В Германия jodeln-уваме и тролеи сънуваме - тема 84

• 18 651
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • Германия
Като че повлякох крак и много се престрашиха Hug Peace

Ако има някои близо до нас да свирка.

Мръвките виртуални ли ги искате Laughing Laughing Laughing

# 76
Благодаря за топлото посрещане,момичета:lol:
Мамунка,притесних се,сега ме е страх да пиша свободно,за да не ме коригираш.Аз ли съм тази с правописните грешки? Rolling Eyes
Чиколина,привет и весело изкарване в Плевен  bouquet
Значи без мръвки не приемате,така ли  hahaha?Добре,че поне ги искате виртуални Mr. Green
 Лека нощ

# 77
К'о ста'а , м'о ста'а /Забележка към новите> така не се пише тук/
Добре дошли!
Ей, момичета, много се представят тук, малко се задържат.
Да пишете, да правите изцепки, че само аз вися по заглавията.  Laughing
Имаме правило да не се слагат картинки на кафета
Аз мръвките ги искам реални.Ама никой не ми ги дава  Laughing

Деси06 и теб съм те засичала по темите. В "къде живеем" май?  newsm78

# 78
  • Германия
Не разбрах за лебкухените, или нещо недовидяла.
Мамуни, не ме вини, не ме кори...за правописа, на 3 бири съм вече. Вдигат лактацията..и други неща  Laughing Имаш ли нова фризура или не?

# 79
Еее,халии халлоо Дойчланд Grinning
Как сте момичета?Гледам бременеете,увеличавате се,отпуски ви предстоят....Все хубави неща Hug
Аз най-после се завърнах от дългата ми почивка в Бг,цели   3 месеца липсвах на моите приятели швабите...и цели 3 месеца те не ми липсваха и грам LaughingМайтап де,особенно мъжо ми липсваше доста ,след 2 месеца раздяла направо не можем да си се нагледаме сега,и с добро и с лошо око Wink Joy

Ще ви разкажа някой друг път за престоя в родината,но накратко- много яко,много скъпо,много бедност,много лукс,много досадно на моменти ,много забавно в други...България те дарява с всичкото разнообразие от емоции що има Grinning Позитивно ми е усещането от цялата почивка ,а на бебо също много добре му се отрази...А като споменах него,да ви почерпя по едно виртуално Зектче и парче торта за Първия рожден ден на моя дребосък newsm38

На всички отпускари,приятно изкарване и големи веселби с по-малко негативни емоции на нашенска земя Hug

На новодошлите добре дошли и ...кебабчетата и аз ще ги приема с една биричка Peace

# 80
Ели, а снимков материал? Още никой ли не ти е направил забележка за размера на аватара. Да ти направя аз.  hahaha
Вече, ще се огледам. Много съм неориентирана.Замундата я мъчих преди месец, Тц и какво стана,не мога да ти кажа.  newsm78 Голямо съм зле в последно време.

# 81
rien,безобразно бърза си в коментарите Joy Аз видях че съм сложила голям формат,ама докато го оправя ти вече си ме наплюла и оплюла,не мога да смогна да се подсуша сега hahaha

Има много снимков материал,ще кача Peace

# 82
  • Германия
Добро утро,

Имам молба към Maqli. В друг форум си споделила информация за питейна вода с повишено съдържание на уран (съобщено по немската телевизията). Shocked
Моля кажи нещо по-подробно защото ние си пием от чешмата.

# 83
Като че повлякох крак и много се престрашиха Hug Peace

Ако има някои близо до нас да свирка.

Мръвките виртуални ли ги искате Laughing Laughing Laughing
Надявай се  Wink Разбира се, че не. Искаме ги реални Naughty
Ще ги донесеш на някой грил-платц в Щутгарт, а аз като най-близкия представител на форума ще ги опитам заради другите и после ще им кажа дали са били вкусни, може и снимка да им покажем Mr. Green Wink

Ох, кви мръвки бе хора рано-рано ooooh! чак взе да ми става свинско в устата. Sick Аз съм още на кафе Laughing

Ели добре си се завърнала и честит рожден ден на детето  bouquet

# 84
чак взе да ми става свинско в устата. Sick

Joy

# 85
чак взе да ми става свинско в устата. Sick Аз съм още на кафе Laughing

Бибе,ами кебабчетата са от свинско,ти пиле6ко ли иска6 от тях да ти стане  Joy
Аz ви напускам zа 1 месец,че днес имам оЩе много работа преди тръгването,а следобяд (или следобед  newsm78) zаминаваме. На 3/4.09 съм пак тук.

# 86
Гери, много се радвам, че се престраши най-после и ти да драснеш някой ред. (става дума за Стоманената дама).
Новите попълнения, хич не се връзвайте на исканията за мръвки. Обаче за правописа сме по-зли и от правописната полиция в Клюкарника Mr. Green (търсете буквите на фонетичната, ако не ги намерите - питайте).
И на мен ми стана свинско в устата, а аз съм на диня и кафе (познайте кой ще тича след малко до 00)  hahaha

# 87
  • Германия
К'о ста'а , м'о ста'а /Забележка към новите> така не се пише тук/
Добре дошли!
Ей, момичета, много се представят тук, малко се задържат.
Да пишете, да правите изцепки, че само аз вися по заглавията.  Laughing
Имаме правило да не се слагат картинки на кафета
Аз мръвките ги искам реални.Ама никой не ми ги дава  Laughing

Деси06 и теб съм те засичала по темите. В "къде живеем" май?  newsm78

Биба и аз съм на кафе, но тук разбирам че има строги правила.
И аз не смея да продумам. Laughing Laughing Laughing

# 88
Аз пък освен на кафе си имам закуска Wink Както каза Пепи - лактацията трябва да се стимулира Mr. Green

Което ми напомня да кажа на мамите с все още едно дете - второто се гледа много, много по-лесно Peace Направо сега ми е песен и с кърмене и с всичко..като си спомня преди каква мъка беше се чудя как съм издържала Crazy Комбинацията бебе и детски пубертет на 2г (+ свеки  Twisted Evil ) е малко стресираща..ама се надявам да оцелея Mr. Green

# 89
Което ми напомня да кажа на мамите с все още едно дете - второто се гледа много, много по-лесно Peace Направо сега ми е песен и с кърмене и с всичко..като си спомня преди каква мъка беше се чудя как съм издържала Crazy
От твоята уста,право в божийте уши,така да се каже...

Общи условия

Активация на акаунт