В Германия jodeln-уваме и тролеи сънуваме - тема 84

• 18 646
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Оу,мерси Татянка,спала съм някъде кат´си писала.Дааа...
Добре дошла,адашке   bouquet .И на години съм толкоz,а съм и бременна.Ей ти пълен комплект  bowuu
Ванче мамче,май по добре да не му говориш,ама хич,щом е раzвален(немския).Майката на майчиния,особено,като не zнае чуждия  Wink .

# 61
По въпроса за черните дъски се присетих-има специално фолио, което може да се залепи на вратичка на шкаф или директно върху вратата на стаята  Wink В детската им сложих такова, облепих 1 стар кухненски шкаф и бинго- рисува и дращи с кеф., а не ми заема място специална дъска. Единственият недостатък е, че по пода пада прах от тебешира.
Мамите с детските песнички, като се прибера и ще прося и аз дискове, предупреждавам. Mr. Green

# 62
Hallo,немски мами,реших и аz да мина между капките и да се включа в наплива от новодошлите  bouquet
Аz съм на 26 години,от Плевен.До преди 2 години бяхме в Хамбург,но се преместихме в  Берлин:lol:

Лек ден на всички  bouquet

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 23:39 от megli

# 63
Еха, наводнение от нови мами! Евала, че се престрашихте да пишете! Hug
Бая голяма тумба станахме с тумбачета. Най-скоро сме септемврийките - 4 на брой, после гледам Ванче-Мамче е за октомври, имаме за декември, февруари, така че ще обменяме опит.

# 64
  • Немция
Добре дошла и на теб, Мегли!

Днес май има бум на новите участнички... Laughing

# 65
Еххххеееее ама тука има някаква конспирация  Thinking Crazy много нови момичета. Е хайде на всички едно дружно добре дошли. Разказвайте повече кой как къде защо  Wink

# 66
Днес май има някаква форумска промоция  Laughing Добре сте ни доШли, моми4ета, вадете кибап4етата  Party

# 67
След опита на обяд детето да поспи се събуждам ей на преди малко. Mr. Green

Така-а, мамите, дето се престрашиха. Мата, понеже е под стрес, я няма, че да ви кажа тогиз аз.
С празни ръце не се идва! Бързо вадете платата с мръвки, дамаджаните с вино, кобилиците с мляко, стомните с ракийка и прочие кой каквото има на сърце.

Ако може утре за обед!

И тук всеки дава неписан обет, че всичко, което напише ще бъде що-годе по правописния ред!

Хау! Laughing

С което искам да ви кажа добре дошли! Hug

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 20:32 от Мамунката

# 68
Здравейте пак от мен,ще ми трябва малко време да науча всички имена,но ще наваксвам...Много се радвам че има и бъдещи мами  късмет на всички имащи или чакащи.

# 69
забравих да попитам имали някой от вас около Карлсруе....?????

# 70
Hallo,немски мами,реших и аz да мина между капките и да се включа в наплива от новодошлите  bouquet
Аz съм на 26 години,от Плевен.Допреди 2 години бяхме в Хамбург,но се преместихме в  Берлин:lol:

Лек ден на всички  bouquet

Хайде и аз да те последвам. Embarassed
Здравей те на всички. Аз съм на 30 години, от Бургас. В Германия /Кайзерслаутерн/ съм от 3 години. Имам бебе на 3 месеца.
Лека вечер на всички!

# 71
Удебелявам нещо в предния си постинг и давам допълнителни, добронамерени съвети на новодошлите:

- Има бутон "редактирай" (горе, в десния ъгъл), който е желателно да се използва до 24 часа след публикуването на мнението, а ако имате нещо да допълните непосредствено след публикувано мнение, то тогава ползването му е почти задължително.

- Има бутон "Проверка правопис" (третият поред, под мнението, което пишете). Моля, натискайте го, за да не ви натискам после вас. Peace

И трето! Не забравяйте кебапчетата! Laughing

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 20:03 от Мамунката

# 72
Ехааа,ха добре дошли на всички  bowuu

# 73
  • в сърцето на един мъж...
Бреее, къв е тоз наплив Mr. Green Ша идем мръвки явно Party

# 74
Ехее,докато 1 ден стягам багажите и толкова новодо6ли. Мегли,и аz съм от Плевен  Grinning, а след 2 дена живот и zдраве Ще съм и в Плевен.  Mr. Green Щаал,след 4/5 дена Ще съм и в Бургас  Crazy (е,в Поморие де,но Ще минем и преz Б  Wink ).

Общи условия

Активация на акаунт