МАЙските слънца все така щуреят и в морските вълни беснеят!

• 13 829
  • 259
  •   1
Отговори
# 105
Ирка, за кърменето прекрасно те разбирам  Mr. Green Първите 2 месеца Тони буквално не се отделяше от тия пусти цици, че чак и памперси така съм сменяла.. картинката е  Crazy Ако не кърмех легнала в полусън сигурно щяха да ми се събират по 1-2 часа сън на денонощие вече 2 години и кусур  ooooh!
Ние, да чукам на дърво, врещене и тръшкане нямаме.. ама като видях наш'та мома Калина какви ги върши  Shocked Като започне нервна криза и блокира иии.. здрави нерви и търпение докато се напищи, че ни приема ни предава  Rolling Eyes Тони общо взето само започва с един много мрънкащ и почти разреван (на сила де) глас да повтаря до отказ какво иска.. със завишаване на интонацията  Joy Та докато на един от двама ни му писне да слуша или да мрънкоти  Laughing бикновено успявам да го разсеям с нещо .. да виидм докога..
За килограмите и ръстта  Blush мойто е 16-16,500 - 99/100 см .. И тежиииии.. откъсна ми се ръката да го мъкна 1 седмица като не искаше да ходи заради крачето, ама какво да го правя  Tired Сега мен ме боли китката, че не мога да го вдигна даже.. ама все успявам някак си..

# 106
  • Пловдив
Честита бебка на Ирка!!!! Да ти е жива и здрава, миличка и мнооооого да те радва! Много се зарадвах на разказа за раждането - всеобщото стискане на палци на палци явно е дало резултат  Hug

По въпроса за свекитата - мисля, че нашата избива рибата само с една реплика. Ситуацията е следната - веднага след раждането, аз изписана от болницата, Калина все още в кувьоза, аз рева по цял ден и си искам бебето - тя казва - Ееее, стига де, вие сте толкова млади, и други деца ще имате...
Даже не знам какъв емотикон да сложа на тая реплика...
Ред. - чак сега прочетох за свекито на Риен - ееее биеш по точки  Mr. Green то човек да не знае да се смее ли да плаче ли

Иначе за взимането на Калина даже се изпокарват кой да я вземе... и аз все съм гадна, щото не я давам много  Mr. Green Утре като идем на морето пак ще се почнат едни увещания да я оставя там, ама не ща пък... като знам как ще я разглезят и ще й променят режима... Щото да не мислите, че някой ще ме слуша относно режими  ooooh!

Благодаря за коментарите за снимките на гаджетата... Ама само на снимките са толкова милички, иначе главно се биеха, т.е. Тони налагаше момата... Постоянно някой от двамата ревеше или мрънкотеше  Crazy Абе с 2 деца не е никаква почивка. добре, че сестра ми се притече на помощ по средата на седмицата, щото нямаше да издържа  Embarassed
Гледам Духи е споменала за нашите нервни кризи... Кали я тресе якия пубертет и на моменти ми иде да се метна отнякъде... Добре, че го прочетох тоя Додсън, та сега се отнасям с разбиране към нея и се надявам да отмине, че не знам  Crazy Ама от снощи почти не е имала нервни изблици... аз го отдавам и на това, че много се стресира покрай гаджето Тони, че доста грубо си изразява любовта той Thinking Хич не беше на себе си тая седмица на планината тя

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 12:39 от змейковица

# 107
Какъв е тоя Додсън, я дайте линк...Да взема и аз да прочета и да се успокоя, че всичко е наред...
Змейковица, режим с казване не се спазва.Напиши го да видиш как влизат нещата в ред. Щото тогава няма оправдание, ами незнаех. ако и тогава не се промени положението , влизат железните аргументи в сила > или правиш каквото казвам, или дете няма да видиш!
Аз съм по-гадна.
Майка ми и тя се моли да й дам децата да ги гледа догодина, пък ние да сме ходили на море, но така не става. Все пак за тях, тя е една абсолютно непозната жена, която говори на странни езици.
Пак относно свекитата, моята е тресе треската вече от възрастта.
Майка ми не е обаче много по-очарователна- няма да пиша с подробниости, че може да чете, ще вземе да се засегне  Wink
При свекърва ми поне няма да са нервни и гладни.Ако оставя дете ме пита, кога е яло, кога е спало, тоест какво да очаква. И няма да ги разнася по цял ден, така че като си ми ги остави да трябва аз да ги нося.
Иначе свекитата нямат нерви, Ванила, поне не моето. Не търпи децата да вдигат врява или да плачат. Трябва моментално да им се даде нещо за утешение/ бонбон например/ .Или да се вземат на ръце.
Аз съм желязна в това отношение, може да врещи, колкото си иска. Ще стане обаче, както кажа.

# 108
  • Пловдив
rien, Таня Арк беше казала за книгата в миналата тема - Изкуството да бъдеш родител

Имам я на файл, ако искаш, прати ми мейл, ще ти я пратя Hug

# 109
  • София
 и аз съм на додсън тия дни  Laughing
ние сме във фазата на 'не'-то пък Sunglasses абе ранното юношество ги тресе, казал го е човекът Stop
остава да чакаме знаменитите 3 годинки , мир и любов и песни  Mr. Green

# 110
и аз съм на додсън тия дни  Laughing
ние сме във фазата на 'не'-то пък Sunglasses абе ранното юношество ги тресе, казал го е човекът Stop
остава да чакаме знаменитите 3 годинки , мир и любов и песни  Mr. Green

Само да не ги прескочат и да минат направо на 4..

# 111
Simple Smile
Радвам се, че книгата на Додсън е внесла яснота за поведението на дребосъците!
Но не спирайте само с нея - прочетете и другите две книжки! Те са още по-добри!
Аз съм взела още една, но все не намирам време да я прочета... Нали съм някакъв пълен кукумицин относно отношението с детето и възпитанието му. Все се притеснявам да не сгреша някъде, да дам най-доброто от себе си, та да се чувства добре и купувам и чета всевъзможна литература по въпроса... За това не го давам и много-много друг да го гледа. Щото хич не съм привърженик на типа поведение, с което повечето от нас са ни възпитавали.

Риен, аз съм останала с впечатление, че немските домакини са като Хитлер - всичко им е подредено като по конец и всичко да е на 6, та с разказа ти направо ме хвръли в недоумение....
Ирка, бързо възстановяване и повече помощ ти желая! Струва ми се, че Миа прилича повече на теб, особено в очите.

Ех, сега ще има едно мнооооого трудно заспиване, защото тази сутрин наш Николчо стана в 11:20! Обаче, въпреки това му се спи, пък същевременно иска да си играе... луд умора нЕма!

Лек неделен ден ви желая!

# 112
ние сме във фазата на 'не'-то пък
Ави е в тая фаза от как е проговорила...    #Crazy
Става сутрин и започва:не,няма,няма беееее и все в тоя ред до вечерта...и така месеци наред вече...незнам как да се оправям с нея...Едва от седмица две започна да казва да,ама е по-скоро случайност...Единственото ,което е да, е акото и пишкането...

# 113
  • София
иве, при нас пък действа принципа на обратното действие; пример:
искаш ли да папаш?
 - не!
 - ок, няма да ядеш, давам го на кучето / на някое детенце, което познава.../

и да видиш как прави наобратно и аз си постигам целта, весто да ме мотае Party

# 114
Привет от морето,ако си мислите,че сте се оттървали от мен-жестоко се лъжете Mr. Green.....но,като тръгнахме да изнасяме къщата насам,поне и лаптопа си взех...да се не мина,че мойто мъж помъкна де що има аудио-видео Crossing Arms.........и сега се ослушвам за малко по читав сигнал,че нещо слабичък нет-а.....ама на безплатното няма да придиряме...щом успях и снимките да разгледам/ама имаше пак големи красоти и деца хубави Peace/..
Ирка,много хубава балзъзката-кажи наистина прилича ли на Ел като малка?И  да знаеш,че ти пожелавам едно хубаво наспиване,закачай малката принцеса на цица и лягай да спиш/вече са ти го казали/,а каката я остави на свеки-все ще се оправят......като си спомня на мен в началото как ми се спеше............ ooooh!
Риен,явно конкуренцията е безмилостно жестока.......и не,че и аз нямам какво да добавя,ама нали поне живеем отделно/зесега/ и моята ходи от време на време на другия край на света,та се ядва........макар,че и по телефона е в състояние да ми скъси живота......На,теб пожелавам да съумееш да си запазиш нервичките,че явно ще са ти нужни.
Виф-че искам и аз такъв ремонт...много съм добра в харесването.....
Стайпърче,дано да не се е прецакало всичко,че си е голям ужас/на мен оня ден някой млад хакер ми беше разбърникал настройките,та едва не получих разрив на сърцето-понеже след буря беше и викам:айде отнесохме го  ремонта..../ама с повече упоритост и питане-успях да приведа машинката към нормална работа....

Да не забравя да докладвам за моите сладури-при нас вече е весело-едното диване/дребньо/ не мож го изкара от водата,другото-не мож го вкара.....ама всяко иска да си плътно до него и ако не успея да се клонирам,сигурно раздвоение на личността поне ще си докарам......таткото пък е в цикъл и трудно се говори с него...та почивката почва обнадеждаващо.... Crossing Armsдано поне да се понаспим,че тия дни от запивки и купони-време за сън не остана.....
Миленка/и другите дето ще идват насам/-очаквам включване.................,от Ники и Таня/дето съвсем ни забрави/-също.
Довечера ако остане време ще пусна инякое кадро.....да видите как  се гмурка един Ивайло в басейна/на дълбокото/
от мен Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 16:25 от Анонимен

# 115
Риен,със сълзи съм се смяла,то не че е за смях де...ама така си го описала hahaha Joy Миленка,твоята наистина я поставям на първо място обаче само заради тази реплика ooooh! Shocked

Аз само дето мрънках вчера Embarassed.До 2 не знам точно какво стана-губи ми се,но след това Миа спа два часа,яде,спа още три и това продължава цял ден.Ех,ако все така беше...Не мога да я събудя,довечера сигурно ще ни е забавно отново.

Имам много спешна и бърза питанка,мами.Имам вече мляко,кърменето върви добре засега,обаче гърдите са ми като камък ShockedТя не успява да изсуче и една трета от количеството и те си истават твърди.Това ще се оправи ли от само себе си или трябва да изцеждам?

Виф,благодаря ти HugАми как няма да съм щастлива-напускам болницата!!!И дори не преспах и една нощ там,супер.Много близо ми се видя паркинга обаче-ако можеше през целия град да мина да ме видят Grinning Embarassed.

Елла и Миа не си приличат изобщо-ама по нищо.Очи,нос,вежди,устни,дори мигли-всичко им е различно.Елфка приличаше изцяло на баща си,а Миа не знам на кой,ама ще приема,че е на мен LaughingВсъщност знам точно-нали си спомняте И Ти извънземното?Едно към едно.Такива пак дръпнати очи,голямо носле и дълги и сбръчкани пръсти.Дори и като реакции в началото са различни двечките.Вчера събудих Петър в 3 ужасно притеснена,че Миа не чува.Защото Елла се стряскаше буквално от всичко.

Ванилка,трява ви една баба като нашата-спи й се,не й се спи,слага се в леглото и й се чете и пеят песнички. GrinningА мама си почива.Няма какво да си кривя душата-само си почивам и ям.Към Елла нямам никаква отговорност,винаги има сготвено,дрехите са изпрани/от мен,за да ги разпределя както искам в пералнята,тя прави всичко останало-простиране,гладене,сгъване/.Слага ми се,вдига ми се...изобщо не мога да се оплача от жената.Помага с каквото може!

Ели,ох,миличка,дано да има начин всичко да се запази!Ще чакаме да пишеш,поне снимките,другото се прежалва.

Миленка,Духи,не знам какви боеве са били,ама снимките са страхотни!Много са сладки двамата,нищо,че хич не ви е било лесно.

И накрая за успокоение-не знам колко кг е Елла-12-13-някъде там,обаче е 87см също и на мен ми се струват нормални.Нали ги знаете-израстват,изостават,на етапи.

Люба,той и цикълът си има край-айде дано татито ви да излезе по-бързо от него и да се клонира някъде,щото и ти една душа носиш!А ние ще чакаме снимките в басейна,да не забравиш!

# 116
Ванилке,като я заплаша,че ще го дам на някой,тя взима яденето от ръцете ми и го дава сама...  Rolling Eyes

# 117
  • Пловдив
Ирка, изцеждай, мила!
Не бива да имаш напрежение, пък и сега все още се регулира млякото, добре е да има повече  Peace
Включи ми се на скайпа ако имаш въпроси - днес все още съм на линия  Heart Eyes
Пожелавам ви успех от все сърце и пиши, ако имаш проблеми

# 118
Е човек да не изчезне  Grinning

Ирка-честита ви радост,мнооооого щастие и късмет на всички!!   bouquet  bouquet  Миа е прекрасна и наистина ще прилича на теб,а ти все едно не си била бременна  Grinning супер снимки..

Риен-удари всички в земята  Shocked Люба отива веднага на второ място ,все пак нейната не е постоянно на главата и..А за чистотата и подредеността на немската домакиня-и аз имам такова мнение.Имахме едни приятели -от западен Берлин  Laughing там го видях това ,обаче личната хигиена беше на високо ниво,само дето в тяк с кокили трябва да влизаш  Rolling Eyes

Змейко-твоята..без думи.Ама не е единствена с такава реплика.

Люба-разби ме с тоя лаф,че си много добра в харесването  Joy Joy

# 119
И аз гласувам за 1-во място на свекито на Риен  Peace

Ирка, много е сладка Миа - прилича на теб. Аз също се изцеждах, като усетя че са твърди... и честно казано ми беше най-неприятното преживяване...

Люба, пусни някоя снимка да открием разликите  Wink /от банските/

Много се смях днес на Марти. Първо целува баща си преди да се избръсне, после мен и казва - Мама няма бада/брада/ После какво се завъртя покрай мен и констатира, че краката ми боцкат - Мама има брада на краката...  hahaha /ще ходя на кола-маска и съм си пуснала косми на краката/

Общи условия

Активация на акаунт