Отговори
# 240
Eh dami kakvo po podrobno predstavqne da vi napravq -az sam novak v profesiqta omageni vse o6te nqma deca.V algir sam edva ot 5 meseca.Vse o6te se opitvam da si namerq mqstoto v v tozi svqt tai kato mi e trudni4ko i se nadqvam s va6a pomo6t da stane po barzo.Giveq v edna ka6ta sas svekarvami i dve ot sestrite na maga mi,te ug pomagat no si e druga da polu4i6 pomo6t ot svoi na svoqt ezik Simple Smile

# 241
Belbey, добре дошла и от мен!Дали има начин да пишеш на кирилица  newsm78 В началото на форума им аправила и там е обяснено как да се позлва кредор, в случай,че нямаш кирилица на компа.Пробвай. Иначе ми е интересно разказваш за Алжир, как попадна там, как се държат с теб роднините и изобщо всичко  Peace
Лили, хабибти, не мога да ти откажа, нали си масрея  Mr. Green Имам да върша куп неща,но понеже пак изчезвам по-късно и утре няма да съм тук, та трябва да се отсрамя. А как ми е горещо...Апартаментът, в който живеем в момента е супер студен през зимата, но представете си колко е горещо навън, щом и вътре ми е топло  ooooh!
Освен да разкажа края на първата част, друго май не ми остава...

# 242
Добре няма проблем за кирилицата. За роднините -те се даржат добре опитват се да помагат.Аз съм повече време с тях отколкото с мъжа ми,тъй като той работи в Сахара 4 за 4.т.е 4 седмици си е в къщи и 4 седмици работи.Всичко което съм научила за живота тук е от сестрите но понякога не ми се говори с тях;а съм сигурна че и на тях им писва да ми обясняват.Това е в общи линии Simple Smile

# 243
 Belbey -кажи какво похапваш там,харесва ли ти кухнята.
Как се запознахте със съпруга ти,от къде си в БГ?
Изобщо-всичко си казвай,ние сме любюпитни не е възможно да ни отегчиш с дълги и подробни постове Wink

# 244
  • по пътеката
нова комшийска булка, ихааааааааааааа!  Hug Flutterсамо,4е ми си дале4е, 4ак в алжер! Crossing Arms добре дошла в темата! Peace ти си ми посестрима и по местоживеене, хаха при свекито и сие! пупу, да не ме хваща зло! Praynig Praynig днес явно сме на амулетна вълна, но я да си пусна аз една за упокой на духа и джиновете! Praynig ooooh!
я, разказвай белбей! алжер ми е страст, съдба както и да го погледна съм си съпри4астна от много години с този град! кое  ти хареса там, харесва( ли града, хората? абе ще питаме и се готви за голям разпит като при кгб,4е много са любопитковците, а малко жените  от там!
после ще подкараме полеки4ка с паму4ец с въпрос4етата! айде,4етата да се събира, стига сте отмаряли по възглавниците и миндерите и кафенета! bowuu Crazy

# 245
Марси,Марси кво да ти кажа хората хич ги няма имам впредвид тези които ще срещаш по улиците докато отива за хляб.От зле до най зле облечени, но ако си перде като мен хич не им обръщам внимание.Повечето са с възпитание 0, но има и много интелигентни хора които няма да срещенш  на улицата, те са си в къщи или си джиткат с колата,в тч трафика им е ужасен все още не мога да се престраша да шофирам( знаели някой как стой въпроса с шоф. книжка, как трябва да си извадя тукашна, дали става с нормална Бг или трябва да имам международна)Марси, града е супер по специално през ноща направо съм влюбена в него даже се питам понякога дали съм влюбена повече в града или в мъжа ми(маитап).Струва си да се види!Марси дай малко инф. за съжителството със свикито че аз съм много нова! Целувки

# 246
  • по пътеката
знам ,4е алжер е много красив ве4ер, ей! Crazy перде съм и то дебело непрозра4но Crossing Arms ,ако не съм, досега да съм на светлинни години от вилаета!при свекито се трупа опит да си търпелив, да кимаш и да приемаш нещата философски, накрая и мемоарист можеш да станеш за живота  на локалите! Peace
за  каране, аз не искам даже, те ще ме карат да се 4еша постоянно и като ме притиснат две коли  от голям мерак ще ме  накарат да катастрофирам!  карат успоредно три коли на две платна, направо се 4удя как минават на боя, страшно е в столицата като трафик, задръствания, бипкания, нервозни кюфтета, абе кой спазва правилата да си дигне ръката! Crazy

# 247
Марси, то и аз съм си перде ама от време на време ми писва и ми идва да си хвана багажа и беж да ме няма чак в гории тилилеиски да се спра, ама нали сам си търпелива и все ощи съм тук.По въпроса карането аз нямям избор трябва да карам ако искам да съм по самостоятелна не да завися от тях- свекито и сестрите докато моичкият е на работа.а и тоя арабски ме обива за 5 месеца схващам но немога много много до го говоря,а френския и той го няма никакав абе аз съм си в голямо приключение

# 248
 Belbey   - тук си сред Свои   bouquet И християнки ,и мюсюлманки-но ...все с Любов към арабския Свят.Сега повечето са на Ваканция-но..важно е че Ни откри!Тук може да питаш за Всичко   bouquet

Лили- и аз не знаех че така казват-ама...това е статийка ,която открих.Лично аз нося ръката на Фатима и малко плочка с Богородица  -и странното е че си  закупих ръчичката  в Солун.Там гърците е знаят и е носят.....символиката е същата- Носи Добро!Нещо като образа на  Девата.Даже ,като мен ги носят двете...аз дори тогава не знаех че Фатима е свързана с Корана.
...Ама всеки си пише и говори каквото е чул! Аз знам че Господ сам пази.....всичко друго е Вятър!И все пак -в интерес на истината-  над вратата в къщата си имам синьо оченце...  bouquet В Алжир-нека и Белбей каже-над вратите пък видях Ръката...А в България-по Родопите съм виждала китка здравец със червен конец и синьо манисто !
Ти си по-вътре в нещата....   bouquet  кажи какво мислиш? ти носиш ли нещо  ,а на твоите кукли  слагаш ли нещо против уроки.
В Алжир на Раян му лепнаха нещо ..като дъвка на косата-...ама аз го изрязох! Дадоха му и гривна -черна праплатана с конци-...нея е пазя.А иначе-да!донесох си у дома нещо вода над която е четен Корана.Мъжа ми и детето могат да си ръсят от нея-аз не,понеже нямало смисъл.Аз пък си имам от България Светена вода-...пак същото нещо  bouquet

В чест на новата алжирска булка   bouquet Ама да знаете откога чаках някое момиче ,което да живее там  bouquet
       Algerian Girl 1888  Frederick Arthur Bridgman  (1847-1928)

# 249
здравейте арабски принцеси Hug
виждам че долу-горе всички сте добре Simple Smile
аз много не се спирам в нас,мойта приятелка от виена се върна за 1 месец и все сме нанякъде....
пък и напоследък нещо нямам настроение пак ме хвана някаква депресия ли какво и аз незнам Tired
утре заминавам за трявна,после етъра и така,поне малко да сменя обстановката,а и там е мн красиво
поздравявам ви с любимата ми песен,винаги когато я слушам мн се натъжавам,макар че незнам какво се пее http://es.youtube.com/watch?v=WvMuaKhLqW4

# 250
Здравейте на най - милите мами на света!   bouquet
Извинявам се за отсъствието, напоследък не смогвам нещо със задачите...

Далка, не съм те отсвирила, мила, в мислите ми си. Знам, че обещах теста, но нямах време - днес ще се постарая да го довърша... Извинявай!
За синьото око - в България също беше много нашумяло преди години, спомням си, че всяко момиченце се беше накиприло с такива очи. То и аз съм имала, разбира се. Сега забелязвам, че бременни жени или родилки слагат червен конец на ръцете си и на ръчичките на дечицата - против уруки...
Между другото - има нещо вярно в сините очи... Аз съм с такива и ми се е случвало да погледна някой внезапно, и той да се препъне, например. Не веднъж при това... Не знам дали е заради очите или съвпадение, ама понякога ме е страх и винаги (от суеверие, разбира се) поплювам дете или каквото там видя и му се порадвам, че... знаеш ли.....  Joy

Фуфита, заповядай при нас! Разкажи ни историята си - как се запознахте с твоето масри, от кога сте заедно?? Разказвай, разказвай, без да се срамиш... то тук всички сме едно голямо семейство!  Hug

Добре дошла и на Белбей!!  Hug

Кате, ако имам възможност - ще дойда и аз на Етъра. Ще ми е интересно да видя произведенията, а и обожавам това място...  Heart Eyes
Оня ден си купих стррахотно тюрбанче, а пък да знаеш как ми отива  Party Ако те засека на скайпа ще ти пратя снимка Wink

Уважиха и бг-ската музика и изсвириха едно кръшно хоро с двама бг-ри - на кавал и на тъпан - стана чудесен микс от наши и техни инструменти и хората от публиката даже му тропнаха едно хорце както подобава. Евала, братя египтяни!

Peace Peace Peace Представям си кръшното хоро, изсвирено от египтяни... бих искала да го чуя и видя!!  Party Ако намериш някъде техен диск или изпълнението - давай насам!!  Hug

Ето нещо от мен за настроение - ВОЙНА В ОФИСА

Докато да публикувам и 3 отговора... Дала, тъжна ми се вижда булката от картината...  Confused

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 16:05 от Eye of Ra

# 251
Дала, права си във всяка къща я има ръката на Фатима,това беше и първото което ми подариха-златна ръка на Фатима за Рд когато бях тук за пръв път.Дала по принцип си имам една машала която си я нося в портфеила и тва е.Много много гледам да не се кича със злато че си е страшничко тук по улиците за жена.

# 252
мерси Eye of Ra

# 253
СЕКСИ МОМИЧЕ Тази песен е много хубава бхебак ана ктир означава обичам те много а ето ти и превода на английски.Дано да ти хареса Wael Kfoury - I Love You So Much

I love you so much
My darling, stay with your shadow upon me
When my eyes are early
Put me to sleep and caress my hands
Make me forget in your hands
I long for you so much
My darling, let my heart carry us
And we'll fly away 

Where are you my darling I longed for you so
Return so I can see you my darling
I didn't expect this to happen
I thought you would make me forget
And I don't want you to tell me
Oh thief of my yearning

Your love still remains and I can't forget it
And cant separate while I am the one who loves you
Come back to me and stay by my side
I don't want anyone but you
No no one but you

# 254
reni-благодаря ти за превода-шукран Hug
мн хибава песен наистина ама добре че е на раб ски иначе нямаше сигурно да е толкова хубава Cry

Общи условия

Активация на акаунт