Отговори
# 135
Честит рожден ден на Близначките!!!  по една гривничка орт мен!

bouquet    bouquet    bouquet

# 136
  • сред маслини и портокалов цвят
Честит рожден ден на красавиците на Теди и на кавалера Карим на Амал! Да са ви живи и здрави! Много да ви радват, да растат умни, добри и щастливи! И много да се гордеете с тях!

# 137
 smile3518 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Banghead Banghead Banghead #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

АЗ НЯМА И НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ КАКВОТО И ДА Е БИЛО ПОВЕЧЕ В и ЗА ТАЗИ СТРАНА!!

# 138
smile3518 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Banghead Banghead Banghead #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

АЗ НЯМА И НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ КАКВОТО И ДА Е БИЛО ПОВЕЧЕ В и ЗА ТАЗИ СТРАНА!!

Кате!!! Успокой се, моля те!  Hug ТОВА ни е страната, и аз като Спорти се учудвам, че сега осъзнаваш... Нека мине малко време, в крайна сметка, ще намерите вариант. Омъжена си, като дойде и бебето ПАК ще настоявате...  Hug  Cry Миличката ми. Успокой се. С нерви бебета не стават.

Дезърт, и аз благодаря за превода. Аз я слушам не 13-ти, ами 313 път  Simple Smile Снощи дори мама си танцуваше сама на фона на песента, докато аз се борех с разни предразсъдъци....виртуални.

Шехи... май без да искаме и заглавието на песента отговаря на клипчето...  Confused

Честит рожден ден на близначките!! Теди, да са ти все така чаровни и непокорни!! Машала!   bouquet

Златните близначки или двоен образ на Великата богиня-майка от Алака-хоюк.

# 139
Кате, и аз да кажа - успокой се. В такава смотана държава изобщо не си заслужава да стоиш. Толкова много неща тепърва предстоят да ти се случат. Не си хаби нервите напразно! Разбирам да си ти отказали виза за Рая, ми то ...за наше село.Я се вземи в ръце!По целия свят има хора, които се нуждаят от хора като теб.Ще помагаш на тях!
Рали, и при мен бройката нарастна на много повече от 13...Отдавна не съм слушала нещо толкова красиво. Браво на Дала!
Теди, с радост ще се топна и в твоя басейн!

# 140
Олди, рая е това.... защо от няколко дена пиша "ти си земен рай"? Семейни сме, но понеже бракът ни е кратък и той е по-малък, а пък какво ли не.... и имиграцията към Бг била активна.... ЗАТОВА. Поне сега търси решение и ме успокоява. толкова години е имало неща и каузи и семейни условности, които са ме задържали в страната, сега ....ми е глупаво и безумно и тъжно и обидно, понеже не мога да си защитя интересите.... как може, как може, за работа с активен емоционален заряд и здрави нерви да съм нужна, а като гражданин на този "земен рай" да не мога да доведа значим за мен човек за месец.... при това - две много близки във времето влизания в страната. Сега мой колега е пак в Министерството. много ми е неудобно и това - да завися т хора и да обещавам какво ли не, да не стават нещата по нормален начин, а ....

Дала, прекрасна е тази музика!!

Саратед
, да са ти здрави, щастливи и чаровни блризначките и все така да те изненадват с различността си!

благодаря ви за милите думи......чувствам се нищожна. Поправям се сега: исках да кажа, че вие сте много много мили, ама аз СЕГА се чувствам нищожфна... не заради вашите думи, а заради случилото се.  "Земен рай" именно използвах иронично. Да, държавата и родината са две взаимноизключващи не неща за съжаление. Ще ми мине, но сега е период на буря в мен. Прегръщам ви. Няма да ви плача повече, за да не ви натъжавам и вас!

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 14:39 от akhyal_katya

# 141
Смятах,че "земен рай" го използваш иронично. Родината ни може и да е райско място,но (както и Рали преди каза) държавата ни не е. А не можеш да отделиш едното от другото. Мисълта ми беше, че все пак имаш варианти, а и винаги можеш да си дойдеш.На теб не ти забраняват да стоиш в страната. Не го приемай като края на света, защото не е. Спирам с опитите за успокоение,защото явно не помагам много  newsm78

# 142
Арабелки от Варна, в понеделник кацам на Златните с децата, ще бъда 3 вечери там, ако на някоя от вас и се отваря път натам нека ми пише на лични за да си уговорим среща Simple Smile

# 143
Тед, да са ти живи и здрави принцесите. Я кажи как смогвате с РД по 2, пък и гостите как смогват с по 2 подаръка.  Mr. Green

Найра, дали клипа е добър или не зависи от драматургията и режисьора. То е ясно де. Имаше и някои сериали заснети тук, част от тях, единият май беше египетски (египетските булки - ехо  wavey wavey). Но пък ама че е красива България. За жалост на Катето (днес на нея, утре на някой друг) е превърната в мащеха. А певицата е доста смешничка, то и тук има такива петоразрядни певици дето се силят да са известни.

Дезъртке, не се ядосвай, трудно е намирането на идеалния и то в подходящия момент. Я виж в Секса и Града колко време го търсят. Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 15:24 от amal

# 144
1. Ако младата жена седи на коленете на мъжа си, няма да пусне ветровете между краката си. (Шумерска пословица, записана на глинена плочка около 1900-1600 г.пр.Хр.)
Коментар: Досадно откритие, старо колкото света. 1 от 10 точки
2. Как да разведрим скучаещ фараон? - Сложете в лодка девойка, която вместо с дрехи се е омотала с рибарска мрежа. Пуснете я по Нил и поканете фараона да отиде за риба.
(Древноегипетски йероглифи от 1600 г. пр.Хр.)
Коментар: Става, всеки на мястото на фараона ще иска да лови риба. 5 точки
3. Трима търговци скотовъдци пътували към Адаба и тръгнали да пият. Единият е собственик на бика, другият - на кравата, а третият - на каруцата и товара в нея. Собственикът на бика се отказал да отиде за вода, опасявайки се неговият бик да не бъде изяден от лъв. Собственикът на кравата се отказал и той от водата, опасявайки се, че добичето му ще отиде в пустинята. А собственикът на каруцата се изплашил, че ще му откраднат товара. Така те решили да отидат за вода заедно. Докато ги нямало, бикът покрил кравата, тя родила теле, което изяло товара от каруцата. Въпросът е на кого трябва да е телето?
(Записано в 1200 г.пр.Хр.) Коментар: Въпреки че е древна, историята хич не е глупава, добре е завързана.
4. Сляпа с едното око жена се омъжила и живяла със съпруга си 20 години. Но мъжът й си намерил друга и казал на жена си: "Ще се разведа с теб, защото казват, че не виждаш с едното око". А тя го пита: "Нима си открил това 20 години след сватбата ни?"
(Записано 1100 г. пр.Хр.) Коментар: Шегите за съпружеския живот винаги са били актуални. 6 точки
5. Одисей е казал на циклопа, че името му е Никой. Когато Одисей със своите корабокрушенци нападнал на циклопа, великанът се развикал: "Помогнете, Никой ме нападна". И никой не се притекъл на помощ на циклопа.
(Омир, "Одисей", VIII вед пр.Хр.) Коментар: Дълго, но не е зле. 7 точки.
6. Въпрос: Кое животно сутринта ходи на 4 крака, на обяд - на два, а вечерта - на три? Отговор: "Човекът. В младостта си пълзи на четири крака, в зрелостта си ходи на два, а в старостта си се подпира на бастун". (Среща се в драмата "Едип цар" на Софокъл, около 429 г. пр.Хр.) Коментар: Това и до ден днешен е актуален анекдот. 5 точки.
7. Човекът е по-похотлив дори от магарето, само където кесията му пречи да го изяви. (Записано с египетски йероглифи в епохата на Птолемеите около 300 г. пр.Хр.) Коментар: Вярно е това. 8 точки.
8. Пътешествайки из своята империя, римският император Август забелязал в тълпата човек, който поразително приличал на него. И го попитал: "Случайно твоята майка да е служила в двореца?" Онзи отвърнал: "Не, ваше императорско величие, но баща ми имаше дълга служба в двореца".
(Написано в "Сатурниите" на Амброзий Теодосий Макробий около 63 г. пр.Хр.) Коментар: Това предизвиква усмивки във всяка аудитория. 9 точки.
9. Педант се опитвал да научи своето магаре да не яде и въобще не му давал храна. Когато магарето се гътнало от глад, стопанинът казал: "Колко жалко, точно се научи да не яде и взе, че пукна." (Известно от "Филогелос" - сборник на древните анекдоти, около IV-V в.пр.Хр.) Коментар: В днешно време този анекдот едва ли ще се котира високо. 1 точка
10. Когато придворният бръснар попитал царя как да го подстриже, монархът отговорил: "Мълчейки".
("Филогелос", IV-V в.пр.Хр.) Коментар: Гениално! 10 точки.

# 145
КАТЕ как може да му отказват тия добре ли са аз когато се ожених за моя мъж в Пакистан от посолството пратиха искане до българия за него за виза и причина писаха сватбено пътешествие те му дадоха виза за един месец и след това тук с акта за граждански брак отидох в паспортното и подадох за временно пребиваване разрешиха му за 6 месеца и после пак подаване за още 6 месеца после пак и така 2 години след това му дадоха постоянно пребиваване за 5 години как може така да му отказват нямат никакво право.Желая ти да успееш барзо. Praynig Praynig Praynig

# 146
Теди, да са ти живи и здрави хубавиците и да ти носят много радост!Весело изкарване на празника.

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 19:39 от magda_mm3

# 147
ПОЗДРАВ за всички, които разбират текста, за всички, които са влюбени... за всички, които харесат песента!  Heart Eyes
Mohammad Hamaki - We Eftakart (от новия албум)

Марсинка и семейството и са пристигнали благополучно в Тунис, Аллахмдулиллах!  Hug

Наде, много свежарско разведри методико-биологичните дълбини на моето съзнание...  Hug

Целувки за всички!  Kissing Heart

# 148
  • по пътеката
привет ве4е от  зноен тунис! над 50 градуса е! направо линда я удари от бахъра в летищата направо в луажа  без климатик, гадно и огнено! но сме живи и здрави, макар гроги от дългия път, но в добра компания бяхме поне в софия за което мерси много на катето мароко и тя е герой! утре ще 4ета и ще се вклю4а по- адекватно!  Hug Crazy

# 149
но в добра компания бяхме поне в софия за което мерси много на катето мароко и тя е герой!

Браво бе, браво...  Crossing Arms А ние с Близнаците не се броим  Crossing Arms  Naughty
 Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт