим прекарва краткия си живот между съда,полицейските управления и криене на неизвестни места.
  Все още няма арестувани за убийството на Сузан.Дубайската полиция разследва случая.

Сега,като търсех снимки,се сетих,че съм я виждала в реклама на козметичен продукт по египетско.твИначе не ми е известна,тъжен повод на науча за нея.

Хайде който е в лошо настроение,да види,че има и по-зле Simple Smile,визирам новината по-горе...Какъв е тоя живот...Маня за слава,игри на криеница...а и се сещам как се е издържала тази певица,както повечето певици Rolling Eyes

Абра-ми да опита хабиби,то какво остава Peace

Саратед-да,имах в предвид законен,регистриран в съда брак,не просто хартийка без стойност.

Шехи-доста прибързано се е омъжила Грит,на кой ли е била идеята само че Twisted Evil
Май ние,,,чужденките,,щом ни боцне сърчицето сме готови на всичко,любовта заслепява...А арабките стоят сгодени с години,има такива с 2,3 годежа...опознават си характерите,родителите го преценяват...и материалното полужение е от голямо значение.В Квартала на буклука никоя образована арабка няма да иде май,мда Thinking.

За Норт Кост май от Марина се дивеше приятеля ни.Ще се провери,сега виртуално,един ден иншаАлла реално.
Не знам,толкова места само в Египет искам да посетя...
В БГ също..а месец почивка на година не са достатъчни Sad

# 77
Божкее, Лили, пък аз мислех,че в Дубай не стават престъпления.А то бетер Мексико,бе  ooooh! Горката певица,какъв ужасен край.Вярно е,че има и по-лошо,спор няма.
Така е, Грит изобщо не знам защо се омъжи.Но е и вярно,че идеята не беше нейна или поне не е настоявала. Ама нейсе,като тръгнат на лошо нещата и нямат спиране понякога.Пази Боже!
Иначе тази Марина наистина е апетитно място.И аз не съм бръмчала из онзи край,даже в Алекс не съм била,но живот и здраве да е,ще кацнем и там.  Mr. Green
Абра, стискам палци за Турция да стане.Не виждам причина да му откажат и за там.А това с ключодържателя ме разхили много. Laughing
Теди, този временния брак,който спомена е май първата степен,за която говорех аз  newsm78 Я кажи , моля те, малко повече за него,за да проверя дали съм права.  bouquet
Рали, е не, това второто с лудите араби ме разби окончателно.Още ми текат сълзите от смях.Ще припадна просто.Ох, добре,че си ти, да ме развеселиш!  Joy

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 18:27 от Old Sport

# 78
Привет,момичета,да се раzпиша и аz в новата тема, Laughing
Поzдравления на патерици на малки и големи,които в последните дни имаха повод zа праzнуване.
Днес по новините каzаха,че в цяла Германия питейната вода е с високо съдържание на уран,което е вредно zа бъбреците,може да доведе и до генетични дефекти и т.н.,а zа вредата върху малките деца да не говорим Sad SickТа аz ,както обичам да си пийвам водичка,от днес минаваме на минерална Mr. Green
Лили,жалко zа хубавата певица,колко жестока смърт Cry
Ок,аz отивам на балкона,че силният вятър ми събори една саксия с цветя,ужас.
Лек ден на всички  bouquet

# 79
Чешмяна вода не пия от много години в никой край на света!

# 80
Ето ме и мен,да почерпя по един сладолед ,че в тази жега не се издържа.
Светле,радвам се да те видя ,гледам мъничко ти остава до срещата с бебчо.Как се чувстваш?Аз чета редовно,но ми се струпаха задачи и нещо нямам настроение за писане.На всичкото отгоре и по доктори тичам,че Махмуд нещо не чува добре,та му правиха разни изследвания..Ще се лекуваме до септември и ако няма подобрение ще махат третата сливица.На майка ми пък откриха някакви възли на щитовидната жлеза и искат да я оперират,та и с нея обикаляме по доктори.Имало някаква немска б-ца в Гоце Делчев,та тези дни и до там ще ходим.За сега Ливан отпада от програмата,свеки и тя се отказа да идва.Сестра ми са в Несебър и мойте деца ме подлудиха и ние да ходим,мъжа ми все още не е приключил задачите си тук и не може.А сама не ми се тръгва...Братовчед ми си предложи услугите,че и той е сам със сина си.Жена му ще си остане с бебето,ама и това не ме устройва.Зная си ,че точно сега ми трябва огромна доза търпение,ама на моменти...изпушвам.Поздрави и целувки на Мони. Hug
Кате Мар. Hug Hug Hug много съжалявам за това което ти се случва,но търпение и кураж.Аз сделки и условия не бих приела,но вие си знаете...все ще се намери вратичка от някъде.
Олд спокойно,така ведро звучиш винаги ,а сега душевно гадене(кой ли не го е имал),всичко ще си дойде на мястото. Hug
Теди    bouquet  bouquet  bouquet за смелата постъпка.Това са децата радост и мъка.Да са живи и здрави.
Снежке Hug и ти си знаеш,че ако си спокойна и усмихната и бебчо ще е такъв.
Поздрави и Hug на всички от Сабинка.
Абра,мисля те.Дано нещата са се наредили най-после.Между другото може и направо в Истанбул да се видите,там също няма да скучаете,а ако те интересува хотел съм насреща.
На всички много Hug

# 81
Магде  Hug Каква е тази немска болница в Г.Делчев.Аз съм в Банско, пък не съм я чувала.Дано да помогнат на майка ти и ако си доволна,напиши после набързо какво представлява болницата. Дано с изваждането на третата сливица спрат проблемите със слуха.Тези сливици само проблеми създават.   bouquet

# 82
здравейте момичета как сте? аз ви чета редовно ама нещо все сам заета.Деси много хубави снимки прекарват си децата добре в българия.Лили мерси за информацията интересно ми беше да я прочета.Голяма жега ох кога ще дойде любимата ми зима. Grinning Grinning Grinning.Кате и аз май скоро време ще посещавам англия.мисля да поработя там до декември и после в пакистан на почивка.Желая на всички приятен ден.Амал да ти е жив и здрав Карим да расте винаги щастлив и засмян.Да е вашата гордост.       и ЕДНА ПОЧЕРПКА ЗА ЛЕТНИТЕ ЖЕГИ ОТ МЕН.
http://www.hotelsinfethiye.com/haberresim/ice%20cream.jpg

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 23:46 от Дивиана

# 83
  • София
Old Sport,ето  един линк към доста детайлна информация относно процедурата, времетраенето и множество др. особености на т .нар "брак" - зауадж ель мутаа.... Sick  Sad
http://www.al-islam.org/al-serat/muta/

# 84
Теди, мерси!Ще го прегледам довечера,че излизаме сега.  bouquet

# 85
  • In a surreal moment!
Привет !
Аз се вясвам само за да предложа още едно интересно четиво за колежките ми с повечко килца -
http://www.eva.bg/content/view/1024/66/lang,bg/
Лекарката гостува на Ути и разказа за метода , впечатлих се и изнамерих статията .
Момичета има спасение , да имаше и парички ........много се замислих да знаете .

# 86
ХАЙДЕ ДА СЕРВИРАМ И ВЕЧЕРЯТА!!!  
http://i149.photobucket.com/albums/s63/zainaba22/DSCN0001-33-1.jpg

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 23:47 от Дивиана

# 87
  • София
Здравейте мами,
Качих няколко снимчици от морето.Качеството не е много  добро, ама като се имат предвид възрастта  и способностите на фотографките- все е нещо Wink

# 88
Рени , с тия маслини зеленки какви хубави пълнени маслини стават .
Чак ми се приядоха , а сиренцето и хляба и така са много апетитни .
Салатката в купата също не е за изпускане .

# 89
 Къде изчезнахте всички? Много рано си легнахте днес.
Олд,за болницата или по точно клиниката и аз не зная много.Не бях и чувала за нея,но се налага да я проуча...Ето тук може да погледнеш за какво става въпрос http://nk-gd.com/
Деси,една позната ми препоръча за майка и лечителка от вашия град.Става дума за Мормона-чувала ли си нещо?Аз се разтърсих и намерих доста доволни от нея,ако разбереш нещо моля те пиши.
Другарче,интересен е тоя балон,ама ем скъпичко,ем страшничко ми се вижда.Глад му е майката,ама и воля трябва.
Спокойна нощ на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт