Отговори
# 210
Гали, теста съм го чела преди мноого години, но съм го запомнила. Утре ще го напиша целия.
За интерпретацията... освен ще пиша кое какво означава, а всеки сам да си преценява... Утре  Hug

# 211
Добро утро, момичета!

Поднасям кафенце, но не толкова рано, че и аз късно се събудих. Снощи в 12 часа все пак пристигна нашият колега Марк с категоричното становище, че ако ДНЕС или УТРЕ няма ОС за визата, тогава няма проект за анти-тероризъм - и  това естествено не включва продажба на специални средства и обучение на щури хора и болни мозъци - знаем, има много аспекти - работа с млади хора и с властите, обучение, "общи нагласи" - колко е важно това, постигане на мир - в това Ирландия само колко опит има.... и ако няма ОК, тогава продължаваме борбата и оповестяването вече към институции. Ако няма ОК, утре сме във Външно Министерство... чак ми е смешно, но ще разберете ... по професия Марк е снайперист и се занимава с прихващане на мишени. Много хуманитарни мисии са оцелели, понеже си е вършил работата, на Марк е спайперист...мдааа. Ще иде във Външно. Не търсете връзка между тези 2 факта!    

А мен ме боли зъб зверски, но това е нервната болка - така - чак да се мога да си отворя окото както се казва, ме е боляло 2 пъти в живота ми - на първия проект в Нагорно Карабах и първия в Дагестан. Направо ходих с един джоб аулин и пак и пак... Оттогава си знам - здравият стрес и нерви, мен поне ме удрят в зъбите.      

Ей сега ще го поведа преди срещата във всички по- елитарни кафенца из София, където аз така и така сама не ходя.

Пожелавам ви лек ден и много усмивки! Целувки на децата!

Магде, къде заведе моят приятел и неговите батковци?

Олди, този Ванко като работех в него беше на 6 години. А аз за съм била на 25. Нали ще сещаш, децата как понякога имат идеи да се желят за лели, чичовци, братовчеди - който по-голям име любим - това е последната стъпка!  hahaha
Дала, какво има из Парижа? То ти в такава хубава част на Париж живееш - все едно си в "Арабция", както казва едното от "момчетата на снимката".

Рали, Абра  Hug Hug   

# 212

Safie, William C. Wontner                                                                  Entertainer, Salvator Valeri       

РА-много ме запали с теста.на лични ще ти пиша какви са ми усещанията -така както си описала мисленно пътя. Виж сега-една приятелка с триста зора намали втората картинка и ми е прати-ама мисля че и се губи чара-не е така жива.Аз не мога да намалям-...трудно ми е да се науча -хич не вдявам от техники  Joy  Дано модераторите проявят разбиране...ако ли не-просто ще спра с картините,кво толкова! Ей  сега да се разпиша тук и ще те чакам с нетърпение да ми кажеш за Теста   bouquet

Саратед-мерси за сайта.Много учасници сме имали и ние-силно се надявам в Художественната гимнастика да се изявим подобаващо.Аз още си помня лили Игнатова ,всичките момичета на Нешка-Златните момичета на българия...чак и тук още помнят.
Дано си върнем старата слава

Кате Мароко- какво има из Парижа ли-август е скука..само заблудени туристи.Студено е това лято тази година-горките туристи се разхождат все с дъждобрани ,а отдолу по къси гащи и тениски  Joy Joy Joy Ам за моя квартал си права -наричат го Еврабия на Париж   Joy Ама и всички признават че е най-колоритния ,запазила се е тази атмосфера,която вдъхновява Влюбените и Поетични Души!
И сега поздравче за всички с нещо любимо - алжирско

http://es.youtube.com/watch?v=u2cBMyWeHlE
SYRINE+HAMDI BENNANI
http://es.youtube.com/watch?v=m_INTll6CuM&feature=related
Cyrine Ben Moussa - Chahla

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 13:56 от dala

# 213
привет момичетаа!
моя изпит е в събота, тъй като предната бяхме на сватба и щях да лудна ако и на изпит трябваше да ходя.... а и в петъка излизахме на диско със сестра ми на концерт на Моранди! беше супер, но на другия ден ми се спеше много.
а иначе вече и курмувам усилено, в най-голямото задръстване. то във варна по всяко време е лудница, което е добре за да свикна с голямото движение.
Кате- едва днес прочетох статията която ми прати по скайпа. нямам думи просто, голям абсурд е това с визата!
Деси- води ли децата в аква парка, който се намира до Ст. Загора? не знам как се казва, но гледах снимките на един приятел и страшно ми хареса. било на 30 километра от града май, но предполагам че си заслужава пътя.
Ели- в неделя във варна се изсипа страшен дъжд. валя доста време, и накрая имаше страхотна дъга. не съм виждала толкова ясна дъга.
хайде да ставам че листовките ме зоват! чао от мен!

# 214
  • по пътеката
ей, отпускарки такива! newsm78
ели, успех ,ще вземеш изпита, после ще повозиш дружината с децата!  Peace
за дъжда, как искам и как не искам дъжд, искам да е хладно, но завали ли яко ми дупе за миене  и лизане, сега поне само прах мета и като ми дойде музата и малко вода да не е без хи4!  Mr. Green
ама толкова е хубаво да видиш дъга! Crazy
линда нещ о се разболява или я хвана яко алергията, а ние забравихме капките  в бг, нали там си беше без пристъпи, тука пък няма, да видим дали да не помоля някоя туристка към туниския вилает да ми ги донесе! да видим, 4е съм много дале4е от туристи4еските обекти,гадост и зараза! #2gunfire #Cussing out

# 215
Добро утро, момичета!! Как сте?

Заповядайте малко топъл шоколад и сладолед!

Вчера моят ден беше много ведър - поне успях да говоря с колегата ни Марк и няколко пъти по време на срещата той каза на българската страна "повече да няма откази на визи", "защо, защо този човек няма виза?". Сега ще идем за се съвещаем отново, времето минава, Абдел е тъжен и нервен, а леката артилерия - майка му и сестра му разглеждат едни картички и нареждат "защо не може да се влезе в тази красива страна?"

Другите подмятания и забележки, които арабките си обичат да нареждат, не искам да споделям!

Аз цяла нощ пак не спах. Тази наистина невралчина болка в зъбите ме убива. Цяла нощ!!
Днес ще си работя на закрито, че е като фурна още отсега.

Пожелавам ви усмихнат и ведър ден и продължавам да се боря!

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 10:59 от akhyal_katya

# 216
  • по пътеката
добро утро!  bouquet
кате, до къде я докарахте, има ли съгласие с консула или външно ве4е ? newsm78 ако не ти стигне марк от ирландия, да ти пратя един базукист от комшиите? обява за работа  да пусна ли, хахахаха? ходихте ли да правите възражение на отказа? Thinking
ти ме пита за шокитата, няма ги ехееееееееее! то да имаше един магазин да пренесеш пак няма да стигнат! работата е не,4е са опрели до нашите сладки неща , а да се покажат ,4е сме завърнали от европата!и 4е сме ги по4ели с внимание!и подаръци! отживелици ,когато европата е била с  главна  буква за стандарт и за ка4ество, но се оказва,4е и там се пука по шевовете! умишлено не взехме бг неща, за да няма пак плюене и сравнение, тоест да им затъкнем устите,4е в бг е лошо, бедно и смотано!затуй направихме снимки и репортажи от моловете и щандовете, моите любими за сирената, кашкавалите и млеката, а на мъжа от алкохолите и саламите!да ви кажа, най ме радваше,4е линда пропи боза, прояде сирене  (хадат, не е солено) без хляб и кашкавал витоша гризеше като ябълка цялата буца!  в бг поне не мислиш за яденето кое, какво да е, има избор!ей сега умувам над закуската й, като ги няма бани4ките "царица", нито закуски "браво"  или сандви4ите, малките пици,мини еклер4етата, охааааааааааааааааа! а се мятам ,4е няма време!
 да ви кажа от другия край на африката- който е кусал от домашния медец, все ще го сравнява с подарения! аз родния си го та4а, дори заради сиренето, домата и затопения хлебец!не знам дали ме разбрахте, но хаир да е! Hug

# 217
Здравейте,мили арабски принцеси!От доста време не бях влизала при Вас,много ми е интересно да надникна в живота  при Вас...Обожавам арабската култура!
Включвам се с молба за малко помощ,защото Вие сте по-наясно от мен,колкото и да се интересувам...
Открих си малко магазинче за бижута и сувенири в малко градче,тук,в България...И понеже ,както по-горе споменах,харесвам магията на Ориента,реших да го кръстя Мактуб-Съдба на арабски,доколкото съм запозната.Но колкото и да рових из нета за символ,пряко свързан с тази дума,не успях да открия нищо,освен надпис Мактуб на арабски,което,в наши условия,т.е в България,не ми върши работа...
Та ще Ви помоля за всякаква информация,свързана с Мактуб или Било е писано...Аз временно сложих окото на Хор,което е египетски символ и веднага тук ми намериха кусур,че едното нямало нищо общо с другото...
Абе,изобщо,искам да знам повече за арабската символика,ей такива неща...Надали някога ще успея да посетя Ориента,поне да ми понапълните душата...!
Поздрави и горещо благодаря!!!!  bouquet

# 218
Брей, тази тема наистина е доста отпускарска, върви лека-полека.Тъкмо нямах много да наваксвам с четенето.
Рали, щом е Бейлис - изпивам го веднага.Много обичам,а за по-късно предпочитам Джак с лед  Mr. Green Но не съм пила нищо от много време покрай това бебеправене.Накрая ще взема да се напия здраво и току виж сме направили близнаци...
Кате, смятам, че тази виза ще се превърне в политически проблем и очаквам довечера по централните новини да чуя,че са я издали най-накрая!Зъбоболът мори с мастика, остави го тоя Аулин (има отвратителни странични действия).
Дала,кой не ги помни Златните ни момичета!Аз тренирах 5 години художествена гимнастика точно по тяхно време и ми бяха идоли  Peace
Ели, стискам палци за книжката!Само шофиране му е майката,друго не помага ( за съжаление).

Ето малко музика от мен: това е Israeli Ethnic Ensemble, за който ви споменах,че направи грандиозно музикално шоу в събота вечер на джаз феста:
Бг-ската песен Изгреяла месечинка (записът е отпреди една година; сега момичето изпя текста на много по-добър български)
http://es.youtube.com/watch?v=spywfBi4Akg&feature=related

Две песни, с които отдавам почит на ромската музика и култура:
http://es.youtube.com/watch?v=cVsIFl53QRg&feature=related
http://es.youtube.com/watch?v=OHlH_kn3Vus&feature=related

Йеменско-еврейската песен:
http://es.youtube.com/watch?v=tH8RGZhgKb4&feature=related

И за десерт:
http://es.youtube.com/watch?v=I8s9YlRewFo&feature=related
http://es.youtube.com/watch?v=NMZdDOmACFM&feature=related

# 219
А ето тази египетска група отивам да гледам след малко  Mr. Green
http://es.youtube.com/watch?v=DN4gRJTZkQk

# 220
Добър вечер,момичета,къде се изгубихте?
Олд спорт,как беше египетската група на живо?
Днес,като ходих на паzар, минах покрай 2 малки момченца,които си играеха,едното ме заговори и ми каза,че много приличам на неговата мама LaughingМного приятно ми стана.
Сега се прехвърлям в готварския,ще търся рецепта за лаzаня  chef

До скоро Hug

# 221
 Tired

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 02:15 от makaui daniela

# 222
Belbey   Заповядай в темата на Хората Емоционално и Адресно свързани с Арабския свят

Аз лично много ти се радвам   bouquet   bouquet   bouquet-с теб Алжирските булки ставаме ДВЕ    bouquet
Има и още една...ама е срамежливка и се крие само в личните съобщения ...ама се надявам скоро и нея да приобщим към НАС

immortel - не съм много вътре в материала но скоро и аз любопитствах за нещо такова-носещо Късемт.Открих това Арабски талисман за защита и късмет http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?p=35355

Олд- къде си....разказвай .Интересно е много....Хареса ли ти

Ра- ама аз те чакам ли чакам за теста....То верно че не стоя тези дни на компа-Раян писка само за разходки ,ама не ми излиза от съзнанието теста ти...Не ме ответряй съвсем-пиши ми за него.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 22:35 от dala

# 223
  • Монреал
Здравейте сладурани!

Аз още не съм наваксала с мат'риала  Blush Гледам има нови мами тук, така че ПРИВЕТ на всички!

Аз се сдобих с нова работа  Whistling, дано да потръгне този път, че предната направо ми пушеше мозъка от нея направо  Tired Ще бъда нещо като офис координатор, и аз не си знам точното наименование, но е доста интересна и разнообразна работа.

Интересното тук е, че открихме един магазин, където продават марокански мебели, леко модернизирани са, но със всичкия блясък на Мароко - направо ми изкапаха очите и ми изтекоха лигите, такава красота беше. Обачееее, като видяхме ценичките и набързо се изметохме  Mr. Green Joy

Поздрави на всички арабелки и на всичките ви арабски и персийски принцове и на най-сладките дечица на света!!! Ето и една картинка за цвят и настроение:

# 224
Благодаря ти,скъпа  dala, смятам да си го принтирам и да си го сложа в магазина...Нали няма някакво отношение към религията... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт