Вродени сърдечни малформации - тема 3

• 43 207
  • 432
  •   1
Отговори
# 165
 Cry МИ Е ЗА МАЛКИТЕ ДЕЧИЦА ,КОЛКО СИЛНИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ МИЛИТЕ.

# 166
Здравейте, Васе ще се моля и ще стискам палци всичко да мине добре, но съм сигурна че Марти ще се справи, след тези тежки операции които е преживял. newsm17
 newsm17 нека малкия Гриша да се пребори с тази инфекция.
И ние вчера бяхме на контролен преглед, засега нещата са добре всичко се развива както трябва. Спряха ни каптоприла и фурантрила, но оставих спиронолактона и синтрома който ще пием 6 месеца.

# 167
Дано Гриша да се оправи ще се молим за него това малко човече да пребори всичко. newsm17 newsm17 newsm17

# 168
Васе , късмет .
Аз въобще не се съмнявам , че всичко ще е наред .
Стискам палци за бързо възстановяване на малкия.  Hug

Зорница , честито спиране на лекарства .  Peace

Иги , Hug да нацелуваш малките зайчета от нас.

За Гриша си мисля непрекъснато . И се моля .  Praynig 

Ние също водихме Алекс на контролен преглед на 29.09. - всичко е наред засега , продължават да следят проблемните неща ... да не ви занимавам с подробности.   Wink

# 169
  • Русе/ София
Уки, твоята  малка Алекс я похвалиха на прегледа Laughing
Била много послушна и Алена ни разказа как е протекло ЕКГ-то  Grinning
Дари за разлика от нея пак си поплака и моето излизане от кабинета (по твоя пример) хич не помогна  Confused

# 170
   Здравейте момичета!
   Аз успях да запиша преглед за Теди за 10 декенври и се надявам всичко да е наред. Това е контролата на 1 г. след операцията, и си мисля че ако тя е добра, после няма какво чак толкова да не е наред... стискайте палци!
    Иги,  не си писала как е малкото, но аз това се сетих (да не те плаша , само споменавам) че преди време Теди падна по стълбите и се изтъркаля 5-6 стъпала. Нямаше видими наранявания и натъртвания, но звъннах на личната да видя дали да я водя да я види. Тя ми каза само са я наблюдавам  и ако започне да спи много и да повръща  - право в Пирогов, било свързано с мозъка. Нямахме проблеми от този род и всичко се размина, но ти го споменавам за да помислиш дали не е падал лошо наскоро, или ако го е гледа някой друг за известно време да попиташ...

Това е от мен, късмет и здраве на всички!

# 171
iskam da pitam za telk na dete s surde4en porok.neshto da mi kagete?

# 172
iskam da pitam za telk na dete s surde4en porok.neshto da mi kagete?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=111895.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184832.new#new

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197362.0

А ако не ти е достатъчна информацията , използвай търсачката - има 10 страници по въпроса.

# 173
Здравейте ,за Гриша няма с какво да се похвалим .Вчера станаха 2месеца откакто сме в III-Градска и не му се вижда края .На 29.09 му направиха трахеостома с цел по лесно откачане от апарата и тренировки за дишането .Но все някакви инфекции го прследват и сякаш няма отърване от тях .Сега и нещо за белия дроб ще се изледва вследствие апарата и там има нещо просто само гадни работи . Много се молим всичко да минава и да си го взимаме в къщи .Благодарим ви за подкрепата много ни е нужна в този момент. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 174
busy69  , сърцето ми се къса за Гришата и за вас ...  Cry
Дано скоро има подобрение , че вече достатъчно изстрада човечето .  Confused
Продължавам да се моля за вас.  Praynig Praynig Praynig
Има ли нещо , с което можем да помогнем ?

# 175
 newsm17 Господи дай сили на малкото юначе да се пребори с инфекциите и скоро да си е при мама и тате Praynig

# 176
 Praynig за Гриша.

# 177
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 за Гриша, нека се пребори малката душичка

# 178
Господи Боже, помогни ,смили се над това малко създание !Моля ти се от цялата си душа :Дай му сили! Той трябва да се пребори!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 179
За Гриша, PraynigЕто ме вече в къщи,операцията мина добре сравнително бързо излезе от упойка и след това спа 3 ч.сега е по добре дори вече спинка малкия(голям)герой,дори му забелиха и пишката защото до сега не беше забелвана,с две думи сме добре,благодаря но Господ. Hug

Общи условия

Активация на акаунт