Отговори
# 150
  • Варна
Как сте бе мацки? Ние с мъжа ми днес ще забегнем за малко до една горичка, на рекичка, тоест на вилата ни.Ще си спретнем едно барбекю и ще подишаме чист въздух. Вчера да ви се похваля съвсем случайно си намерих матраче за кошарата, въпреки нестандартните ни размери.Дори е пенолатекс за късмет.За роднините какво да ви кажа, аз отдавна съм орязала всички така, че да не ми се бъркат по никакъв начин.Дори съм решила като отивам да раждам да не казвам на никой датата, въпреки че ще е планирана предварително.
Почвам да се безпокоя за Шикимики,затова ако някой й има телефона да ми го пише на ЛС да й звънна.Писала е че отива за уйкенда в Трявна, но трябваше в понеделник да е пак на линия, а вече сме четвъртък.В тази връзка списъка който Инчето направи с телефоните е много полезна за такива ситуации.

# 151
Най-после успях да ви изчета, не че много сте писали, ама нали с колежката делим един компютър, та сега се доредих и аз  ooooh!
Докато пожелая на мамите успех на прегледите и те се върнаха. Параходче дано да ти се вдигне плацентата, за да можеш да си родиш нормално  Peace
Много ми е мъчно за момичетата, които не получават разбиране от близките си, много е кофти в такъв момент. Сигурна съм, че не го правят, защото не ви обичат или не ги е грижа за вас, ама и аз мисля, че трябва да помислят първо, че сте бременни и съответно по-чувствителни. Имате много  Hug от мен и съм сигурна, че бързо всичко ще си дойде на мястото.
Леле, Еличка, ма много големи тия превръзки  Shocked , те и за памперс на бебето ще станат. Аз май засега няма да си купувам такива.
Благодаря на всички за мненията ви относно тези болки, които имах вчера. Виждам, че и някои от вас ги имат, явно вече си е нормално. Ама, Неди как пък и двете вчера сме получили може би първите си контракции. Чакай да видя кога ти беше термина.

Още нещо щях да пиша, ама като се сетя пак ще се включа. Ааа, някой да знае какъв е нормалният пулс при бременност? Вчера като ми го мериха и беше 115  : Shocked Видя ми се ужасно много, та другата седмица ще ме пращат при кардиолог.

# 152
  • Варна
Привет и от мен  Simple Smile
Момичета, иска ми се да ви успокоя и да ви кажа да не се ядосвате на близките си, но не знам как.. Ако аз бях с такива проблеми, досега да съм им теглила по една  #Cussing out, че хич не съм от търпеливите и не изтрайвам някой да се държи лошо с мен, никому не съм длъжна за нищо! Слава Богу ние подобни проблеми нямаме, даже утре заминаваме на къмпинг с двата комплекта родители  Mr. Green.

Кой питаше какво е контракция? Това, което описвате, не ми прилича на такова, а по-скоро е бебчо, който се протяга по някакъв начин и разпъва корема – при контракция се втвърдява целия корем, най-вече матката отдолу, при мен е леко болезнено, болката се пренася и към кръста.

Лек и спокоен ден на всички! Сега ще прегледам списъка с нещата за бебчовците, аз все още си мисля, че има много време, ама те 2 месеца ей сега ще минат...

# 153
   Момичета,много ви благодаря за подкрепата и хубавите думи Hug!Аз по принцип не съм мрънкало и съм мъжко момиче,ама те вече прекалиха.И аз се притеснявам за кредита и апартамента не по-малко от тях,ама си мълча,а те с кой акъл си го изкарват на мен не знам.Пък аз имам за раждането да се подготвям все пак.
 Аз утре съм на ЖК,да видим колко е пораснала бебка и дали всичките тия емоции са и се отразили,че и тя голямо бушуване и риткане му удря тези дни.

# 154
  • Варна
Северинке, опитай да намалиш течностите ако пиеш мнвого такива и виж тогава как ще ти е пулса. Аз доста изписах вече за моя пулс и откакто намалих течностите съм екстра.

# 155
mylili, радвам се че си добре Hug. Параходче и за теб така Hug Пък не се притеснявайте за плацентата, бебчо си знае работата Laughing всичко ще е наред newsm10

# 156
Момичета, как сте днес? Някоя мама беше публикувала списък с необходимите неща за болницата специално за Токуда, ще ми подскажете ли къде мога да го намеря, за да не се разстърсвам из предишните теми? Много ще съм ви задължена! Мен хем ми се пазарува вече, хем някакси ми е рано още...Гледам някои мами са си накупили вече всичко необоходимо, мисля да вляза в 9-тия месец и тогава. В събота отиваме на Банско за 1 седмица и като се върнем тръгвам на училище, че покрай тоя нашия ремонт нямам време никакво.

# 157
  • София
Момичета, замисляли ли сте се, че в момента в който влезем в 9 месец можем да родим във всеки един момент. В тази връзка не бих оставила да пазарувам за последния месец. Някак си се притеснявам да не се окажа неподготвена. Затова мисля, че до края на 8 месец трябва да имам най-важното. За мен има още 6 седмици до 9 месец.

Съни, не е нужно да си мъжко момиче. То като почнем да се държим мъжки и мъжете съвсем се размекват (в отрицателния смисъл). Нека да не им изземваме функциите и те да се стегнат и да се държат като мъже на място.

# 158
mylili и аз съм на абсолютно същото мнение като теб относно покупките. Затова много се възпротивих, когато свекърва ми искаше да пазарува септември (а аз в началото влизам в 9-ти м.). По-добре всичко да ни е готово по-рано и да стои някоя и друга седмица неизползвано, отколкото бебчо да се роди по-рано и да нямаме дори и най-необходимите неща. Аз смятам нищо да не оставям за след раждането.

# 159
Ъпгрейдвах още малко списъчето с необходимите нещица за мама и бебе.

Ох, айде по-бързо да минава работния ден, че да се излегна вкъщи на дивана  Grinning

# 160
Мда и на мен ми се струва много кратко времето. А пък и аз както ще карам в най-добрия случай до 38 седмица, хич не бих чакала да влезна в деветия месец. Аз даже в момента се шашкам че не съм си купила нищо за болницата, но не знам и какво още. На 21 съм при доктора и ще го питам и веднага към магазина.

# 161
Я погледнете какви памперси имало:

http://uk.popolini.com/produkte-uk/windeln-uk/windelaufbau-uk.html

# 162
Здравейте мили момичета  Grinning
На всички, които бяха тъжни по рано днес и снощи давам по една голяма прегръдка  Hug Гадно е и много тъжно, когато най- близките ни карат да плачем и да се разстройваме,но за жалост има и такива моменти  Confused Важното е да минават и после пак да има мир и любов  Heart Eyes
Много се радвам и за тези,които са били на прегледи и всичко е наред  Hug
Пак се радвам,че "да чукам на дърво" сме добре и ние и няма сериозни болежки и оплаквания  Hug
И аз много пъти съм си мислила,че реално след 3-ти септември влизам в 9-ти месец и не се знае бебо кога ще реши да излиза.И затова гледам от сега да си подготвя колкото може повече неща и после само да очаквам най-желаната ми среща  Heart Eyes Сега е ред на дрешките,завивките и нещата за баня.За мен мисля другата седмица да ходя да си търся по пазарите нощница с копчета за болницата и да поогледам къде какво има - по аптеките за превръзките дето споменахте,за лигнин - знам,че за след раждането се стои с него защото гледали докторите какво е текло - така съм чувала .А живот и здраве началото на септември мисля да спретна и едно сакче и да чака в бойна готовност  Wink
Утре съм да записваме пак тонове само ми е малко тъжно,че няма да гледаме бебока щото доктора вместо да минем с едно трябва да ходя два пъти ама нищо.В края на месеца пак.Само се притеснявам,че другия месец излиза в отпуск и незнам как ще е с прегледите,че при него са по обстойни,но остава другия в ЖК та все някой ше ме гледа  Grinning
Малее много се отплеснах ама цял ден с никой не съм си приказвала и сега се отприщих нали сме си като сестринки - роднинки  Blush  Grinning 

# 163
Здравейте и от нас  Hug
Аз днес бях да се разбравям за болничния защото ми объркали всичко и дати и ми го написали за повече дни абе изобщооооооо Rolling Eyes
С мъжа ми така се изпокарахме че не искам да го виждам близките 2 години толкова ме е яд на него #2gunfire #Cussing out

# 164
Гери аз като се ядосам на "мъжо" и му казвам, че ще запозная детето с истинския му баща и че няма да се занимавам повече с него  Laughing
и ми става смешно от реакцията му на моето изречение и в крайна сметка се сдобряваме и се хилим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт