Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво може да помогне при гадене по време на бременност?
Какви са препоръките за превръзки за болница при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво може да помогне при гадене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за превръзки за болница при раждане?
-
Какъв размер превръзки се препоръчва за болница при раждане?
-
Какви са препоръките за избор на бельо след раждане?

... явно вчера е бил критичен ден... от вчера съм бясна и още ме държи и се надявам днес никой да не ме закача, че ги почвам всички наред 
Като отворихте темата да ви споделя и аз, че моите точно сега намериха да се скарат помежду си, ей това как боли и как го изживях и още изживявам само аз си знам, и тирадата дето ви изписах вчера мисля пак беше свързана с този случай, така ме гложди съвестта че бебчо без вина отнася отрицателни емоции, а аз съм безсилна да кажа - Не ме интересува и ще бъда непукист 
Въпроса е само с половинката да не се карате, заради родители, че е най-гадно тогава.
Не знам ама ми е много плашещо. Дано всичко е наред 
нема мърдане, та съм спала в полуседнало положение, като пианица с кимаща глава на гърдите 
Ама и аз се отплеснаааах 

,ама им се усмихвам и ги успокоявам,понеже знам че го правят от любов,ама понякога ми идват в повече.