Отговори
# 135
Здравейте и от мен мами Simple Smile
аз днес съм  #Cussing out ... явно вчера е бил критичен ден... от вчера съм бясна и още ме държи и се надявам днес никой да не ме закача, че ги почвам всички наред   Twisted Evil Laughing
Аз си мисля, че нямам контракции за сега... ама аз не си обръщам толкова внимание кое ме е стегнало и къде и защо и как ме боли, което може би е лошо ама аз съм свикнала да игнорирам болежките си докато не тръгна да умирам Sad
Та на мен от известно време често ме подритва долу... все едно ще се покаже я краче, я ръка... не знам с какво точно ме подпира, ама е доста силно... а стягане след това като че ли не съм получавала  newsm78

# 136
Здравейте сладурки,
Ама така ми дожаля за момичетата, които се оплакват от мами и съпрузи! Cry Като отворихте темата да ви споделя и аз, че моите точно сега намериха да се скарат помежду си, ей това как боли и как го изживях и още изживявам само аз си знам, и тирадата дето ви изписах вчера мисля пак беше свързана с този случай, така ме гложди съвестта че бебчо без вина отнася отрицателни емоции, а аз съм безсилна да кажа - Не ме интересува и ще бъда непукист Confused Пожелавам на всяка една да бъде силна и да съумява да отминава неприятните емоции, гушвам ви всички и ви разбирам Hug
Сега ви пожелавам лек ден и умивки Hug
Очакваме мамите след преглед с добри новини да ни зарадват Wink

# 137
Добро утро!

Съни, не се ядосвай мила.

Бе какви са тия родители, които така ви тормозят! Бебчовците са ни най-важни и не трябва да обръщаме внимание на такива негативни отношения! То и аз след седмица се връщаме при нашите и като знам, че с майка сме за гушите за щяло и за нещяло и че тозно последните седмици ще ми е най-напрегнато... не ми се мисли... дано до бой не стигаме  Crossing Arms Въпроса е само с половинката да не се карате, заради родители, че е най-гадно тогава.

EkaterinaM, Ама защо имам чувството, че не нас са ни ударили хормоните, а родителските тела...

Успех на мамчетата, които днес са на прегледи и после да докладват! Party

Сев, честно казано не знам дали това, което си изпитала е контракция, защото и при мен се случва от време на време, ама аз го оттдавам на шавливостта на бебо и че вече му става тясно, а нищо чудно да е направило някое шпагатче и да ти е подпряло някой нерв и оттам да идва чувството на болка. А и корема така ме сви по едно време, чуството беше все едно ще ми идва цикъл... даже и сега ме посви малко така  Thinking Не знам ама ми е много плашещо. Дано всичко е наред  Praynig

И да се посмеете малко, (макар на мен да ми се ревеше), тази нощ от спане наляво и ми се схвана горе крака, и не мога да лежа на него, в опита да се завъртя, ужасно режеща болка отдясно и натам немога да се завъртя, явно и мен бебо ме беше подпрял. По гръб ми е немислимо да лежа, че не мога да дишам и ми е ужасно тежко... а на всикчото отгоре беше ужасна жега и се потях като варен макарон... а мъжо се сгушил до мен, човек ще каже че навън духат ветрове и хали... и аз  #Crazy нема мърдане, та съм спала в полуседнало положение, като пианица с кимаща глава на гърдите  hahaha

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 10:43 от ina.gg

# 138
Здравейте, мамчета! Ама къде сте бре newsm78
Чакаме новини от прегледите, момичета, така че не се подмотвайте, а пишете веднага като се приберете Grinning Peace Hug
Съни, не се ядосвай, мила Hug Стигнах до извода, че може и ние малко да прекаляваме понякога, хормони кво да ги правиш. Вчера и аз така с мъжо, цял ден всичко беше прекрасно и накрая за няква глупост така се разстроих, че като му ревнах... пък после си мисля, е може ли да съм толкова глупава, и за какво беше всичко това newsm78 Мисля си че и ние сме доста непредвидими за близките си, чак аз се плаша от себе си някой път ooooh! Ама и аз се отплеснаааах Tired
Севи, възможно е да е контракция, вече може да има подготвителни. Болката при контракция е същата, като менструалната по това ще я познаеш. Щом е еднократна, а не на определен интервал от време, не се притеснявай! Но ако зачестят и са на равни интервали трябва да се обърнеш към лекар. И без ПАНИКА, това е най-важното Naughty
Лек ден сладурки Hug

# 139
Привет и от мен! Чета тука за мами и съпрузи. И при мен се завъртяха едни подобни неща...Майка ми взе че преди 5 дни си счупи крака и ми я докараха у дома да се грижа за нея. Тя се вайка от своя страна, че точно сега, когато тя трябвало да ми помага и да ме глези заради корема ( вече си е трудничко и тежи ) , какво "нещастие" било да си счупи крака точно сега..Освен това апартамента ни въпреки че е нов, е малък и започна да се усеща малко напрежение. Мъжа ми е душичка, не прави проблем заради майка ми като вижда положението, ама май се оказа че самата квадратура на апартамента ( колкото и смешно да звучи), създава напрежението...Това ми е първата седмица откакто се прибрах у нас, до миналата работех..Вече единствената ми мисъл е малкото ангелче в корема ми...Поздрави на всички!

# 140
  • Бургас
Добър ден красавици! Hug
Аз сеге са излюпих.Мислим да отскочим до плажчето,че утре си пътуваме за Плевен.

Мили мамчета понякога си мисля,че съм облагодетелдвана,че родителските тела са на 380км
Понякога ми звънят по 3-4 пъти на ден и аз smile3515,ама им се усмихвам и ги успокоявам,понеже знам че го правят от любов,ама понякога ми идват в повече.

Инче аз пък още спинкам по гръб и за сега нямам проблем.

Сев аз имах същото изживяване вчера и мисля,че това ми е първата истинска контракци.
Но беше еднократна и не се притесних много.

Момичета стува ми се ,че майчетата ни са по-изнервени и от нас.И те, а не ние преекспонираме нещата.Татковците са се изнервили и то си е разбираемо,вече им обръщаме по-малко внимание или почти никакво.
НО чудно ми е защо ние да се съобразяваме с тях ,а не обратното.

# 141
Момичета, пооправих малко списък с всичко необходимо за мама и бебчо на първа страница. Така мисля, че ще е най-удобно за всички, тъй като можете да си го разпечатате и да си чеквате което имате или трябва още да купите. Казвайте ако нещо трябва да се добави и/или махне, тъй като изобщо не съм наясно дали е пълен или не. Дано ни свърши работа  Peace

ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА БЕБЕТО И МАМА

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 15:19 от ina.gg

# 142
Мерси Инче. Списъка ще ни е от помощ.

# 143
ЕХ, какво щях да правя без вас, Инче инициативата ти е страхотна, благодаря, при всички случаи ще ми е от полза Hug Каквато съм невежа Embarassed и с бремелинския ми мозък, който помни по-малко от този на маймуна Grinning направо ми спасяваш кожата Hug

# 144
Страхотно списъче, Инче Simple Smile Веднага разпечатвам.

# 145
  • София
Недялка, айде честита ти заслужена почивка!  Simple Smile Ама гледай наистина да почиваш, че като се роди бебето само ще си мечтаеш.

Тони щом ще е с мъжа си я отписвам като присъствие следващите дни.  Wink Представям си каква радост и еуфория те тресе. Не се съмнявам, че ще си хареса подаръка.

Съни, Кате, хич не им обръщайте внимание на мъжете и майките ви! Те пък какво са се кооперирали да ви ядосват.  #Cussing out Айде мъж да не може да разбере какво ни е ОК, ама собствените ни майки...малко ми е необяснимо. Аааааа, понякога май роднините не се усещат. Сестра ми миналата седмица така направи от мухата слон и се разсърди, че после ходила да се оплаква от мен на майка, която пък гледа все да ни сдобри. Абе вместо да преглътне и нещата да се разминат, аз два дена се нервих и разсъждавах по въпроса. Изобщо не осъзнават колко сме лабилни в момента. Явно трябва да се научим заради децата на доза егоизъм и сами да си пестим нервите.

Манана, даже нямах представа кои са момичетата на снимката. Разглеждах Снимка.бг и случайно попаднах на нея и реших да я споделя с вас. Радвам се, че съм те изненадала приятно.  Hug
Какви оплаквания си имала в петък вечер, че си се чудила дали да не ходиш в болницата? Надявам се всичко се е разминало.

Софко, много яки дрешки! Днес майка ми щяла да ходи на бебе шопинг. ИСКАМ И АААААЗЗЗЗЗЗ  smile3514

Инче, то никак не е смешно как си спала, щото напоследък и аз съм така. До скоро се радвах, че поне по гръб мога да лежа, за да си почиват бедрата, но вече не мога, сякаш слон ми е седнал на гърдите и се задушавам. И като имаш предвид, че аз лежа 24 часа в денонощието, горкитe ми бутчета. Болят ме тазобедрените стави.  Confused

Галкса,ама и на теб не ти е леко. Дано майка ти бързо се оправи!

Моят преглед днес мина много бързо. Мериха ме +9кг съм (леле 2кг за 2 седмици  Rolling Eyes). Мъжа ми ще го убия за всички бисквити, вафли и др.сладки неща дето все влачи в къщи. Корема ми е 97см. обиколка и 30см височина на фундуса. Гледаха тоновете на беборана (не запис на тонове) и бяха ОК. Кръвно 100/70. Пак ще си лежа и съм на преглед след 2 седмици. Не ме бърникаха да ми гледат шийката, може би защото това го правихме скоро. Струва ми се, че е натрупала мазнинки, защото преди на ехографа се виждаше повече като скелетче, а сега си е заоблено човече. Не я мериха колко кг.е.

Ако някой се интересува от превръзките за бременни - има в аптеката  на болница Вита, 30 бр 5 лв. Само че се казват EGO SAN Lady.

# 146
Благодаря за вниманието, момичета! Ето го и отчетът - новините са и добри, и недотам...  Thinking

Първо, бебка е окей. Не й е пораснала пишка и се развива нормално, даже върви 3-4 дни преди термина (как пък ги мерят с такава точност, не може мойта аматьорска глава да разбере). Както и да е, тежим 1736 грама и ритнахме ехографа по време на прегледа Simple Smile
Предлежанието й е все така главично, но... какво от това, като имам ниско разположена плацента. Не е превия, но не е никак обнадеждаващо да не се е вдигнала до 8-ия месец. Ако остане така още 4 седмици, ще ми препоръчат планово секцио. А аз се бях настроила да си раждам истински, като на нивата Simple Smile ама те на.

Впрочем това е поредната статистическа екзотика на мойта бременност - голяма изненада е (да чукна на дърво!) липсата на кръвоизливи при тази й позиция.

Та така. Стискам палци другите девойки да не ги изненадват...

# 147
  • София
Параход, дано все пак се вдигне плацентата  Praynig Аз за моята хич забравих да питам че и тя беше ниска.  Confused Но каквото ни е писано ще си носим кръста. Важното е в края на краищата да ни изпишат всички мами и бебоци живи и здрави.

# 148
  • на Земята
Привет на вси4ки! Извинявам се за малко страни4ния въпрос,но ако някой знае моля да ми помогне! Искам да си изтегля филм от Замунда,но с новата ми Виста не6то не се полу4ава (тегли само заглавието).Досега с ХР нямах проблем но...Тегля с Флашгет и ако някой знае моля да ми пише на ли4ни. Благодаря предварително. За 4етенето ви 4ета редовно и се вклу4жам от време на време. Приятен  и спокоен ден !

# 149
  • София
Здравейте, момичета кокичета!
Инче, с това спане не знам какво ще правиме! Аз вече не знам как да легна, моето диване не ме остави да спя до 3.30 през ноща и сутринта в 8.30 като се събуди и като се разрита как да спя кажете ми,  вече и след обяд не ме оставя да си дремна. Моя мъж се смее, че щяла да бъде нощна птица като него, ми ако е така той ще я дундурка като плаче през нощта  smile3516
Благодаря ти за списъка, полезен е със сигурност!
Elichka_mama и теб ли те застигнаха нервите! Пускай ги да пасат всички и си свиркай!  Wink
mylili, браво за хубавите новини! Нали не си се шашнала с килограмите  Wink
Параходче, браво и на твоята беба, расте детето, а другото не го мисли!Мен също всеки път като съм на преглед ми напомнят, че вероятността за секцио е много голяма ама здраве да е само както дойде така ще ги раждаме, само да са ни добре дечицата!  Praynig
galaxa, много неприятно е това с майка ти! Дано скоро се наредят нещата!
Моята майка ме тормози по телефона само, но се търпи!
Вчера удържах фронта и не съм повръщала! Е, стисках целия ден де ама не съм връщала! Доволна съм, днес пак имам позиви, но пак не се давам!

Общи условия

Активация на акаунт